Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerdir elinde katalog olmasına rağmen yüklemeyen arkadaşlar KINIYORUM SİZİ buradan birine bi soru sorarken azcık yüzünüz kızarır inşallah. Hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bi katalog yükleyemediniz. Helal size!
Gördüm canım.Kendisine teşekkür de ettim. Ama kampanya bitti zaten. Bi faydası olmadı.katalog yüklendi arkadaş... senayalgr nin verdiği link e tıkla bi istersen
ben avonun bi kalem ondan sipariş vermek istiyorum ama çevremde hiç avon satan biri yok
Gördüm canım.Kendisine teşekkür de ettim. Ama kampanya bitti zaten. Bi faydası olmadı.
hayırdır canım neden? ben de aksine parfümlere dadandım eskiden çok almazdım.. buara nedense takıntı oldu yeni çıkan instinct'i çok merak ediyorum.. kullanan varsa ayrıntılı tarif eden olsa ne iyi olur
çok çabuk gidiyo yaa :/ beğeniyorumm amaa iştee bu şeyi uzak tutuyoo
Hangi il ve semttesiniz?
şişlide iş yerim kendim halkalıda ikamet ediyorum
merhaba.ben 21 de 11.katalogtan sipariş vermiştim. yalnız benim 10.katalog ödemem var.01.10 tarihinde ödemesi.sormak istediğim siparşim kredi kontrole takılır mı? iptal olurmu?
kızlar temsilci olsak yeterli sipariş olmasa ne kadar kargo ödüyoruz?
8.5 tl canım bu ınstınct parfüm sipariş verene 85 tl lik sipariş vermese dahi kargo ücreti yok canım
VAAY bu benim dikkatimden kaçmış. gerçi parfüm alasım yok ama :)
bende yarn aksam göndereceğim siparişleri ama arkadas fazladan katalog sipariş etti benim için yarın gelecek katalog.sen yüklersin madem özge :)
siparişim hala faturalanmadı ama borç bölümünde görünüyo faturalanmadan nasıl oluyo anlamadım sizde de böyle mi oluyor kızlar yardımcı olur musunuz