Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avon.com dan temsilci girişi yaptıktan sonra cari hesap özeti bölümüne tıklayın. O kısımda sanki ödeme yapmışsınız gibi ürün bedelinin borcunuzdan düşüldüğünü görürsünüz. Mesela 7 tl tutarında bi şey iade ettiyseniz, iade tarihini ödeme tarihi gibi gösterip yanına -7.00 tl yazarlar. Güncel faturanızı ödeseniz de ödemeseniz de toplam borcunuzdan düşer.
Eğer haftasonuna yakın iade ederseniz hesabınızda görünmesi pazartesiyi bulabilir ama hafta başı ya da içi iade ederseniz 2 ya da en geç 3 gün içinde hesabınızda eksi tutar olarak görürsünüz.
iiyi bari sağol benimde aklım kalmıştı alayım alayım diye , sende iade edersin en azndan aklında kalmamış oldu :) bende bronzluk koruyucuyu iade edicem k8 siparişi verdiğimde yapıcam artık napalım.
avon.com dan temsilci girişi yaptıktan sonra cari hesap özeti bölümüne tıklayın. O kısımda sanki ödeme yapmışsınız gibi ürün bedelinin borcunuzdan düşüldüğünü görürsünüz. Mesela 7 tl tutarında bi şey iade ettiyseniz, iade tarihini ödeme tarihi gibi gösterip yanına -7.00 tl yazarlar. Güncel faturanızı ödeseniz de ödemeseniz de toplam borcunuzdan düşer.
Eğer haftasonuna yakın iade ederseniz hesabınızda görünmesi pazartesiyi bulabilir ama hafta başı ya da içi iade ederseniz 2 ya da en geç 3 gün içinde hesabınızda eksi tutar olarak görürsünüz.
bu kampanyada alacak bışe bulunmuyor valla...
en cok ne aldı müşterileriniz kızlar? bende ona göre satış yapim :)
canim ben Saglikli ayaklar icin basligi altindaki insentive callus cream i kullaniyorum urun kodunu da soyliyim istersen su an k7 de indirimde hatta, urun kodu 07195, naneli bi kokusu var dustan sonra suruyorum ayaklarima bi ferahlik geliyor yumusacik da yapiyor oneririm :)Selam kızlar
Ben aranızı yeni katıldım 3 aydır avon temsilcisiyim yazdıklarınızı okuyorum cok yardımcı oluyor.. Teşekkürler :)
Size bi sorum olcak ayak bakım ürünleri nasıl hangisini önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
canımm son soruu ben faturanın arkasına tükenmez kalemle bi şeyler yazmışım nasıl yapabilirim onu ya fotokopisini çekip göndersem mi bide sadece faturasını mı gönderiyoruz yoksaa zımbalanmış olanların hepsini mii
evet yaa hepsini gondermeye gerek varmi faturanin suretini ben cizdim hep aslini yollasam yeterlimi
canim ben Saglikli ayaklar icin basligi altindaki insentive callus cream i kullaniyorum urun kodunu da soyliyim istersen su an k7 de indirimde hatta, urun kodu 07195, naneli bi kokusu var dustan sonra suruyorum ayaklarima bi ferahlik geliyor yumusacik da yapiyor oneririm :)
evet yaa hepsini gondermeye gerek varmi faturanin suretini ben cizdim hep aslini yollasam yeterlimi
Sadece fatura kısmının aslı ya da suretini göndermeniz yeterlidir.
Kızlar atmlerden ödeme yapan var mı ? Nasıl yapılıyor vede ek ücret alınıyor mu ????
arkası karalı bi sorun olur mu
Sanmam ama sizin takım öncünüz nerede, neden size rehberlik yapıp bilgi vermiyor?