• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Günlerdir elinde katalog olmasına rağmen yüklemeyen arkadaşlar KINIYORUM SİZİ buradan birine bi soru sorarken azcık yüzünüz kızarır inşallah. Hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bi katalog yükleyemediniz. Helal size!

Günlerdir elinde katalog olmasına rağmen yüklemeyen arkadaşlar KINIYORUM SİZİ buradan birine bi soru sorarken azcık yüzünüz kızarır inşallah. Hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bi katalog yükleyemediniz. Helal size!

katalog yüklendi arkadaş:9:... senayalgr nin verdiği link e tıkla bi istersen:51:

Son düzenleme:
Gördüm canım.Kendisine teşekkür de ettim. Ama kampanya bitti zaten. Bi faydası olmadı.

Aslında kampanya asıl şimdi başladı. yani K11 kataloğu daha bugün başladı :34: Temsilci olmayanlar için bazen burda yazılanları görüp kafaları karışıyor.
Ama aynı katalog K11 artık Avon'un kendi sayfasında da var, o konuda haklısın..

Son düzenleme:
merhaba.ben 21 de 11.katalogtan sipariş vermiştim. yalnız benim 10.katalog ödemem var.01.10 tarihinde ödemesi.sormak istediğim siparşim kredi kontrole takılır mı? iptal olurmu?

merhaba.ben 21 de 11.katalogtan sipariş vermiştim. yalnız benim 10.katalog ödemem var.01.10 tarihinde ödemesi.sormak istediğim siparşim kredi kontrole takılır mı? iptal olurmu?

takılmaz canım ödeme zamanı daha gelmemiş zaten ödeme zamanı geçmiş olsaydı kredi kontrole takılırdı

bende yarn aksam göndereceğim siparişleri ama arkadas fazladan katalog sipariş etti benim için yarın gelecek katalog.sen yüklersin madem özge :)

bende yarn aksam göndereceğim siparişleri ama arkadas fazladan katalog sipariş etti benim için yarın gelecek katalog.sen yüklersin madem özge :)

siparişim hala faturalanmadı ama borç bölümünde görünüyo faturalanmadan nasıl oluyo anlamadım sizde de böyle mi oluyor kızlar yardımcı olur musunuz

siparişim hala faturalanmadı ama borç bölümünde görünüyo faturalanmadan nasıl oluyo anlamadım sizde de böyle mi oluyor kızlar yardımcı olur musunuz

merhaba ,

bazen olabiliyor bu durum. faturayı görmeden tutarı borç hanesine düşüp kargoya verildiği dahi olabiliyor. kargo takibine bir bakın ne durumda imiş kargonuz. öğleden sonra faturası da ekrana yansıyacaktır ;)

Back