• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar sabah avondan aldığım parfüm testerları bi deneym dedm işte ayrı ayrı yerlere denedim bilmediğim kokuları aynı anda birden fazla koklayınca burnum işlevini kaybettii :1: neyse dedim pc başına geçtim bi baktım sürdüğüm kokulardan biri hafif böyle azda bi tatlımsı snki o kadar hoşuma gitti ki ama hangisi olduğunu anlayamıyorum OUTSPOKEN BY FERGİE Mİ yoksa OUTSPOKEN İNTENSE BY FERGİE mi bilemedim :50::50:

Merhaba, parfüm testeri denerken ve denetirken arada kuru Türk kahvesi koklayın, koklatın. O zaman daha iyi ayırt edersiniz kokuları. Aklınızda olsun.

bronzlaşmış ten görünümünü koruyucu aldım k7 den başka bişi bekliyodum bildiğiniz simli kahve tonu bişi çıkttı iade edebilirmiyim nasıl ederim? ödeme henüz yapmadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

bronzlaşmış ten görünümünü koruyucu aldım k7 den başka bişi bekliyodum bildiğiniz simli kahve tonu bişi çıkttı iade edebilirmiyim nasıl ederim? ödeme henüz yapmadım ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

bende salak gibi o love bilekliklerden aldım hiç beklediğim gibi çıkmadı hemde 2tane salak gibi iadeyi bilenler bize bilgi verebilir mi :41::41:

Son düzenleme:
kızlarr güneş kremı alıcam.ama suda kullanılandan değil.normal dısarı çıkarken kullanmak için..
hangısını alım önerılerınız ? 30 lukmu iii 50 likmii

bende salak gibi o love bilekliklerden aldım hiç beklediğim gibi çıkmadı hemde 2tane salak gibi iadeyi bilenler bize bilgi verebilir mi :41::41:
hadi yaa bende alıcaktım iyikide almamışım ozaman canm. evet biri bize bilgi verebilirmii hiç sevmedim bunu ben

kızlarr güneş kremı alıcam.ama suda kullanılandan değil.normal dısarı çıkarken kullanmak için..
hangısını alım önerılerınız ? 30 lukmu iii 50 likmii
canım ben esmerim 30 luk aldım beyaz tenliysen çok 50 al ama normalse 30 ideal diye biliyorum:31:

hadi yaa bende alıcaktım iyikide almamışım ozaman canm. evet biri bize bilgi verebilirmii hiç sevmedim bunu ben

canım ben esmerim 30 luk aldım beyaz tenliysen çok 50 al ama normalse 30 ideal diye biliyorum:31:

bugday tenliyim canm bende..kataloğa baktım şimdi canlandırıcı kremın 30 lugu var..
yaslanma etkilerine karsı 50 lilik var..
şimdi ben annemede alcam.annemde bugday tenli..acaba ona yaşlanma etkilerine karşı 50 lilik mı alsam? kafam karıştı valla ııce

Temsilci misiniz? Temsilciyseniz fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süreniz var. Sonraki siparişinizde kargocu kapıya geldiğinde eline verirseniz kargo ücreti ödemeden iade edebilirsiniz. Ürünü bi avon poşetine koyun, faturaların tümünü de poşete koyun.

Faturada iade etmek istediğiniz ürünü bulun. İade kutucuğuna çarpı koyun, adet kutucuğuna kaç adet iade edecekseniz onu yazın, tutar kutucuğuna 1 adet ürün için 1 adet fiyatı 2 adet ürün için 2 adet fiyatı yazın, sebep kodu kutucuğuna iade sebebinizin kodunu yazın. İade sebep kodları faturanın en altında yazar. Mesela beklentinizi karşılamadıysa Bcildinize uygun değilse C gibi kodlar var, hangisi uygunsa onu da kutucuğa yazdıktan sonra en altta iade edenin adı soyadı imzası yazan kutucuğu bulun orda adınız yazar zaten orayı imzalayın. Aynı işlemi hem soldaki hem sağdaki faturaya uygulayın.

kızlar bugün bb kremi denedim çok güzel gerçekten çok beğendim fondoten kullanmaya hiç gerek yok hemde fondotenden daha iyi bence sizde deneyin tavsiye ederim:)

Temsilci misiniz? Temsilciyseniz fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süreniz var. Sonraki siparişinizde kargocu kapıya geldiğinde eline verirseniz kargo ücreti ödemeden iade edebilirsiniz. Ürünü bi avon poşetine koyun, faturaların tümünü de poşete koyun.

Faturada iade etmek istediğiniz ürünü bulun. İade kutucuğuna çarpı koyun, adet kutucuğuna kaç adet iade edecekseniz onu yazın, tutar kutucuğuna 1 adet ürün için 1 adet fiyatı 2 adet ürün için 2 adet fiyatı yazın, sebep kodu kutucuğuna iade sebebinizin kodunu yazın. İade sebep kodları faturanın en altında yazar. Mesela beklentinizi karşılamadıysa Bcildinize uygun değilse C gibi kodlar var, hangisi uygunsa onu da kutucuğa yazdıktan sonra en altta iade edenin adı soyadı imzası yazan kutucuğu bulun orda adınız yazar zaten orayı imzalayın. Aynı işlemi hem soldaki hem sağdaki faturaya uygulayın.
valla canım sağolasınn hemen yapacağım :) peki ücreti noluyor ? şimdi önceki aykini ödedim bunu ödemedim daha ödeyeyimmi napayım

sakın tatlım kesinlikle almanı tavsiye etmem katalogda göründüğü gibi değil bileğin zaten ince o boncukta lastikten olduğu için hoş durmadı ipli olan ise sıktığım için upuzun salık oldu çok moralim bozuldu severek almıştımm bi tanesinide arkdaşıma hediye etmek için almştm ben beğenmedysem kz zaten hiç :50::50:

kaç gün sonra bakiye düşer kkii

avon senses duş jelinde lacivert dışı olan bir ürün vardı adını bulamıyorum waterfull değil ondan 3-4 tane almam lazım eşime....yardımcı olurmusunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
sakın tatlım kesinlikle almanı tavsiye etmem katalogda göründüğü gibi değil bileğin zaten ince o boncukta lastikten olduğu için hoş durmadı ipli olan ise sıktığım için upuzun salık oldu çok moralim bozuldu severek almıştımm bi tanesinide arkdaşıma hediye etmek için almştm ben beğenmedysem kz zaten hiç :50::50:

iiyi bari sağol benimde aklım kalmıştı alayım alayım diye , sende iade edersin en azndan aklında kalmamış oldu :) bende bronzluk koruyucuyu iade edicem k8 siparişi verdiğimde yapıcam artık napalım.

kaç gün sonra bakiye düşer kkii

valla canım sağolasınn hemen yapacağım :) peki ücreti noluyor ? şimdi önceki aykini ödedim bunu ödemedim daha ödeyeyimmi napayım

avon.com dan temsilci girişi yaptıktan sonra cari hesap özeti bölümüne tıklayın. O kısımda sanki ödeme yapmışsınız gibi ürün bedelinin borcunuzdan düşüldüğünü görürsünüz. Mesela 7 tl tutarında bi şey iade ettiyseniz, iade tarihini ödeme tarihi gibi gösterip yanına -7.00 tl yazarlar. Güncel faturanızı ödeseniz de ödemeseniz de toplam borcunuzdan düşer.

Eğer haftasonuna yakın iade ederseniz hesabınızda görünmesi pazartesiyi bulabilir ama hafta başı ya da içi iade ederseniz 2 ya da en geç 3 gün içinde hesabınızda eksi tutar olarak görürsünüz.

Back