kesinlikle haklısın ben de vermem 26 lira
sonraki kataloglarda tekrar ortaya çıkabilir aslında, ben eğer rastlarsam haberdar edeyim kesinlikle bende de takıntı haline geldi, mutlaka görürüm
kalem olarak Avon'un diğer asansörlü (kendinden açılan) kalemleri de çok güzeller. bende siyahı kahvesi, grisi ve pırıltılı gruptan moru (plum) var, memnunum. (aynı gruptan kaş kalemini de kullanıyorum, ondan da vazgeçmem.) ucu hep incecik kalıyor, kalem açma derdi yok, kolay çiziliyor
Supershock kadar yoğun dokulu değiller, ama yine de yumuşak ve güzel renk veriyor. günlük kullanım için ideal. indirimdeyken 8 -10 liraya da denk getirince de tadından yenmiyor
sayfalarına baktım K9da. indirimde değiller maalesef. ama hangileri olduğuna bakabilmek açısından bir faydası olur umarım.
kaş kalemi sayfa 51de. göz kalmaleri (hem normali hem pırıltılısı) sayfa 52de
Yalnız bir uyarım var. bu pırıltılı kalemlerin bir ara CHROME isimli bir serisi var, şimdi kalktı galiba ama ara ara görüyorum indirim broşüründe K9 indirim broşüründe sayfa 15te var. aman onlardan alma. katalogda renkli renkli görüp bayılıp aldım, hepsi açık uçuk renkler çıktı, geri malum zevke göre değişir bu işler ama ben açık renk sevmem, hepsini geri gönderdim
ama diğerleri klasik olanlar ve pırıltılılar şahane, bunlarla alakası bile yok