duzenleme secenegı yok ıptal et tekrar gır sıparıısnı
kızlar avon şampuanları iyi mi alamyı düşünüyorumda tam olarak da güvenemiyorum yardımcı olur musunuz?
gelmeyen argan yağlı şampuanlarım var benim a dostlarım
hemen sileyim ben onları :)) ya kalmamış sanırm gönderilemiyor yazıyo çünküü . k7 de bakcam artık :)cancağzım mesaj kutun dolmuş yazamadım
sanırım kalmamış yoksa gelirdi onlarda yada sipariş girince mi bi yanlışlık oldu :44:
neyse canım gene alırsın güzel satışlar :)
canım ben yıllardır bademyağı ve avokadoluyu kullanıyorum çok da memnunum
tavsiye ederim..diğerlerini denemedim hiç
ama bi ara şu kayısılıyı da denemek istiyorum bakalım nasıl çıkacak
ptt ye gidiyormuşuz avon temsilcisiyim para yatırcaz diyomuşuz temsilci nomuzu veriyomuşuz öyle yatırıyomuşuz :)))merhabalar bir şey sormak istiyorum bu avon faturasını postaneden nasıl yatırabiliyoruz bilgi verirmisiniz lütfen
teşekkür ederim canım :) hepimize bol satışlarrhayırlı olsun canım güle güle kullan bol satışlar:)
bende onu çok merak ediyorum gerçekten bronzlaştırıyor mu acaba, canım sende kullandıkça yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz:)
kızlar kapatıcılığı iyi olan bir fondoten var mı önerebileceğiniz kataloğa bakıyorum fakat karar veremiyorum sizce avonda en iyi fondoten hangisi yardım edin lütfen cevaplarınızı bekliyorum :)
Çok işe yarıyor. Bildiğiniz yani ten renginiz değişiyor. Yalnız dikkat etmek gereken bi kaç şey.. bacaklara sürerken ayak parmaklarına kadar sürmek lazım yoksa bacakla bi renk ayak bi renk oluyo sanki çorapla güneşlenmiş gibi komik oluyo..bi de çok güzel yedirerek sürmek gerek, eşit dağılacak losyon.. son olarak mutlaka temiz tene sürülecek ben bi kere yıkanmadan sürdüm nolcak diye o günün akşamı yıkandım o gün sürdüğüm banyoda aktı..halbuki daha önce banyodan cıkar cıkmaz sürüyodum sonra bi daha yıkansam da akmıyodu duşta.. yani bu da önemli banyodan hemen sonra sürünce cilt hemen emiyo yoksa emmiyo.. bunlara dikkat edince ben cok memnunum.. güneşte bronzlaşırız yaz geldi ne gerek var diyenlerdendim ama yaa bikiniden beyaz kalan yerlere sürmek de iyi oluyo sanki üstsüz güneşlenmiş gibi tek renk oluyorum .. haa bi de onun yanındaki o spreyi de sonradan sıkmak lazım o da koruyucu etki yapıyo, kremin etkisini uzatıyo.. iki günde veya 3 günde bir sürüyorum .. memnunum..
k6 dan alman şart değilse k7 de magix var ben onu çok beğeniyorum yanaklarımda kahverengi lekelerim var onları da kapatıyor bir de bıyık bölgem yüzümün diğer kısmına oranla sanki daha açık renk dolayısıyla onu da hallediyor.. sf 93 te magix cashmere..soldaki değil sağdaki ..pudram da ideal flawless sıkıştırılmış pudra..
parfüm numune setini soran arkadaşa da cvp vereyim.. ben de ilk başladığımda aldım.. hepsi değil tabii ama en cok sorulan kullanılanlar var.. sonra her siparişinde eksiklerini tamamlarsın elindekilere göre.. zaten her parfümün numunesi 5 li olarak satılıyor.. bazen yeni cıkan parfümün numunesinden 1 adet koliden cıktıgı da oluyor.. ama numunesiz satış zor yani ben müşteri olsam ben de resmine bakıp parfüm almam koklamak isterim.. ama cilt bakım numune seti falan gereksiz yani.. rujlara gelince onların numunesi de zaten teki şekilde panoramada var.. her serinin ikişer adet en vurucu renkleri neyse alırsın biriktirirsin bi de ruj numunesi için kap var çok ucuz 1.80 tl onu da alırsın, içine doldurursun .. özellikle her seriden birer kırmızı numunen olacak, en cok sorulan ilgi gören renktir.. bi de pembe tonlarından birer tane edinsen , zaten 5 serinin numunesi satışta 2 şer taneden sana , 5.50 tl ye patlar, bişey değil bence.. şimdi karışık ruj numunesi paketini alırsan ondan birbirine cok yakın renkler cıkıyo mesela benden ultra color rich serisine ait 3 tane kırmızı bi bordo koymuşlardı ne gerek var .. kendin secsen daha iyi..
kızlar kapatıcılığı iyi olan bir fondoten var mı önerebileceğiniz kataloğa bakıyorum fakat karar veremiyorum sizce avonda en iyi fondoten hangisi yardım edin lütfen cevaplarınızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?