Kargosu gelen arkadaslar katalogu yukleselerde bizde gorsek :)))
Peki 3kampanya ustuste 150 yapamazsak takim onculugumuz duser mi? Yoksa 85 yapsak olur mu
K7'si olan arkadaşlar bi zahmet resimleri yüklese ne iyi olur hakkaten
Kargom geldi kızlar ama pcnin şarj aleti bozuk yapabilirsem aksama yüklerim..yükleyebilicek arkadas çıkar umarım :)
Cok tesekkur ederiz canim yeni katalog baya canli gibi panaroma hediyesini goremedim yalniz bilen varsa soyleyebilirmi cok merak ediyorum
merhaba arkadaşlar
Konuyu farketmemiş arkadaşlar için ; sedef1 in ellerine sağlık. Yeni katalog http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...oma-indirim-brosuru-katalog.html#post30496008
burda
seramık tenceere ıcın nekadarlık sıparıs gırmek gerekıyor
seramık tenceere ıcın nekadarlık sıparıs gırmek gerekıyor
320 TL + 5 katalog.
biraz önce kolim geldi, tam bir hayal kırıklığına uğradım.
bir ucu göz kalemi bir ucu far olan kalemlerden sipariş vermiştim. ortadan kırık halde çıktı kutusundan. kutusu da ezilmiş büzülmüş. far kısmını hiç açamadım bile kapağın içinde kırılmış kalmış.
perfect kiss rujun ambalajı açılmış daha sonra bantlamışlar ve bana öyle göndermişler. çok canım sıkıldı kızlar.
tşk eder takstı takstı soruyorm ama tek tencere mı yoksa takımmı yoksa hanı plav tenceresı felanmı ben daha toplayamdım sıparıste cok merak ederı her ay
iade et canm avon oyle yapıyorsa sende oyle yap bana gecen 50 kurus ıcın hedıye yollamadılar bende eskıden bırı sıparıs getırıp begenmese aaman kalsn naslsa satarım dıyordum ama madem onlar oyle yaptı bende gecn ay kalme far ve bı kac seyı ıade ettım bundan sonra boyleee
biraz önce kolim geldi, tam bir hayal kırıklığına uğradım.
bir ucu göz kalemi bir ucu far olan kalemlerden sipariş vermiştim. ortadan kırık halde çıktı kutusundan. kutusu da ezilmiş büzülmüş. far kısmını hiç açamadım bile kapağın içinde kırılmış kalmış.
perfect kiss rujun ambalajı açılmış daha sonra bantlamışlar ve bana öyle göndermişler. çok canım sıkıldı kızlar.
sadece tencere canım, takım değil.
bana nasıl iade yapacağımı anlatabilir misin canım yaa ? faturadaki kısımları doldurucam, peki yurtiçine gittiğimde gönderme ücreti ödeyecek miyim ?
kızlarr birşey soracağım. ben ilk siparişimi verdim 1 saat önce . şimdi ilk sorum siparişi iptal etsem tamamen gider mi onlar, düzenleme seçeneğim yokmu fatura kesilmedi pazar olduğu için. yeni birşeyler eklemek istesem. napmam gerekir? ikinci sorum parfüm numune setinin içinde her parfümün numunesimi var ? nasıl bişi alan var mı? bu arada panoramada ki takı seti tükenmiş çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?