AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

biraz önce kolim geldi, tam bir hayal kırıklığına uğradım.
bir ucu göz kalemi bir ucu far olan kalemlerden sipariş vermiştim. ortadan kırık halde çıktı kutusundan. kutusu da ezilmiş büzülmüş. far kısmını hiç açamadım bile kapağın içinde kırılmış kalmış.
perfect kiss rujun ambalajı açılmış daha sonra bantlamışlar ve bana öyle göndermişler. çok canım sıkıldı kızlar.

iade et canm avon oyle yapıyorsa sende oyle yap bana gecen 50 kurus ıcın hedıye yollamadılar bende eskıden bırı sıparıs getırıp begenmese aaman kalsn naslsa satarım dıyordum ama madem onlar oyle yaptı bende gecn ay kalme far ve bı kac seyı ıade ettım bundan sonra boyleee

tşk eder takstı takstı soruyorm ama tek tencere mı yoksa takımmı yoksa hanı plav tenceresı felanmı ben daha toplayamdım sıparıste cok merak ederı her ay

sadece tencere canım, takım değil.

bana nasıl iade yapacağımı anlatabilir misin canım yaa ? faturadaki kısımları doldurucam, peki yurtiçine gittiğimde gönderme ücreti ödeyecek miyim ?

merhaba prediletto ;

siparişin 85 tl ve üstüydü sanırım. birebir aynı siparişi gir sistemden diğer koliyi de iade işaretle. faturanın sağ tarafını ayır işaretli yerden. tüm ürünlere iade çarpısı at tutarları yaz. neden seçeneklerinde hasarlı vardı onu işaretlersin.ve hatta kolinin içine bir dosya kağıdına özellikle memnuniyetsizliğini belirten bir dilekçe yaz. ürünler bu şekilde geldiği için iade ediyorum şeklinde. yeni kolin gelince elindeki sipariş kolisini gelen kargo görevlisine teslim et. koli ile iade yapacaksan kolinin üstüne ad soyad , temsilci no, ve tc ni yaz. kargo iade girişlerinde bu bilgileri istediği için koli üstünde olursa iadeyi açmıyorlarmış böylece.

bilgine .

sadece tencere canım, takım değil.

bana nasıl iade yapacağımı anlatabilir misin canım yaa ? faturadaki kısımları doldurucam, peki yurtiçine gittiğimde gönderme ücreti ödeyecek miyim ?

canm faturanda kı urunlerı bul en asagıda abcd skılde durumlardan uygun olanu urunun karsına yaz ıade secenegınıde ısaretle sonra a sa a b se be sekılde kutuya yaz yurt ıcıne gıt ver para odemıyorsun ama yenı yakınlarsa sıparıs alıcaksan gelen kargocuyada verebılırsın faturan ıle urunu postele ver kargocuya

kızlarr birşey soracağım. ben ilk siparişimi verdim 1 saat önce . şimdi ilk sorum siparişi iptal etsem tamamen gider mi onlar, düzenleme seçeneğim yokmu fatura kesilmedi pazar olduğu için. yeni birşeyler eklemek istesem. napmam gerekir? ikinci sorum parfüm numune setinin içinde her parfümün numunesimi var ? nasıl bişi alan var mı? bu arada panoramada ki takı seti tükenmiş çok üzüldüm

duzenleme secenegı yok ıptal et tekrar gır sıparıısnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…