ucu ince mi canım ya ben eyelıner olarak kullanmak için alıcaktım o da kodu yanlış yazmışım :/
kızlar çocuklar için güneş kremlerinden alan varmı? bu kampanyada panoramadalar. 2 çeşidi var. biri suya daha fazla dayanıklıymış, ve daha pahalı. onun rengini merak ettim. bazı çocuklar için güneş kremleri turkuaz renkli oluyor, kıyafteleri filan boyuyor, hoşuma gitmedi. bunlar da turkuaz mı yoksa normal güneş kremi mi acep? kullanan varsa acil bilgi lütfen. şimidden çook teşkürler
avondan sivilce lekelerini geçirmeye yardımcı jel almak istiyorum ama arkadaşlarımdan biri kullanmış fayda etmediğini söyledi.birde clearskin almayı düşünüyorum set olarak.yağlı ciltliyim sizlerden bu ürünlari kullanıp fayda gören varsa yazabilir mi acaba?...
Bide yeni cikan siyah nokta maskesi soyuluyo mavi gibi onu alan varmi acabaaa
ben aldım kullanıyorum. aynen burun bantları gibi, siyah noktaları minik tüycükleri falan herşeyi alıyor.memnunum yani.
Merhaba arkadaslar bende avon temsılcısıyım bır arkadasım üye olmak istiyor temsilci olarak ben üye yapabilir miyim?Önceden panorama da tavsıye et falan olurdu sımdı yok.Yardımcı olabılır mısınız?
burun bantı var mı avonda siyah noktalar için ?
çok sorulmuştur ama :))) iade yapıcam fatura tutarı 85 altına düşecek. kargo ücreti alır mı
belli bi tutarın altında sipariş olursa kargo parası mı alınıyoyoksa sadece iadelerde mi bööle
85 altı ücretli ya
iadeleri yapınca benimki 85 altına düşecek ondan meral ettim alacaklar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?