• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Caniim hocalarda artik cok gaddar olmus ,bi soruyu dogru yapmis ama hocalara verilcek kagida gecirmeyi unutmus sinav sonrasi hemen hocalarin yanina kosmus dinlememisler bile.... milli egitime gidicem gerekirse sozlu yapsinlar ..

İnşallah bi çözüm yolu bulunur canımm :43::43:

Bide bu hesaplamayi anlamadim ben
%33 diyolar ama
Temsilci formundaki fiyatlar %33 degil
Nasil oliyo hesaplama yontemi nedir

sırf bu katalogu erken görmek için üye olcam artık valla :27:
kimse koymuyor :50::50:

kızlar neden hiçkimse katalogu yüklemiyor tamam yüklemek zorunda değilsiniz ama bizde merak ediyoruz bu zor birşey değil ki

avonun en sevdiğim ürünü, sadece kendi görüşümde değil satışı durdurulduktan 2-3 ay sonra stokla sınırlıdır diye tekrar satışa sundukları çevremdeki hemen hemen herkesin 4-5 tane birden sipariş verdiği ruju vino disco neden satıştan kaldırıldı?

kızlar surrender nasıl bir koku?

vanilyalıymış onu biliyorum ama şöyle sorayım: far away kadar ağır ve kalıcı mı yoksa little black dress kadar hafif ve çiçeksi mi?

hayır canım iş bankasında hesabım var ama gişeden ödedim bir de 5 tl banka masrafları parası aldılar . atm den falan yatıramaz mıyım ekstra ücret ödemeden ? otomatik ödeme talimatı verirsem her 6 ayda bir defa 50 tl alıyoruz başka faturalara da otomatik ödeme talimatı verirseniz almayacağız bu parayı dediler o yüzden talimat vermedim en kötü ptt den öderim artık

yapı kredi 3.5 tl alıyor, teb ve ptt 2.5 alıyormuş sanırım

Iyi aksamlar kizlar k11 katalogu sayfa 36da hadisenin gozundeki yesil olan kalemmi farmi bide hangi rengi acaba cozemedim ben lutfen yardim edin cok tesekkurler simdiden

Back