AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Benım bıldıgım tek seferde 100TL gerek
Bu gün anlarız..dün ki gelen kolim 360 TL lik idi ve tekrar 87 TL lik daha sipariş verdim bakalım kart çıkıcakmı

Sorma tatlım bır temsılcım için kac gundur uğraşıyorum bugun ıletışım merkezını aradık Yapım aşamasında teknık hatalar olabılıyormuş Sende ara telefon numaranı verıyorsun Ve yarın tekrar deneyın Dedıler ..

ben de 110 tllik sipariş etmiştim 90 tl daha ver festival kartı kazan dediğine göre tek seferde 100e tamamlama zorunluluğu yok.ben de ungaro belle soire bayan saat kazanmışım.oje şekerliğe göre kat kat iyi,saçma olmuş katalogtaki kampanyalı ürün hediyeleri daha iyi temsilci hediyesinden, oje şekerlik ya da color trend ruj beni hiç teşvik etmedi daha çok satışa

sağolun bende aradım az önce banada aynı şeyi söylediler bakalım ne olacak

pess doğrusu gerçekten hediye olayını nekadar söz konusu etmişiniz arkadaşlar kımse katalogu yuklememiş birsürü arkadaş katalok bekliyor. kızıyorum işte böle hazıra bakmak kolay oluyor tabi, elinde ımkanı olan yüklesin yani Rica ediyoruz please !

Kartı gelenler Peşpeşe yollarsanız Aynı hediyeden kazanırsınız Haberiniz olsun..Birçok Temsilcimde Denedik :))

Katalogu görsem bu kampanyadan kıyaslyarak Sipariş gireceğim Bu hafta bir temsilcim Katalogu getirecek bende Sizlerle paylaşacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…