AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bb kremi ben kullanmadım ablam almıştı çok beğenmiş cilde parlaklık veriyormuş kapatıcılığı da iyi dedi canım

Peki ben ne çok beyaz ne çok esmerim orta ton yani avon 2 renk seçeneği sunmuş hangi tonu tavsiye edersin cnm ablanın ten rengi ve seçtiği ton nasıldı?

Peki ben ne çok beyaz ne çok esmerim orta ton yani avon 2 renk seçeneği sunmuş hangi tonu tavsiye edersin cnm ablanın ten rengi ve seçtiği ton nasıldı?

ablam esmer canim medium sectik ama rengi cok koyu durmuyor eger cok acik tenli degilsen medium uygun olur diye dusunuyorum

ürünlerim geldiii hemde ben yokken gelmiş 2 koli biri büyük biri küçük. kozmetik çantası baya büyükmüş tencerede mini mini geldiii ya ooh

ürünlerim geldiii hemde ben yokken gelmiş 2 koli biri büyük biri küçük. kozmetik çantası baya büyükmüş tencerede mini mini geldiii ya ooh

offf yaa ben kozmetk çantasını alamıyorum ne yazık ki tükenmişşş sen güle güle kullan canımm

katalog sipariş etmeyı unutmuşum arayıp soylesem olmaz mı o kadar da tencereyı kazanmıştım (((((başına gelen varmı
bende unutmuştum siparişimi iptal ettim:S arasan söylesen belki çözerler. ama ben yeniden sipariş verdim. o da panoroma girmememe sebep oldu onlarıda arayıp girdirdim

avonun güneş kremlerini kullanıp memnun olanlar var mı acaba?

katalog sipariş etmeyı unutmuşum arayıp soylesem olmaz mı o kadar da tencereyı kazanmıştım (((((başına gelen varmı

benim başıma geldi. bana yardımcı olun isterseniz katalog parasını havale yapayım katalogunuzda sizin olsun dedim ne dediysem ikna edemedim. ben de katalog ve beraberinde başka ürünler sipariş ettim. ürünleri geldiği anda tekrar iade ettim.

avon hak edıyor bazen gercektttenn yanıı

aradım müşteri hızmetlerını yardımcı olmadılar saolsunlar bende katalog sipariş etmen zorunda kaldım 8,5 tl de cabası ollduuu

aradım müşteri hızmetlerını yardımcı olmadılar saolsunlar bende katalog sipariş etmen zorunda kaldım 8,5 tl de cabası ollduuu

keşke benim gibi yapsaydın. ben çok dil döktüm bana bi yol gösterin para size kalacak olsa neyse niye kargocuyu sevindireyim dedim. 420 tl temsilci fiyatıyla satışım var hizmet bedeli almayın dedim. Nuh dediler peygamber demediler. takım öncümü aradım yardım edin dedim o da etmedi.bende müşteri temsillcisini aradım ürünlerinizi alıp iade edicem bana başka yol bırakmıyorsunuz dedim. yapabilirsiniz dedi. bende yaptım. 4 katalog 4 parfüm aldım. 3 parfümü geldiği anda iade ettim. hiç bişey olmadı. hediyem bana kar kaldı.

gozun aydin canim benimde bugun geldi acilip kapanablen isiltili goz kalemine hayran kaldim surerken kayip gidiyp harika kizlar tavsiye ederim :)

teşekkr edermm tatlım yalnızz başlagıçta yüzüm gülsede sonra hüsrana uğradımm k8 kataloğu alacağıma k7 den 2 katalog almışım boşu boşuna varya sinirlerim bozuldu

Son düzenleme:
kızlar sabah avondan aldığım parfüm testerları bi deneym dedm işte ayrı ayrı yerlere denedim bilmediğim kokuları aynı anda birden fazla koklayınca burnum işlevini kaybettii neyse dedim pc başına geçtim bi baktım sürdüğüm kokulardan biri hafif böyle azda bi tatlımsı snki o kadar hoşuma gitti ki ama hangisi olduğunu anlayamıyorum OUTSPOKEN BY FERGİE Mİ yoksa OUTSPOKEN İNTENSE BY FERGİE mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…