- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
bb kremi ben kullanmadım ablam almıştı çok beğenmiş cilde parlaklık veriyormuş kapatıcılığı da iyi dedi canım
Peki ben ne çok beyaz ne çok esmerim orta ton yani avon 2 renk seçeneği sunmuş hangi tonu tavsiye edersin cnm ablanın ten rengi ve seçtiği ton nasıldı?
canımm ben akmayan rimel istiyorum hele ki bu sıcaklar için suya dayanklı mı desekkk
ürünlerim geldiii hemde ben yokken gelmiş2 koli biri büyük biri küçük. kozmetik çantası baya büyükmüş tencerede mini mini geldiii ya ooh
bebeğim suya dayanıklı iki rimel var biri kampanya 8 de var görürsün biri de drama maskara suya dayanıklısı var o kadar
hangisini tercih edersinn ?
bende unutmuştum siparişimi iptal ettim:S arasan söylesen belki çözerler. ama ben yeniden sipariş verdim. o da panoroma girmememe sebep oldu onlarıda arayıp girdirdimkatalog sipariş etmeyı unutmuşum arayıp soylesem olmaz mı o kadar da tencereyı kazanmıştım(((((başına gelen varmı
katalog sipariş etmeyı unutmuşum arayıp soylesem olmaz mı o kadar da tencereyı kazanmıştım(((((başına gelen varmı
şimdi beni kesiceksin amadrama maskara bende var ama daha henüz kullanmadım tatili bekliyorum
benim başıma geldi. bana yardımcı olun isterseniz katalog parasını havale yapayım katalogunuzda sizin olsun dedim ne dediysem ikna edemedim. ben de katalog ve beraberinde başka ürünler sipariş ettim. ürünleri geldiği anda tekrar iade ettim.
aradım müşteri hızmetlerını yardımcı olmadılar saolsunlar bende katalog sipariş etmen zorunda kaldım 8,5 tl de cabası ollduuu
kargommm evde benii bekliyorummmm akşam olsada gtsemmm
gozun aydin canim benimde bugun geldi acilip kapanablen isiltili goz kalemine hayran kaldim surerken kayip gidiyp harika kizlar tavsiye ederim :)
E ne oldu kataloğu yükleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?