bugün başıma gelmiş birşeyi anlatacağım arkadaşlar, fikri olan yazarsa sevinirim nasıl böyle saçma birşey olabilir ve ne yapmayalıyım diye
avon satış yapmayı daha doğrusu birşey almayı yaklaşık 2 aydır kestim ( kendime ve yakın arkadaşlarıma alıyordum zaten ,yeterince allık :) )
hiçbir grup toplantısı vs birşeye de gitmedim, büyük hedeflerim vs asla olmadı avonda, öylesine kendime birşeyler almak için yapıyordum.
takım öncüm birkaç kez telefonda başlarda beni arayıp neyi nasıl yapacağımı anlatmıştı o kadar. Kendisine de ben ciddi birşeyler düşünmediği, büyük satışlar asla yapamayacağımı hep belirttim. Bir kere rica etti ne olur bu ay satış yap diye yoksa öncülüğü falan düşüyormuş sanırım, ihtiyacım da vardı yardımcı oldum satış yaparak o ay.
neyse iki aydır bırakmıştım, son bir hafta 3 kere aradı beni 2'sinde kaçırdım, diğerinde de açmadım, final haftam ve yoğunum.
mesaj atmış, önemli falan diye, bu sabah kontör yüklettim hattıma eve dönünce arayacaktım .
sonrasında eve geldim avon kolisi gelmiş, annem almış, ben sipariş vermedim. !
Açtım baktım bir sürü ürün içinde yaklaşık 86 liralık fatura..
tahmin ediyorum ki takım öncüsü birşeyler yaptı!? mesaj attım kendisine ve hala cevap yok.
şimdi soruyorum benim adıma biri girip sipariş verebilir mi böyle? bu ne saçmalık?
ayrıca bu durumda ne yapmamı istiyecek amacı ne şimdi ?
fatura,borç benim adıma ,bu nasıl bir saçmalıktır cidden çok sinirlendim.
şeytan diyor aradığında hiç muhatap olma aynen koliyi de geri yolla ve bir yerlere şikayet et bu davranışı
bugün başıma gelmiş birşeyi anlatacağım arkadaşlar, fikri olan yazarsa sevinirim nasıl böyle saçma birşey olabilir ve ne yapmayalıyım diye
avon satış yapmayı daha doğrusu birşey almayı yaklaşık 2 aydır kestim ( kendime ve yakın arkadaşlarıma alıyordum zaten ,yeterince allık :) )
hiçbir grup toplantısı vs birşeye de gitmedim, büyük hedeflerim vs asla olmadı avonda, öylesine kendime birşeyler almak için yapıyordum.
takım öncüm birkaç kez telefonda başlarda beni arayıp neyi nasıl yapacağımı anlatmıştı o kadar. Kendisine de ben ciddi birşeyler düşünmediği, büyük satışlar asla yapamayacağımı hep belirttim. Bir kere rica etti ne olur bu ay satış yap diye yoksa öncülüğü falan düşüyormuş sanırım, ihtiyacım da vardı yardımcı oldum satış yaparak o ay.
neyse iki aydır bırakmıştım, son bir hafta 3 kere aradı beni 2'sinde kaçırdım, diğerinde de açmadım, final haftam ve yoğunum.
mesaj atmış, önemli falan diye, bu sabah kontör yüklettim hattıma eve dönünce arayacaktım .
sonrasında eve geldim avon kolisi gelmiş, annem almış, ben sipariş vermedim. !
Açtım baktım bir sürü ürün içinde yaklaşık 86 liralık fatura..
tahmin ediyorum ki takım öncüsü birşeyler yaptı!? mesaj attım kendisine ve hala cevap yok.
şimdi soruyorum benim adıma biri girip sipariş verebilir mi böyle? bu ne saçmalık?
ayrıca bu durumda ne yapmamı istiyecek amacı ne şimdi ?
fatura,borç benim adıma ,bu nasıl bir saçmalıktır cidden çok sinirlendim.
şeytan diyor aradığında hiç muhatap olma aynen koliyi de geri yolla ve bir yerlere şikayet et bu davranışı
muhtemelen kullanıcı şifreni vermedin ama versende vermesen de işlem kolay
takım öncün yapabilir böyle bişiyi
yinede zan altında bırakmak istemem ama kendinden eminsinsiparişi veren sen değilsin sonuçta
hemen iadeni yap canım ve
sanırım takım öncünle de güzel bi konuşma yapman gerekiyor
Merhaba ,
takım öncülerinin sayfasından kendi şifreleriyle temsilcilerinin adına sipariş girmelerini sağlayan bir sistem mevcut diye biliyorum. yapmanız gereken öncelikle avon müşteri hizmetlerini arayıp ; durumu anlatmak ve şikayetinizi bildirmek. yeni sipariş girmeyi düşünmüyorsanız yurtiçi kargodan geri iade yollayacağınızı ancak sizin hatanız olmayan bir durum nedeniyle kargo bedeli vermek istemediğinizi belirtmek olacaktır.
