teşekkür ederimm :)) bide sorum olcaktıı ben iş bankasına otomatik talimat verdimm sonra bi sipariş grdm fakat iptal ettrmek orunda kaldımm tekrar yeni şeklinde sipariş girdim siparişimde kredi kontrol yazıyodu araştırdığıma göre yeni temsilcilerde 600 u geçmicek olayı varmış benimde iptal olan ürünle birlikte 588 tutmuştu ama o 588 in içinde iptal ettiğimde siparişte vardı bu nasıl oluyor kabl etmyorlar mı iptali?
k6 da pare gold ve todayin temsilci fiyatı nedir daha kargom gelmedi ama çok merak ediyorumm bu ayy almamakla köyü mü ettimm diye :))
Rare gold kampanya 5 de indirimde değildi zaten, kampanya 6da indirimde
valla ben de o konudan muzdaribim canım yaa
hatta bi yanlışlık var heralde k4ücretini yatırmadım diye böyle oldu sandım ve iptal ettim siparişimi
bide ben otomatik ödeme talimatı vermedim direk yatırıcam parayı bilemiyorum o yüzden yaa
takım öncünle bi görüşsen..zaten süresi vardır onun hemen para aktarılmaz hesaplarına
iptal edince de otomatikman kapanmıştır bence bütün mesele
ama genede takım öncünle görüş soru işareti kalmasın aklında
hem daha sonrası için de bilgin olur aynı durum tekrarlarsa..[/QUOT
Çokk şükür ki hallettm teşk edermm ilk temsilcilerde böyle olurmuşş sonradan olmazmış dedi temsilcim dün kafayı yicektm nerdeyse hiç mi boş kalmaz avonun müşteri hizmetleri ya birde üstelik bir sürü kontorümü yedi sağolsunn
Merhaba, mayıs ayı kataloğunda "Rahatlatıcı Etkili ve Işıltı veren Fodöten Ivory" diye bir ürün var. Bu ürünü sepete eklediğimde 31.80 TL görünüyor, ancak fırsat detayına tıkladığımda bir pencere açılıyor ve KAMPANYA 5 : Süper Teklif - K5 Kataloğu"ndan 25,00TL"lik Alışveriş Yapan Herkese, Calming Effects Fondöten SADECE 13,50TL! diye bir yazı çıkıyor. Ben bu ay 200 TLnin üzerinde siparişi veriyorum zaten bu katalogtan ama ekstra bir şeyi daha işaretlemem gerekiyor mu bu kampanyadan yararlanabilmek için, yoksa otomatik olarak 13.50 TLye gelecek mi bu ürün bana? İlk siparişim olacak bu biraz acemiyim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var :)
Canımm ilk siparişimi verdiğimde aynı senin gibiydim hani fiyatlar normal gözüküyo ya indirimsizz normal 200 tutacakken bana bir yazdı 500 ALLAHHH dedimmm :)) sonra hemen temsilcimi aradımm ona yaptrdım ilk siparişi yanlış yapmaktan korktum açıkcası yani
o 31 tl normal fiyatı ama zaten sipariş verirken 4 adım gittikten sonra sana tutarı indirimsiz olarak gösteriyo indirimli fiyatlarıda korkmaa :))
arkadaşlar merhaba temsilci için başvurmustum bana kimse geri dönmedi bugün defalarca aradım avonu beni sürekli yonlendirdiler fakat bi sonuca ulaşamadım sonra beni bi bayan aradı beni kendinize yonlendirdiğini söledi yalnız ben bulundugum bölgedeki takım öncüsüne yönlendirilecgimi sdanıyodum bayan artvinden aradıgını söyledi gerreken seyleri yapacagını söledi aklıma takılan neden ben artvine yönlendirildim ben mersinde yaşıyorum ???? bilgisi olan olan ne olur yazsın aklım karıstı
Herkese merhaba , ben temsilci olmak için avonun int. sitesinden başvurdum 4 gün oldu ancak hala cvp yok ne zaman geri dönerler bilgisi olan var mı?
Canim ben akbanktan yatiriyorum 2 lira masraf karşiliğinda, ama iş Bankasi ve diğer bankalardanda yatırılır sanirim, bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa güzel olur.
Merhaba, mayıs ayı kataloğunda "Rahatlatıcı Etkili ve Işıltı veren Fodöten Ivory" diye bir ürün var. Bu ürünü sepete eklediğimde 31.80 TL görünüyor, ancak fırsat detayına tıkladığımda bir pencere açılıyor ve KAMPANYA 5 : Süper Teklif - K5 Kataloğu"ndan 25,00TL"lik Alışveriş Yapan Herkese, Calming Effects Fondöten SADECE 13,50TL! diye bir yazı çıkıyor. Ben bu ay 200 TLnin üzerinde siparişi veriyorum zaten bu katalogtan ama ekstra bir şeyi daha işaretlemem gerekiyor mu bu kampanyadan yararlanabilmek için, yoksa otomatik olarak 13.50 TLye gelecek mi bu ürün bana? İlk siparişim olacak bu biraz acemiyim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var :)
Rica ederimm canımmm :*Evet evet, dün gece bi cesaretle 4. adıma kadar gittim hallettim, teşekkür ederim
Canim ben akbanktan yatiriyorum 2 lira masraf karşiliğinda, ama iş Bankasi ve diğer bankalardanda yatırılır sanirim, bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa güzel olur.
canım onlar müşteri fiyatı kampanya başladıgında ilk gün verirsen geliyor büyük ihtimal çünkü onlar stoklarla sınırlı tatlım
avondan ulaştılar bana nihayet kayıt oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?