AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bu kota 85 ya geliş fiyatıyla mı 85 olmalı katalog fiyatıyla mı ?

kızlar benim üyelik için işlemlerim gönderilmiş ama pazartesiye açılır diyolar ben internetten şimdi üye olsam olur mu siparişlerimi topladım girmek istiyorum

kızlar bende ağustos ayında temsilci oldum.dün yani cuma günü faturamı ödemiş olmama rağmen sistemde borcumdan düşülmemiş haftasonu olduğu için mi ? son ödeme tarihim çarşamba günü iyi ki son güne bırakmamışım telaşlanırdım yoksa.

Son ödeme günü hesabından düşer canım Telaşlanmana gerek yok.otomatik ödeme talimatimı verdin?

Son ödeme günü hesabından düşer canım Telaşlanmana gerek yok.otomatik ödeme talimatimı verdin?

hayır canım iş bankasında hesabım var ama gişeden ödedim bir de 5 tl banka masrafları parası aldılar . atm den falan yatıramaz mıyım ekstra ücret ödemeden ? otomatik ödeme talimatı verirsem her 6 ayda bir defa 50 tl alıyoruz başka faturalara da otomatik ödeme talimatı verirseniz almayacağız bu parayı dediler o yüzden talimat vermedim en kötü ptt den öderim artık

Kizlar dun avondan katalgm glms herseyi tam ama fiyat lstesi yok. Sitesndede karsma ckmsti bi ra smde blamyrm zten bi isi tam yapsalar varya sitede yerini biln vrsa yrdmci olblr m ?

Evet cnm c.tesi pzar clsmyorlar p.tesi gzkecktr sen genede odemeni hftasnuna brkmmya cls

Kizlar dun avondan katalgm glms herseyi tam ama fiyat lstesi yok. Sitesndede karsma ckmsti bi ra smde blamyrm zten bi isi tam yapsalar varya sitede yerini biln vrsa yrdmci olblr m ?

canım ben fiyat listesi kullanmıyorum. katalog fiyatlarını 0.75 ile çarpınca alış fiyatını buluyorsun. hesap makinesi yoksa 4e bölüp 3 ile çarpmak daha kolay tabii

ben alanyadan satış temsilciliği yapıorm ağustosta üye oldum daha yeniyim sadece alanya içi elden sipariş teslim ediyorum sipariş vermek isteyenler varsa veya alanyadan başka satış temsilcileri varsa aranızda görüşelim tecrübeli birile görüşmek çok ii olr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…