kuşum bende red 2000 manyağıymyıllardr onu kullanıorm valla yazın çok zor oluo ama yinede yaz kış kullanıorm kırmızı ruj siyah kalem hastalığı var bende sabah kalktığım gibi elimi yüzümü yıkayıp red 2000imi ve göz kalemimi çekerm hemen
pembelik yok.. kahve kahve de (koyu) durmuyo.. hani nude makyajda sürdükleri ruj rengi var ya naturel bi açık uçuk kahve ten rengi gibi.. toprak tonu ona mı deniyo bilmiyorum :78:
tesekkur ederım canımbaby lips güzel bence.. iddialı değil ama dudağa hoş bir renk veriyor.. doğal bi canlılık katıyor.. ben beğendim..
mavişcim nude ruj color trend serisinden olan mı
kuşum bende red 2000 manyağıymyıllardr onu kullanıorm valla yazın çok zor oluo ama yinede yaz kış kullanıorm kırmızı ruj siyah kalem hastalığı var bende sabah kalktığım gibi elimi yüzümü yıkayıp red 2000imi ve göz kalemimi çekerm hemen
Cagin bana bugün uğurlu geldin kız:) Kargoya verildi sonunda siparişlerim yarın Elimde olur OH BE
saten gıbı canım parlak sayılmaz ama tam matta degıl
red 2000 siparişini bende kendime verdim
canlı bi renk mi canım? parlak mı
Kızlar,faturam gözüküyor benim de bütün ürünler eksiksiz gözüküyor.
Ama şöyle bir sorun var sevkiyata hazırlanıyor diyor,bugün kargoya verilir mi sizce yarın gelir mi?
ya da yarın verilir perşembe mi gelir?
beni bir aydınlatırmısınız avonda yeniyim:18:
canım ıstanbul bolgesındeysen yarın gelır sanırım kargon
:)))))) canım benım senın kendı sansın o ben sadece dıledım :))) ınsallah 2011 de butun dıleklerımız gercek olsun
slm ben bir bilgi almak istiyorum cevap verirseniz sevinirim siparişim bugun faturalandı ve son ödeme tarihi yarın bir yanlışlıkmı var yarın müşteri hizmetlerini arasam düzeltirlermiiii
teşekkür ederimmmmoluyo öyle arada cnm benmkide şu an öyle yazıo yarın düzelr
selam arkadaşlar yarım saattir okuyorum anca bitirdim önceki yazıları
k1 deki secret fantasy parfümün kokusunu bilen var mı güzel midirki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?