Iyi aksamlar kizlar k11 katalogu sayfa 36da hadisenin gozundeki yesil olan kalemmi farmi bide hangi rengi acaba cozemedim ben lutfen yardim edin cok tesekkurler simdiden
Bana yardim edebilecek yokmu kizlar musterim cevap bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlar kizlar k11 katalogu sayfa 36da hadisenin gozundeki yesil olan kalemmi farmi bide hangi rengi acaba cozemedim ben lutfen yardim edin cok tesekkurler simdiden
Bana yardim edebilecek yokmu kizlar musterim cevap bekliyor
uygun zaten canım ya fiyatlar [evet öyle gerçektenn parfümlerde de düşüş var baya ama artık avondan parfüm almıcammm :)
bu gidişle ancak kendimiz alınca göreceğiz
facebook tan bir arkadaş yüklemiş görmek isteyen varsa mesaj atsın linkini vereyim
facebook tan bir arkadaş yüklemiş görmek isteyen varsa mesaj atsın linkini vereyim
arkadaşlar instinct erkek ya da bayan parfüm alan var mı? onlardan birini ekleyince kargo eklenmiyormuş da kokuları nasıl acaba??
numunesini göndermişler bana.ağır kokuları normalde beğenirim zevkler ve tartışılmaz ama pek beğenmedim tarzım olmayan bir koku
uygun zaten canım ya fiyatlar [evet öyle gerçektenn parfümlerde de düşüş var baya ama artık avondan parfüm almıcammm :)
hayırdır canım neden? ben de aksine parfümlere dadandım eskiden çok almazdım.. buara nedense takıntı oldu yeni çıkan instinct'i çok merak ediyorum.. kullanan varsa ayrıntılı tarif eden olsa ne iyi olur
kataloğu yüklemeye çalışacağm birazdan önce resmini çekeyim
canım ağır bir koku mu o zaman acaba? biraz daha detay verebilir misin? neye benziyor? veya avondan hangi parfüme benziyor mesela? :44:
teşekkürler canım. eline sağlık. :)
görmeyenler için k 11 http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/652321-avon-k11.html bu sayfada yüklenmiş kızlar :)