AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar lıttle black dress almak istıyorum. daha önce temsilciydim.Şimdi ise gelişinden almak istiyorum haliyle. Gittigidiyor dan alsam problem yaşar mıyım sizce?

Takim onculerine her kampanya 5 katalog ucretsiz geliyor demislerdi size geliyor mu takim oncusu arkadaslar ? Bana gelmedi de 5 tane siparis etmistim 5 tane de sirket gonderir 10 olur diyodum ama 5 tane geldi. Kayit topluyor oldugumuz icin kaydettiklerimize vermek uzere katalog gonderiliyor denmisti bilgisi olan var mi?

uyelık ıcın yapmam gereken nedır?
herhangı bır ödemesı varmı?

Selam canim kayit olduktan sonra ilk siparisinde kayit parasi olan sekizbucuk tlyi de faturana ekliyorlar odeme yaparken onu da odemis oluyorsun. Onun disinda yenileme ucreti vs yok.

kızlar fırsat broşüründeki ürünleri katologla beraber mi veriyoruz yardım edin lütfen

Evet canim hem katalogtaki urunleri hem de firsat katalogundaki urunleri tek seferde girebilirsin yani tek bir sipariste toplayabilirsin. Katalog icin ayri firsat katalogu icin ayri girmene gerek yok, eger bunu sorduysan.

evet canım bunu sormuştum iki kargo yapmak istemiyorum. Eğer fırsat katoloğundaki ürünler stoklarda kalmamışsa bir sonraki ay yolluyorlar mı? :26:

evet canım bunu sormuştum iki kargo yapmak istemiyorum. Eğer fırsat katoloğundaki ürünler stoklarda kalmamışsa bir sonraki ay yolluyorlar mı? :26:

Malesef canim firsat katalogundaki urunler stoklarla sinirli oldugu icin bittigi zaman faturaya bile eklenmiyorlar. Stoksuzken eklenmisse bile hata olmustur sonraki sipariste gonderilmiyor . O yuzden firsat katalogundn siparislerini kampanya baslamadan toplayip kampanya basladiginda hemen girmeni oneririm

yani 28inde başlıyor k1 o zaman mı vermeliyim siparişleri mi? son bir şey daha sorayım :26: k14 teki bir alana bir bayan bir erkek perceive bedava olanlarda erkek perceive 100 ml mi?

yani 28inde başlıyor k1 o zaman mı vermeliyim siparişleri mi? son bir şey daha sorayım :26: k14 teki bir alana bir bayan bir erkek perceive bedava olanlarda erkek perceive 100 ml mi?

Evet tatlim 28 Aralik'ta saat 16:00dan sonra K1 siparislerini girebilirsin.

Erkek percieve 100ml diye biliyorum. Ben alamadim henuz o yuzden kesin bisey diyemiyorum ama erkek parfumleri genelde 100ml ya da 75ml oluyor, percieve erkek 100ml olarak satiliyor bu kampanya icin miktarini degistirmemislerdir diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Ya kızlar benim üstümdeki bayan yani temsilcim üyeliğim bitmesin diye kendi siparişlerini benim adıma vermişti taa ekim ayında hala ödemedi üstüne faiz bindi faturanın ama görünmüyor ne kadar faiz bindiği iki ay oldu aradım pazartesi aklımda ödüçem dedi perşembe oldu baktım hala ödememiş napcam ben ya miktarda baya var ben veremem o kadar ya almadığım şeylerin parasını ödeyemem narabilirim ya avon mesaj atıp duruyor faiz üstüne faiz off

ne kadar sorumsuz insanlar var ya benim bile sinirim bozuldu şu anda
canım biraz baskı yap her gün, hatta ödemiyorsa şikayet edeceğini felan söyle, ve avon'a şikayetini belirten bi msj yaz mutlaka dönüş yaparlar
böyle takım öncülerini şikayet ettiğin takdirde takım öncülüğünden bile atıyorlar öyle duymustum
insanlar başkalarının sırtında geçimeye alışmıs, almadığın ürünlerin parasını neden ödeyesin ki, üstüne bide faiz geliyor aman Allahım..

Son düzenleme:

Canım bi de tanıdık biri zaten ondan pek takmadım hatta ya unuttu ya da bir kaç hastalıkla uğraşıyordu ondan fırsat bulamadı dedim kendi kendime aradım abla böyle böyle avon mesaj yolluyor dedim tamam ben şimdi hallediyorum dedi ama üçgün oldu yapmamış yaa :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…