kızlar paketlerin üstünü tıklayınca çıkıyor.. bugün için 3 ürün var.. ben akşam sipariş verdimm... 500ml duş jeli 3.5 tl ruj vardı 5.90 a bide erkek vücut şamp. vardı.. ben duş jelinden 20 tane yazdım...
uyelık ıcın yapmam gereken nedır?
herhangı bır ödemesı varmı?
kızlar lıttle black dress almak istıyorum. daha önce temsilciydim.Şimdi ise gelişinden almak istiyorum haliyle. Gittigidiyor dan alsam problem yaşar mıyım sizce?
sence temsilci fiyatıyla 3.5 coook mu indirimli ki
bu arada king fırınımda yolda geliyor
uyelık ıcın yapmam gereken nedır?
herhangı bır ödemesı varmı?
kızlar fırsat broşüründeki ürünleri katologla beraber mi veriyoruz yardım edin lütfen
Selam canim kayit olduktan sonra ilk siparisinde kayit parasi olan sekizbucuk tlyi de faturana ekliyorlar odeme yaparken onu da odemis oluyorsun. Onun disinda yenileme ucreti vs yok.
Evet canim hem katalogtaki urunleri hem de firsat katalogundaki urunleri tek seferde girebilirsin yani tek bir sipariste toplayabilirsin. Katalog icin ayri firsat katalogu icin ayri girmene gerek yok, eger bunu sorduysan.
evet canım bunu sormuştum iki kargo yapmak istemiyorum. Eğer fırsat katoloğundaki ürünler stoklarda kalmamışsa bir sonraki ay yolluyorlar mı? :26:
Malesef canim firsat katalogundaki urunler stoklarla sinirli oldugu icin bittigi zaman faturaya bile eklenmiyorlar. Stoksuzken eklenmisse bile hata olmustur sonraki sipariste gonderilmiyor . O yuzden firsat katalogundn siparislerini kampanya baslamadan toplayip kampanya basladiginda hemen girmeni oneririm
yani 28inde başlıyor k1 o zaman mı vermeliyim siparişleri mi? son bir şey daha sorayım :26: k14 teki bir alana bir bayan bir erkek perceive bedava olanlarda erkek perceive 100 ml mi?
Ya kızlar benim üstümdeki bayan yani temsilcim üyeliğim bitmesin diye kendi siparişlerini benim adıma vermişti taa ekim ayında hala ödemedi üstüne faiz bindi faturanın ama görünmüyor ne kadar faiz bindiği iki ay oldu aradım pazartesi aklımda ödüçem dedi perşembe oldu baktım hala ödememiş napcam ben ya miktarda baya var ben veremem o kadar ya almadığım şeylerin parasını ödeyemem narabilirim ya avon mesaj atıp duruyor faiz üstüne faiz off
ne kadar sorumsuz insanlar var ya benim bile sinirim bozuldu şu anda
canım biraz baskı yap her gün, hatta ödemiyorsa şikayet edeceğini felan söyle, ve avon'a şikayetini belirten bi msj yaz mutlaka dönüş yaparlar
böyle takım öncülerini şikayet ettiğin takdirde takım öncülüğünden bile atıyorlar öyle duymustum
insanlar başkalarının sırtında geçimeye alışmıs, almadığın ürünlerin parasını neden ödeyesin ki, üstüne bide faiz geliyor aman Allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?