Bende çok severek aldım Red 2000' ama bende süremiyorum ateş gibi resmen.birde kapalı olunca çok dikkat çekiyorum
baby lips güzel bence.. iddialı değil ama dudağa hoş bir renk veriyor.. doğal bi canlılık katıyor.. ben beğendim..pro go to ruj nasıl pekı kardesım ondan ıstıyor baby lıps ını o renk verıyormu
ben beğendim karamelimsi şekerli bi kokusu var fiyatına göre kalıcı sayılırselam arkadaşlar yarım saattir okuyorum anca bitirdim önceki yazıları
k1 deki secret fantasy parfümün kokusunu bilen var mı güzel midirki?:26:
baby lips güzel bence.. iddialı değil ama dudağa hoş bir renk veriyor.. doğal bi canlılık katıyor.. ben beğendim..
mavişcim nude ruj color trend serisinden olan mı
selam arkadaşlar yarım saattir okuyorum anca bitirdim önceki yazıları
ben beğendim karamelimsi şekerli bi kokusu var fiyatına göre kalıcı sayılır
vaay avondaki en idialı renk red 2000 bunu cesaret edip sürebiliyorsan iyi ben hiç kırmızı süremiyorum pek gitmiyor bana .)
mavişcim bende nude yokmuş pink sunrise varmış o da ten rengievet canım o ruj
mavişcim bende nude yokmuş pink sunrise varmış o da ten rengi
ama nude'u göremedim CT serisinde??
mavişcim bende nude yokmuş pink sunrise varmış o da ten rengi
ama nude'u göremedim CT serisinde??
anladım cnm ama onu beğenenler de vardı galibayok canım yok o değil ben yanlış söyledim sana sonra düzelttim ama görmedin herhalde.hani ortasından parlatıcı çıkan varya alt kısmından sıkıyorsun hatırladınmı?ismini unuttum onunişte o rujun perfect nude olanından
tam nude makyaj için ruj rengipink sunrise nasıl bi renk cnmm??
anladım cnm ama onu beğenenler de vardı galiba
tam nude makyaj için ruj rengi
fakat CT serisi bende topaklanma yapıyo maalesef
ben de parlatıcıyla kullanıyorum hatta bazen kırmızı likit rujdan bi kaç nokta sürüp hafifçe renklendiriyorum
selam arkadaşlar yarım saattir okuyorum anca bitirdim önceki yazıları
pembelik yok.. kahve kahve de (koyu) durmuyo.. hani nude makyajda sürdükleri ruj rengi var ya naturel bi açık uçuk kahve ten rengi gibi.. toprak tonu ona mı deniyo bilmiyorum :78:kahve agırlıkmı yoksa kahve-pembe karışımımı yoksa toprak tonlarındanmı canm pekii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?