tabi canım kesınlıkle daha yuksek ben sadece 1 kampanya temsılcı olarak calıstım.yeni sisteme göre hızlı baslangıc programı var .sana hedefler veriliyor mesela ılk kampanyada 4 aktif 1000 lira satış istyor eger bunu tutarsan 75 lira alıyorsun ayrıca takım öncüsü oldugun ıcın 80 lira ve pirimler alıyorsun her kampanya hedeflerın yükseliyor ama parasıda yükseliyor her atladıgın sevıye ıcın ayrı para alıyorsun bence hemen geçmelisn takım öncüşüğüne
daha 6.katalog siparişleri verilmeye başlanmadı dimi kızlar?
daha 6.katalog siparişleri verilmeye başlanmadı dimi kızlar?
peki 1000 lira sipariş vermek mi gerekir takım öncülüğü için
Kızlar yarın kaçta basslıcak yenı katalogun sıparışlerının verılmesı ??
4 aktıf temsılcın olması lazım ve senın en az 150 lıralık sıparıs gırmen gereklı 4 kişini toplam 1000 gecmelı kı prım alasın
4 aktıf temsılcın olması lazım ve senın en az 150 lıralık sıparıs gırmen gereklı 4 kişini toplam 1000 gecmelı kı prım alasın
kızlar k6 dan sipariş girebiliyoruz ben şimdi girdim siparişlerimi hemen faturalanır inşallah:)
tabi canım kesınlıkle daha yuksek ben sadece 1 kampanya temsılcı olarak calıstım.yeni sisteme göre hızlı baslangıc programı var .sana hedefler veriliyor mesela ılk kampanyada 4 aktif 1000 lira satış istyor eger bunu tutarsan 75 lira alıyorsun ayrıca takım öncüsü oldugun ıcın 80 lira ve pirimler alıyorsun her kampanya hedeflerın yükseliyor ama parasıda yükseliyor her atladıgın sevıye ıcın ayrı para alıyorsun bence hemen geçmelisn takım öncüşüğüne
Kızlar k6 da en son sayfada banyo köpükleri var ordaki karpuzlu banyo köpüğünün kodunu yazabılırmısınız?
merhaba loves, bilgiler için ben de teşekkür ederim:) yani anladığım kadarıyla her ay takım öncülüğü parası 80 tl ve primler yatıyor. ( yanılıyorsam düzelt lütfen)
peki primler nasıl hesaplanıyor? örneğin ne kadarlık satışa ne kadar (veya yüzde kaç) prim veriliyor? biraz detaylı bilgi verebilirmisin?
ve ikinci sorum kendi satışların (yani kendi siparişlerin) için de prim veriyorlar mı?
şimdiden teşekkürler, bol satışlar
selamm hanımlar :) bende artık avon temsilcisiyimm :)) aranıza yeni katıldım, ödeme hakkında brşey soracaktım, ödemeyi illaki otomatk ödeme talimatıylamı yapmamız gerekiyor ?
hayırlı olsun bebişim
inşallah güzel satışlar elde edersin
canımcım biçok bankadan para yatırabildiğin gibi
pttden 2.5lira karşılığında yatırabiliyorsun yani otomatik ödeme şart değil biçok alternatif var
ben hep bu şekilde yatırıyorum paramı pttden..
ve şunu da söyleyim aklıma gelmişken
paranın hepsini bi anda yatırmak zorunda değilsin mesela eline para geçti ya
ödemen gerekenden az da olsa yatır paranı böylece harcamamış da olursun
başka merak ettiklein olursa sor canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?