bana uygun gibi geldi hatta bella ile biraz benzettim kokularını birbirlerine canım ben
30 liraya o parfüm değer mi dersinn :44::44::44:
karar viremedim :26::26:
zaten değseydii olduğu gibi söylerdin demek ki değmezz
Avon'un BB kremini kullanan varmı kapatıcılığı nasıl acaba?:44:
yeni çıkan rimelini alıp deneyeniniz varmı acaba nasıl eğer güzelse sipariş vereceğim
valla canım bende var ama açmadım henüz daha malum havalar sıcak ee diğer rimelimi kullanıyorum bozulmasın diye açmadım yaniyeni çıkan rimelini alıp deneyeniniz varmı acaba nasıl eğer güzelse sipariş vereceğim
eşime erkek roll-onlardan alcam hangilerini alsam ne tavsiye edersiniz.
Avon'un BB kremini kullanan varmı kapatıcılığı nasıl acaba?:44:
Hakikaten çok güzel bir rimel 5 tane sattım bile ben.E tabi biri de kendime :) . . .
eşime erkek roll-onlardan alcam hangilerini alsam ne tavsiye edersiniz.
canım bana hitap eden bir koku değil pek o açıdan olsa gerek :44::44:
valla canım bende var ama açmadım henüz daha malum havalar sıcak ee diğer rimelimi kullanıyorum bozulmasın diye açmadım yani
black suede canım bence onu al
katalog sipariş etmeyı unutmuşum arayıp soylesem olmaz mı o kadar da tencereyı kazanmıştım(((((başına gelen varmı
Kesinlikle tavsiye edilebilecek yeni çıkan süper bir ürün.
Kullanmanızı tavsiye ederim.
Kaldı ki herhangi bir üründen memnun kalmadığınız takdirde bunu size satan kişiye iade etme hakkınız var.
Teşekkür ederim cnm cevabın için öyleyse hemen 2. Siparişimi veriyorum bu yaz aylarında fondoten pek doğal durmuyor o yüzden düşünmüştüm evet iade hakkımız var bende temsilciyim üstelik 12 yıllık ama kullanmadığım için merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?