• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

dün siparişleri gönderdim bugün geldi. yeni katalog yine süper.merak eden varsa linki gönderebilirim bende

Son düzenleme:
arkadaşlar instinct erkek ya da bayan parfüm alan var mı? onlardan birini ekleyince kargo eklenmiyormuş da kokuları nasıl acaba??

arkadaşlar instinct erkek ya da bayan parfüm alan var mı? onlardan birini ekleyince kargo eklenmiyormuş da kokuları nasıl acaba??

numunesini göndermişler bana.ağır kokuları normalde beğenirim zevkler ve tartışılmaz ama pek beğenmedim tarzım olmayan bir koku

yeni üye olduğum ve toplam gönderdiğim konu mesajları sayısının 50 olmaması sebebiyle özel mesaj göndererek linki isteyemiyorum rica etsem bana da yeni katalog linkini gönderir misiniz

numunesini göndermişler bana.ağır kokuları normalde beğenirim zevkler ve tartışılmaz ama pek beğenmedim tarzım olmayan bir koku

canım ağır bir koku mu o zaman acaba? biraz daha detay verebilir misin? neye benziyor? veya avondan hangi parfüme benziyor mesela? :44:

uygun zaten canım ya fiyatlar :34: :8::54:[evet öyle gerçektenn parfümlerde de düşüş var baya ama artık avondan parfüm almıcammm :)

hayırdır canım neden? ben de aksine parfümlere dadandım:34: eskiden çok almazdım.. buara nedense takıntı oldu :37: yeni çıkan instinct'i çok merak ediyorum.. kullanan varsa ayrıntılı tarif eden olsa ne iyi olur :34::16:

Back