sağol canım benim :) yine yetiştin imdadımaa :)) teşekkür ederim. otomatik ödeme yapmak istemiyordum iyi oldu bu :) ptt çok mantıklı. peki avon ile aynı bankanın hesabından aktarsam para kesintisi olur mu acaba ? yani kredi kartı değil hesap kartı var ondan yatırabilirmiyim acaba. bir de siparişi verdikten kaç gün içerisinde ödeme yapmamız gerekiyor max. :13::13::124:
rica ederim bitanem her zaman :)
canımcım siparişin faturalandığı andan itibaren 15gün mühlet veriliyor sana
ama dediğim gibi para eline geçtikçe yatırman en mantıklısı
sonra benim gibi biraz biraz harcayıp zora düşme
banka seçeneği de çok bikaç bankadan yapılıyor ama kesinti değilde ek ücreti fazla oluyor
o yüzden sen benim dediğim gibi pttden yatır diğerlerinden de az ücreti 2.5lira
Kızlarrrrrr k6 dan 2 tane BB krem siparişi verdim ama göderilemeyen ürün olarak geçiyo, neden acaba canim cok sıkıldı. Hem ürün yeni çıkıyor hem nasil göndermiyorlar hayret bişey :/
BB krem siparişi veren varmı kızlar ??
bnde smdı sıparıs werıcektım kndıme ama hangı tonunu alayım karar weremedım
K7 Katalogu istiyorruuuzzz :) yok mu eline geçen
Kızlarrrrrr k6 dan 2 tane BB krem siparişi verdim ama göderilemeyen ürün olarak geçiyo, neden acaba canim cok sıkıldı. Hem ürün yeni çıkıyor hem nasil göndermiyorlar hayret bişey :/
BB krem siparişi veren varmı kızlar ??
canım sen nerden gördün gönderilemediğini ? ben de sipariş verdim de o yüzden soruyorum.
Bende cuma gunu verdim siparisimo ama benimkilerde gelmiyor malesef
kızlar gönderilmeyeceği nerde yazıyor yaa :26: ben pazar gecesi sipariş verdim. dün faturalandı ama henüz gelmedi tabi. fatura kısmına tıklayınca mı yazıyor ? ben birşey görmedim. bb kremim yeni bitmişti, gelseydi bari yaa offf.
kızlar gönderilmeyeceği nerde yazıyor yaa :26: ben pazar gecesi sipariş verdim. dün faturalandı ama henüz gelmedi tabi. fatura kısmına tıklayınca mı yazıyor ? ben birşey görmedim. bb kremim yeni bitmişti, gelseydi bari yaa offf.
tatlım faturada gönderilemeyen ürünler yazar eğer senin faturanda böyle birşey yoksa tüm siparişlerin geliyor demektir:)
ben de cuma günü sipariş verdim.. 2 tane bb krem açık renk olanı ama benim geliyor faturalanmış:)
Kızlar sıparışlerımı aldım ancak gözlüğü begenmedım iade nasıl yapıcagm bilgi verebılır mısınız ??
kızlar n dısı bedeller nedr 22,45 yazıyor faturada
Evet canim faturanda gönderilemeyen ürün olarak geçer, sende yoksa dert etme oh ne güzel gelicektir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?