• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu kampanyada alacak bışe bulunmuyor valla...
en cok ne aldı müşterileriniz kızlar? bende ona göre satış yapim :)

avon.com dan temsilci girişi yaptıktan sonra cari hesap özeti bölümüne tıklayın. O kısımda sanki ödeme yapmışsınız gibi ürün bedelinin borcunuzdan düşüldüğünü görürsünüz. Mesela 7 tl tutarında bi şey iade ettiyseniz, iade tarihini ödeme tarihi gibi gösterip yanına -7.00 tl yazarlar. Güncel faturanızı ödeseniz de ödemeseniz de toplam borcunuzdan düşer.

Eğer haftasonuna yakın iade ederseniz hesabınızda görünmesi pazartesiyi bulabilir ama hafta başı ya da içi iade ederseniz 2 ya da en geç 3 gün içinde hesabınızda eksi tutar olarak görürsünüz.

bi şey daha sormak istiyorum biz kendimiz kargoya verdiğim zaman para almıyor ama gidip kargo merkezinden gönderince mi alıyor

iiyi bari sağol benimde aklım kalmıştı alayım alayım diye , sende iade edersin en azndan aklında kalmamış oldu :) bende bronzluk koruyucuyu iade edicem k8 siparişi verdiğimde yapıcam artık napalım.

aynen fakat benim o fatura konusunda kafam karıştı yaa nereyi işaretlicezz keşke resimden anlatan olsa :32:

avon.com dan temsilci girişi yaptıktan sonra cari hesap özeti bölümüne tıklayın. O kısımda sanki ödeme yapmışsınız gibi ürün bedelinin borcunuzdan düşüldüğünü görürsünüz. Mesela 7 tl tutarında bi şey iade ettiyseniz, iade tarihini ödeme tarihi gibi gösterip yanına -7.00 tl yazarlar. Güncel faturanızı ödeseniz de ödemeseniz de toplam borcunuzdan düşer.

Eğer haftasonuna yakın iade ederseniz hesabınızda görünmesi pazartesiyi bulabilir ama hafta başı ya da içi iade ederseniz 2 ya da en geç 3 gün içinde hesabınızda eksi tutar olarak görürsünüz.

canımm son soruu :40: ben faturanın arkasına tükenmez kalemle bi şeyler yazmışım nasıl yapabilirim onu ya fotokopisini çekip göndersem mi bide sadece faturasını mı gönderiyoruz yoksaa zımbalanmış olanların hepsini mii :ssz::ssz:

Selam kızlar
Ben aranızı yeni katıldım 3 aydır avon temsilcisiyim yazdıklarınızı okuyorum cok yardımcı oluyor.. Teşekkürler :)
Size bi sorum olcak ayak bakım ürünleri nasıl hangisini önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam kızlar
Ben aranızı yeni katıldım 3 aydır avon temsilcisiyim yazdıklarınızı okuyorum cok yardımcı oluyor.. Teşekkürler :)
Size bi sorum olcak ayak bakım ürünleri nasıl hangisini önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
canim ben Saglikli ayaklar icin basligi altindaki insentive callus cream i kullaniyorum urun kodunu da soyliyim istersen su an k7 de indirimde hatta, urun kodu 07195, naneli bi kokusu var dustan sonra suruyorum ayaklarima bi ferahlik geliyor yumusacik da yapiyor oneririm :)

merhaba arkadaşlar avon faturası hakkında bi sorum olacaktı.yakın bir arkadaşım avon temsilcisi.200 küsür fatura borcunu 2 aydır ödemedi.kanuni bi süreç ne zmana başlar yani een geç ödeme süresi ne kadardır

canımm son soruu :40: ben faturanın arkasına tükenmez kalemle bi şeyler yazmışım nasıl yapabilirim onu ya fotokopisini çekip göndersem mi bide sadece faturasını mı gönderiyoruz yoksaa zımbalanmış olanların hepsini mii :ssz::ssz:

evet yaa hepsini gondermeye gerek varmi faturanin suretini ben cizdim hep aslini yollasam yeterlimi :D

canim ben Saglikli ayaklar icin basligi altindaki insentive callus cream i kullaniyorum urun kodunu da soyliyim istersen su an k7 de indirimde hatta, urun kodu 07195, naneli bi kokusu var dustan sonra suruyorum ayaklarima bi ferahlik geliyor yumusacik da yapiyor oneririm :)

Cok teşekkur ederim canm bende deneyeyim bi bakım :)

arkadaşlarr ben bu ayy 50 ye tamamlayamıyabilirmmm acaba diyorum 50 tl ye tmmlayıp gelen ürünü iade etsem 50 nin altında olacağı için bende 8.5 keseler mi?

Kızlar atmlerden ödeme yapan var mı ? Nasıl yapılıyor vede ek ücret alınıyor mu ????

tatlım atm den kesinlkle yapmanı tavsiye etmem 5-10 tl arası kesiliyo zaten bir sürü ıvır zıvır koymuşlarr doğrusunu bulana kadar kafa patlatıyosun en iyise git ptt ye 2 - 2.5 olması lazım eft yap

Back