• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ondand çok şikyetçyimm 1 soruya cvp vryorsa 5 soruya vermyo yeni oldğumuda blyo snr ediyo beni benm temslcm o olmsaydı keşke:20:

O takım öncüsü ve asli görevlerinin başında size işleyişle ilgili bilgi vermek var. Lütfen ona bunu hatırlatın olmadı bölge sorumlunuza iletin durumu. Yardımcı olmak durumundalar.

selam bu ay avon üyeliği için ne kadar ödeniyor arkadaşlar ve yeni üye olanların hediyesi nedir?şimdiden teşekkürler
:26:

selam bu ay avon üyeliği için ne kadar ödeniyor arkadaşlar ve yeni üye olanların hediyesi nedir?şimdiden teşekkürler
:26:

mayıs ayında 1 tlydi tatlım şuan bilmiyorum ama 1 tl olabilir ilk 175 tllik siparişe city rush edp hediye canım 2.kampanyada 215 tllık siparişe açılıp kapanabilen göz kalemi ve supershock rimel 3. kampanyada yine 215 tllık siparişine arabian glow bronz top allık ve 10 adet ruj numune 4.kampanyada yine 215 tllık siparişine anew clinical sıkılaştırıcı yüz kremi ve 15 adet parfüm numunesi sana geliyor canım

merhaba arkadaşlar,

Özellikle uzun zamandır avon temsilcisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Tesadüf eseri arkadaşımdan kullandığım aşağıda görünen kalemi arıyorum ama baktığım avon kataloglarında aynı ürüne rastlayamadım. Muhtemelen ambalajı değişmiştir. Yenilenen ambalajın fotosunu ve kodunu gönderebilirseniz çok sevinirim hatta ulaştırırım derseniz sipariş bile verebilirim.Beyaz kısmı harika kesinlikle dağılmıyor. Şimdiden teşekkürler.:46:

*** Fotoğraf makyajlı kız blogundan alınmıştır. Kendisine teşekkür ederim.

$Avon beyaz kalem.jpg

mayıs ayında 1 tlydi tatlım şuan bilmiyorum ama 1 tl olabilir ilk 175 tllik siparişe city rush edp hediye canım 2.kampanyada 215 tllık siparişe açılıp kapanabilen göz kalemi ve supershock rimel 3. kampanyada yine 215 tllık siparişine arabian glow bronz top allık ve 10 adet ruj numune 4.kampanyada yine 215 tllık siparişine anew clinical sıkılaştırıcı yüz kremi ve 15 adet parfüm numunesi sana geliyor canım

çok teşekkürler :)

merhaba arkadaşlar,

Özellikle uzun zamandır avon temsilcisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. Tesadüf eseri arkadaşımdan kullandığım aşağıda görünen kalemi arıyorum ama baktığım avon kataloglarında aynı ürüne rastlayamadım. Muhtemelen ambalajı değişmiştir. Yenilenen ambalajın fotosunu ve kodunu gönderebilirseniz çok sevinirim hatta ulaştırırım derseniz sipariş bile verebilirim.Beyaz kısmı harika kesinlikle dağılmıyor. Şimdiden teşekkürler.:46:

*** Fotoğraf makyajlı kız blogundan alınmıştır. Kendisine teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 749406

gördüğüm kadarıyla çift taraflı göz kalemi bir tarafı siyah diğer tarafı renkli oluyor. 2-3 yıl öncesi öyleydi şimdi ambalaj değişti yanımda katalog yok maalesef ama indirimde olunca 7.5 tl oluyor rengi mavi gibi görüyorum bende de mavi-siyah olanı var eve gittiğimde çekip resmini atabilirim başka bir konuda da yardımcı olurum

Son düzenleme:
gördüğüm kadarıyla çift taraflı göz kalemi bir tarafı siyah diğer tarafı renkli oluyor. 2-3 yıl öncesi öyleydi şimdi ambalaj değişti yanımda katalog yok maalesef ama indirimde olunca 7.5 tl oluyor rengi mavi gibi görüyorum bende de mavi-siyah olanı var eve gittiğimde çekip resmini atabilirim başka bir konuda da yardımcı olurum

merhaba,

arkadaşımda gördüğüm,kullandığım ve yana yakıla aradığım kalem çift taraflıydı bir tarafı beyaz, diğer tarafı açık griydi... Ben zaten sadece beyaz kalem kısmını arıyorum çünkü hiç akmıyor ve çok güzel duruyor. diğer tarafı kullanmayacağım yani :) bu bilgiler ışığında yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler :14:

merhaba,

arkadaşımda gördüğüm,kullandığım ve yana yakıla aradığım kalem çift taraflıydı bir tarafı beyaz, diğer tarafı açık griydi... Ben zaten sadece beyaz kalem kısmını arıyorum çünkü hiç akmıyor ve çok güzel duruyor. diğer tarafı kullanmayacağım yani :) bu bilgiler ışığında yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler :14:

merhaba,
aradığın kalem color trend göz kalemleri. çift taraflıları da var halen ama bir tarafı siyah diğer tarafı renkli olarak var. yani beyazlısı şuan katalogda yok. ama beyaz rengi tek taraflı olarak mevcut katalogda. madem sadece beyaz tarafını kullanacaksın, o zaman tek taraflı da işini görür, beyaz rengini alman yeterli :34:
şuanki Kampanya 7 kataloğunda sayfa102de en altta görebilirsin, beyaz rengin ürün kodu: (white) 10229
buarada yeni katalog yani kampanya 8 kataloğu bu cuma günü başlıyor, kampanya 8 kataloğunda belki indirimde olabilir. yarı fiyatına kadar düşüyor, indirime girmesini beklemeni öneririm. şuanki fiyatı 10,4 tl, indirimde 5 tl'ye düşüyor :34:
sevgiler

evet kızlar bir kampanyayı daha kapatıp hayırlısıyla yeni bir kampanyayı açtık :124::124::124::124:
var mı bakalım kampanya 8'den sipariş girenler:126::126::126::126:

Back