AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hanımlar sizlere sormak istediğm birşey var,avonun eskiden solutions milk comfort diye bir nemlendiricisi vardı artık katalogda göremiyorum bu ürünün birebir dengi olarak yeni çıkan solutionslardan hangisini almalıyım?şimdiden teşekkürler. bahsettiğim ürün ;

mesela 11 li paketin içinde ne var...
ama zaten baktımda geneli ,55 kr
zaten neredeyse o paraya geliyor kendim seçiim en iyisi

hayır canım mesela 30 adetlik parfüm seti var 5.90 yani malum katalogtada herşeyin kokusu yok insandaki soru işaretlerini alıyo :))

Ben üye olur olmaz ruj numunesi olanı almıştım. İçinden 4-5 tane fondoten numunesi çıkıyor geri kalanı ruj. Rujlardan çoğunun rengi birbirine benziyor gibi görünüyor ama birisi simli birisi mat birisi daha yağlı gibi falan oluyor. bi ruj alacağımda aynı serinin başka bir rengini sürüp kalıcılığına dudakta verdiği hisse bakıyorum iyi oluyor. bir de bazılarının katalog görüntüsü dudaktaki gibi çıkmıyor. bunları ruju sipariş verirken göz önünde bulundurabilmeni sağlıyor. Karışık mı anlattım ne

Arkadaşlar kargom dün akşamdan beri sevkiyata hazırlanıyor diyor bu nasıl iş allah aşkına ya iu an saat 11:41 ? poff

öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.[/QUOTE]

benimde dün akşam kargom sevkiyata hazırlanıyor diyo şu anda saat 11:44 daha da çıkmazsa insanlara mahçup olcam anneler günü için bi şeyler aldılar yetişmezse cumartesiye kadar :s

kızlar bende dün sipariş vermiştim bugün sabah faturalandı fakat hala sevkiyata hazırlanıyor kargodan da sorguladığımda kargo bugün çıkmış görünüyor yarın gelir mi acaba?

kızlar buğday tenliyim sizce
BB Krem (panaromadaki) light mı medium mu bnm için uygun olur

birde bb krem nasıl memnun musunuz

Erkek saatlerinden alan varsa fikrini yazabilir mi? Eşime almayı düşünüyorum basit bişeyse almayayım.

merhaba kızlar

arkadaşımda bi parfüm kokladım baktım hafif ama çok kalıcı only imagine'mış

testerdan denedim dün öğlen bileklerime sürmüştüm,
sabah burnuma bi koku geliodu bilgisayarda yazı yazarken..
baktım koku bileğimden geliyor kokusu değişmiş güzelleşmişti, üstelik gerçekten çok kalıcı....
tam yazlık bi koku çünkü hafif de... ama kişilikli bi hafiflik..

iki adt alıyorum biri bana biri anneme

beğendim yane..

çok iyi yapmışsın canım only imagine güzel bir parfüm bende çok beğendim:)

kızlar buğday tenliyim sizce
BB Krem (panaromadaki) light mı medium mu bnm için uygun olur
birde bb krem nasıl memnun musunuz
light al medium koyu.
Güzel kapatıcı gibi
Erkek saatlerinden alan varsa fikrini yazabilir mi? Eşime almayı düşünüyorum basit bişeyse almayayım.
malesef tükendi acele edin saatlerden biri tükendi
öyle yazıyorsa büyük bir ihtimal kargon yarın elinde olur.

benimde dün akşam kargom sevkiyata hazırlanıyor diyo şu anda saat 11:44 daha da çıkmazsa insanlara mahçup olcam anneler günü için bi şeyler aldılar yetişmezse cumartesiye kadar :s[/QUOTE]

Canım memleket nere ? İnşallah yetişir Bugün kargoya verilir 2 günde gelir kütahyaya bir günde geliyor..

off medium aldım ama ya çok üzüldüm şuan daha gelmedi ama değiştirebilir miyim ki acaba ya bugün sipariş vereli 2.gün

ARkadaşlar satış için aylık belli bir kota var mı? Örneğin 3 ay satış yapmadım diyelim herhangi bir durum yaşanıyuomu illa satış yapmak zorundamıyım. Ben kendi ihtiyaçlarım için temsilci olmak istiyorum ama satış kotası varsa uğraşamam o nednele size önce bi sorayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…