Evet canım K10 kataloğu şuan kendi sitesinde gözükmüyor ama buradan Avon Eylül Kataloğu 2013 – Avon Katalog tamamını görüntüleyebiliyorsun.Arkadaşlar merhaba.Takım öncüsü 3 4 gün önce arayıp K9 katalogu için 29 agustos degıl 22 agustosta biteceğini söyledi. Bekledim 22 si geçsin diye 9 dan hiç sipariş vermedim.Şuan sitede K10 katalogunu göremıyorum siz ulaşabildinizmi kataloga yada çıktımı ?K9 dan versem dedim oda karışıklık olur diye bişey yapamadım
merhaba kızlar,
ben avondan bir parfüm almıştım ve kokusu givenchy hot couture la aynıydı. Bir liste vardı ordan bulmuştum parfümü, ama şimdi bulamıyorum o listeyi. yardımcı olurmusunuz? avon parfümlerinin isimleri ve aynı kokan pahalı parfümerin isimleri karşılıklı yazıyordu.
kızlar siparisi ıptal ettım şimdi durumunda sipariş iptal edildi gozukuyor faturalanmamıstı zaten ne zaman işleme alınır iptal durumu :26:
iptal edildi gözüküyorsa tamamdır o zaman. başka birşey yapılmıyor, öyle kalıyor
Kızlar geçen Katologda bıkaç sipariş vermiştim stokta olmadığı için göndermemişlerdi. Bu katalogta sıpariş vermicm acaba panaroma kataloguyla gönderirler mi siparişlerimi ??
merhaba ,
otomatik olarak göndermezler canım. sonraki siparişinize eklenir bilgisi mevcut çünkü. iyi akşamlar.
Arkadasla kargosu gelen varsa katalogu yukleselerde bizde baksak kimseden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?