• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm ben iki sene önce böyle kremsi farlar almıştım çok beğenerek ama bir türlü kullanmak nasip olmadı acaba bozulmuşmudur

uzaktan birşey söylemek çok zor canım ama eğer güneşte sıcakta beklemedilerse bozulmamıştır bence. tabii kremsi far derken hangileri çıkartamadım, ama klasik farlara hiçbirşey olmuyor, benim 4-5 senelik farlarım hala durur. özellikle kullanmadıysan zaten üzerinde mikrop filan da ürememiştir, bence sağlamdır. 2 sene çok da uzun süre sayılmaz. dışarıda kozmetik mağazalarında neler neler satıyorlar, kaç senelik beklemiş ürünleri satıyorlar :50:

ama tabii net konuşmaz çok zor. ürüne göre de değişir :50: kremsi dediğin için emin olamıyorum nasıl birşey. ama klasik farsa ve güneşte sıcakta beklemedilerse bence sağlamdır :34:

uzaktan birşey söylemek çok zor canım ama eğer güneşte sıcakta beklemedilerse bozulmamıştır bence. tabii kremsi far derken hangileri çıkartamadım, ama klasik farlara hiçbirşey olmuyor, benim 4-5 senelik farlarım hala durur. özellikle kullanmadıysan zaten üzerinde mikrop filan da ürememiştir, bence sağlamdır. 2 sene çok da uzun süre sayılmaz. dışarıda kozmetik mağazalarında neler neler satıyorlar, kaç senelik beklemiş ürünleri satıyorlar :50:

ama tabii net konuşmaz çok zor. ürüne göre de değişir :50: kremsi dediğin için emin olamıyorum nasıl birşey. ama klasik farsa ve güneşte sıcakta beklemedilerse bence sağlamdır :34:
color trend in shimmer 4 me krem farları dörtlü kare kutulu birde tekli olanlardan var sweet twist yazıyor allıkta ruj falanda varda onların bozulduğunu düsünmüyorum fondotenden süpheliyim ama

color trend in shimmer 4 me krem farları dörtlü kare kutulu birde tekli olanlardan var sweet twist yazıyor allıkta ruj falanda varda onların bozulduğunu düsünmüyorum fondotenden süpheliyim ama

krem far olunca birşey söylemek çok zor. ama dokusundan filan anlaşılır sanıyorum. kremsi ürünler bozulunca kayganlığını ve homojenliğini kaybeder genelde. topaklanmalar filan olur. böyle bir soun yoksa sorun yok demektir bence :34:
fondöten şüpheli olabilir hakikaten, fondötenler çok dayanıklı olmuyor özellikle üstünden sıcak yaz geçtiyse ve sıcakta kaldıysa kullanmamakta fayda var :50:
allık ve rujlara pek bişi olmuyor, haklısın :32:

Arkadaşlar merhaba.bende Avon a temsilci başvurusu yaptım internetteki formu doldurup :) devamında ne olacak fikrim yok beni aydınlatır mısınız sayın üyeler :)

selam kızlar bende avona temsilci olarak katılmak istiyorum merak ettiklerim var sitesinde bulamadım acaba açıklık getire bilirmisiniz?

1. kayıt için ne gerekli
2. kaç liralık sipariş vermem gerekiyor
3. kayıt ücreti ödemem gerekiyormu

Arkadaşlar merhaba.bende Avon a temsilci başvurusu yaptım internetteki formu doldurup :) devamında ne olacak fikrim yok beni aydınlatır mısınız sayın üyeler :)

selam kızlar bende avona temsilci olarak katılmak istiyorum merak ettiklerim var sitesinde bulamadım acaba açıklık getire bilirmisiniz?

1. kayıt için ne gerekli
2. kaç liralık sipariş vermem gerekiyor
3. kayıt ücreti ödemem gerekiyormu

İkinize cevap olsun bari

Kayıt için kimlik fotokopisi ve bir fatura gerekli (elektrik ,su doğalgaz faturası gibi )
Takım öncüsü senden randevu alıp istediğin adrese geliyor ve senin evrakını düzenleyip sana biraz bilgi veriyor bazı broşürler numuneler falan bırakıyor. Çalışma şartlarını anlatıyor. Ben martta başladım o zaman 1 TL kayıt ücreti vardı sonraki bir kaç ay takip etmiştim 1TL idi, sonra değişti mi bilmiyorum. Onu da ilk faturana ekliyorlar elden ödemiyorsun zaten.

