ARkadaşlar satış için aylık belli bir kota var mı? Örneğin 3 ay satış yapmadım diyelim herhangi bir durum yaşanıyuomu illa satış yapmak zorundamıyım. Ben kendi ihtiyaçlarım için temsilci olmak istiyorum ama satış kotası varsa uğraşamam o nednele size önce bi sorayım dedim :)
kızlar avon parasını ödemeyi unutmuşum aradan 4 gün geçti faiz koyar mı sizce yoksa aynı parayı mı ödicem yine ???
light al medium koyu.
Güzel kapatıcı gibi
malesef tükendi acele edin saatlerden biri tükendi
benimde dün akşam kargom sevkiyata hazırlanıyor diyo şu anda saat 11:44 daha da çıkmazsa insanlara mahçup olcam anneler günü için bi şeyler aldılar yetişmezse cumartesiye kadar :s
Kargon geldimi canim ?
kızlar bu ay üyelik ne kadar?
canum bu ay 1 tlymış kayıt ücreti sitede öyle yazıyor
17 mayısa kadar mı geçerli yani tatlım katalog süresine kadar yoksa tamamen mayıs ayı için mi geçerli bu arada çok teşekkürler:)
kızlar yarın faturanın bi kısmını ödüycem herhangi bi miktar sınırı var mı
mesela ben yaklaşık 80 90 ödüycem de diğer kargom gönderilsin diye
bi sıkıntı olmaz heralde dimi :26:
olmaz cnm benim 190 tl lk sipariş vardı 40 yatrn gelr dedler öyle yptm :)
teşekkürler canım
bende bugün 100tlsini yatırdım inşallah çarşambaya elimde olacak
763 bölge yarından sonra kapanıyor bu kampanya cok sıkıntılı gectı yenı katalog cok guzel ıns bu kampanya gibi olmaz oda uzman takım öncüsüyüm hızlandırma programına göre para alıyorum bu kampanya 540 lira param yatacak cok zor gectı ama paramı aldıgımda degecek galıba
763 bölge yarından sonra kapanıyor bu kampanya cok sıkıntılı gectı yenı katalog cok guzel ıns bu kampanya gibi olmaz oda uzman takım öncüsüyüm hızlandırma programına göre para alıyorum bu kampanya 540 lira param yatacak cok zor gectı ama paramı aldıgımda degecek galıba
Takım öncülüğünü bana anlatır mısın canım karı daha mı yüksek ? Mesela nasıl olunuyo ?
sıstem degıstı ya bıze ne kadar prım yatacagını odenmıs satısan mı grucem cunku nısan prımı mayıs ayında 80 yattı ama toplam satıslar 1750 dyı 6 temcılım ıle
suan 2,475.40 odenmıs satısım war
1460 net satışım var
hedefleri kampanyada alıyoruz pirimleri ödenmişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?