Müşteri temsilcisi size yardımcı olacaktır. Şikayetinizi iletmeniz gerektiğini düşünüyorum ki durum tekrarlanmasın.
iyi akşamlar.
teşekkürler canım ^^
nefret ediyorum insanların iyi niyetini böyle kullanıyorlar, bir kere yardım ediyorsun sonra herşeyi yapabileceklerini zannediyorlar.
iade için ne yapmam gerekiyor, bu süreç nasıl işliyor bilen biri paylaşabilirse yapmam gereken adımları çok minnettar olurum gerçekten
Gerek buraya yazan gerek mesaj yazan ,yardımcı olan tüm herkese teşekkür ederim.
Durumlar şu an ne tekrar dönüp yazmak istedim.
Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, kargo ücretini benim ödemek zorunda olduğumu ya da takım öncüsünü arayıp koliyi ona vermemi ve onun ücretini ödeyip yollaması gerektiğini söyledi.
Öncüyü aradım ve açtı bu sefer , öncesinde ürünleri iade edeceğimi mesaj atmıştım kendisine.
Bana dediği şu : benim soyadımla başka 3 kişi daha varmış beni karıştırıp o yüzden adıma vermiş siparişi vs vs..
konuşma tarzından ve dediği birkaç şeyden açıkçası çok inanmadım kendisine ama şikayet etmekten vazgeçtim..
Umarım bu tarz birşey olmaz yine.
Bu arada bana gelen şu fırsat paketi mi ne, hani 85 tl ödüyorsunuz bir sürü ürün var içinde.
İkincisi bana dediği şu : Sen iade etme, 40 gün süresi var ,o paket çok avantajlı , içinden birkaç parça satmaya bak şu 40 gün içinde satılırsa sana kar olur, kalanları ben sana yardım ederim iade nasıl edilir gösteririm , iade ederiz dedi.
Ama şu an aklıma birşey geldi sonuçta bu kampanyalı bir paket, parça parça geri iade alacaklar mı yani ?
nasıl ayarlayacaklar ücret fatura kısmını?
hiç yoktan avona başladım gene iyi mi
Gerek buraya yazan gerek mesaj yazan ,yardımcı olan tüm herkese teşekkür ederim.
Durumlar şu an ne tekrar dönüp yazmak istedim.
Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, kargo ücretini benim ödemek zorunda olduğumu ya da takım öncüsünü arayıp koliyi ona vermemi ve onun ücretini ödeyip yollaması gerektiğini söyledi.
Öncüyü aradım ve açtı bu sefer , öncesinde ürünleri iade edeceğimi mesaj atmıştım kendisine.
Bana dediği şu : benim soyadımla başka 3 kişi daha varmış beni karıştırıp o yüzden adıma vermiş siparişi vs vs..
konuşma tarzından ve dediği birkaç şeyden açıkçası çok inanmadım kendisine ama şikayet etmekten vazgeçtim..
Umarım bu tarz birşey olmaz yine.
Bu arada bana gelen şu fırsat paketi mi ne, hani 85 tl ödüyorsunuz bir sürü ürün var içinde.
İkincisi bana dediği şu : Sen iade etme, 40 gün süresi var ,o paket çok avantajlı , içinden birkaç parça satmaya bak şu 40 gün içinde satılırsa sana kar olur, kalanları ben sana yardım ederim iade nasıl edilir gösteririm , iade ederiz dedi.
Ama şu an aklıma birşey geldi sonuçta bu kampanyalı bir paket, parça parça geri iade alacaklar mı yani ?
nasıl ayarlayacaklar ücret fatura kısmını?
hiç yoktan avona başladım gene iyi mi
k7 saatkaçta giriyor bilgisi olan var mı?
evet iilk siparişimi geçtim K7 den 348 tl
Allah bereket versin şekerim :)
paranın belini kırıyorsun gene
amin yavrum aminpara var huzur var
kızlar hizmet bedeli 50 tl olmuş çok sevindim görünce:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?