Hizmet bedeli ise şöyle:
"K7-8-9 süresince verilen siparişler için, minimum sipariş tutarı SADECE 50TL!
50TL altında kalan siparişler için Hizmet Bedeli 8,5TL olacaktır.

50-250TL arası siparişlerinizde SADECE 1TL Hizmet Bedeli faturanıza eklenecek,
250TL ve üzeri siparişinizde Hizmet Bedeli ÖDEMEYECEKSİNİZ"

meraba kızlar ben sıze bırsey soracagım bu avondan gonderılen sıfreyı ben gonderdım ama bana hedıye ıcın falan cevap gelmedı sız nasıl yaptınız

Arkadşlar avon ödemesini hangi bankamatiklerden yapabiliyoruz birde kartsız işlemle ödeniyo mu ve güvenlimi daha önce hiç atm den işlem yapmadım banka gibi işlem ücreti falan alıyolar mı acaba ?

merhaba kızlar,
ben avondan bir parfüm almıştım ve kokusu givenchy hot couture la aynıydı. Bir liste vardı ordan bulmuştum parfümü, ama şimdi bulamıyorum o listeyi. yardımcı olurmusunuz? avon parfümlerinin isimleri ve aynı kokan pahalı parfümerin isimleri karşılıklı yazıyordu.

cnm sıkıntı değil kargoyu alsan bile kutuyu aç bütün ürünleri iade formuna diğer seçeneği ile işaretle kutuyla birlikte iade et yalnız ücretsiz iade kolinin geldiği gün oluyor bir gün sonra bile iade etsen kargo ücreti ödüyorsun yeni üye olduğumda banada yapmışlardı geçen aylarda benim t.ö değişmiş haberim yoktu baktım oda benim siparişi iptal edip ürün ilave edip tekrar sipariş vermiş üstelik kampanya bitmek üzereyken yetişmemiş ne o istediğini alabildi nede ben ben çok sinirlendim t.ö aradım fırçaladım birde benim en gıcık olduğum ürünü ilave etmişler dedim bilmemki ben yapmadım diye kaçamak cevaplar verdi sonra avon müşteri hizmetlerini aradım telefondaki bey bana o kişi yapmıştır çünkü onun dışında kimse yapamaz dedi şikayet ettim şimdilik ses yok sizde öyle yapın kesinlikle sessiz kalmayın onlar kendi mefaatleri için yapıyorlar..

canım ben direk kargoyu kabul etmedim geri gitti düştü sonra faturam sıfırlandı en ıyısı kargoyu baştan kabul etmeyeceksin ugraşmadan yollayacaksın bu takım onculerinın yaptıkları cok ayıp tabi bizim adımıza sipariş girenleri kastediyorum:20:

Evet daha sonra farkettim onu :) ama 10 liraya almak varken 26 liraya almak pek mantıklı gelmiyor. Yine de önerebileceğin başka kalem var mı ya da eyeliner :)

canim k10da acilip kapanabilen goz kalemleri var indirimde sayfa 146 blackest black olan rengi kullaniyorum yumusak ve simsiyah rengi tavsiye ederim :)

Avon uzmanları merhaba. Bişi sormak istiyorum ben. Geçen gün bi yerde bi avon temsilcisi baya bi ürün getirmişti. Benim de göz kremine ihtiyacım vardı, hem de kırmamak için bişi alim demiştim. Bana bi göz kremi sattı anew (platinium eye&lip) marka. şu mor renk olan. bir iki gün kullandım yaşım 30. sonra internetten bi bakim dedim bu ürün için 55+ yazıyor!!! ama kutusunda filan yaş yazmıyordu. Bu yaşta 55 yaş ürünü kullanmak cildime zarar verir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba.Takım öncüsü 3 4 gün önce arayıp K9 katalogu için 29 agustos degıl 22 agustosta biteceğini söyledi. Bekledim 22 si geçsin diye 9 dan hiç sipariş vermedim.Şuan sitede K10 katalogunu göremıyorum siz ulaşabildinizmi kataloga yada çıktımı ?K9 dan versem dedim oda karışıklık olur diye bişey yapamadım

Son düzenleme:
blackangel k9 29 ağustos perşembe günü bitecek sitede de öyle yazıyor zaten .takım öncün sana yanlış bilgi vermiş. k10 kataloğunu da sheena yüklemişti bu da linki http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/640754-k10.html

evet ben de gördüm şimdi 30 ağustos zannediyordum, 29 ağustosmuş.
KIZLARRR ÖNEMLİ:
K9 29 ağustosta bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrr :34: benim gibi son günlerde sipariş verenler varsa K9'u kaçırmayınnnnnnnnnn :37:

Back