• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım ben fiyat listesi kullanmıyorum. katalog fiyatlarını 0.75 ile çarpınca alış fiyatını buluyorsun. hesap makinesi yoksa 4e bölüp 3 ile çarpmak daha kolay tabii :27::34::54:[

ayy öyle daha kolaymışşş kızz teşk ederm hesap yanlş çkmasınn :) katalog fiyatını 0.75 ile çarpıyorum öyle mi ?

canım ben fiyat listesi kullanmıyorum. katalog fiyatlarını 0.75 ile çarpınca alış fiyatını buluyorsun. hesap makinesi yoksa 4e bölüp 3 ile çarpmak daha kolay tabii :27::34::54:

ayy öyle daha kolaymışşş kızz teşk ederm hesap yanlş çkmasınn :) katalog fiyatını 0.75 ile çarpıyorum öyle mi ?:52::52:

amour hakkında yorum yapanlara teşekkür ederim
söylenenlere bakılırsa tam bana göre bir parfüm mutlaka alacağım
bu arada yeni katalogu yüklesin biri sevabına
çok merak ettimm :27:

amour hakkında yorum yapanlara teşekkür ederim
söylenenlere bakılırsa tam bana göre bir parfüm mutlaka alacağım
bu arada yeni katalogu yüklesin biri sevabına
çok merak ettimm :27:

amour tam bi beyaz tenliler için koku bence gerçekten çok beğendim sizde beyaz tenliyseniz düşünün :34:

Arkadaslar son konumu okuyup yardim edin kizim cok kotu durumda

Canımm burdakii bütün arkadaşlar birbirine yardım etme çabasında bunuda farketmişindir belkii Bende açtığın konuları okudum ama snaırım kimsenin elinden gelebilcek bi şey yok :50: en mantıklı şey ise sizin gidip hocasıyla durumunu anlatıp konuşmanız olur :44: bu kadar gaddar değillerdi umarım eşinizle beraber giderseniz bi çözüm bulunur belki.

Caniim hocalarda artik cok gaddar olmus ,bi soruyu dogru yapmis ama hocalara verilcek kagida gecirmeyi unutmus sinav sonrasi hemen hocalarin yanina kosmus dinlememisler bile.... milli egitime gidicem gerekirse sozlu yapsinlar ..

Back