AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bolge sorumlunuzla gorus durumu anlat bence, tanidik olabilir ama ya odemezse nasilsa sen tanidiksin diye cok da ciddiye almiyorsa... Odenmedigi surece sen de yeni siparis veremezsin. Bolge sorumlusuyla konus ki uyarsin onu

kızlar avon supershock jel göz kalemi ne süper bişey yaa, bugün yağmurda dışardaydım şemsiyem de yoktu ne aktı ne bulaştı. rimelim de supershock rimeldi. nasıl sürdüysem öyle eve geldim valla. stok yapayım ben bu kalemlerden:)

Ahh ah kızlar karşımda 20 adet Şu krremsi Duş Jeli duruyor aptallığıma yanıyım 5 adet daha giremedim 8.5 TL kargo ödeyeceğim Yafss.. En kötüsü Acaba satabilecekmiyim :))

naz merhabalar Bende takımöncüsüyüm Tam olarak yazını okumadan yazmıştım kadını ara de ki Şuan ödemezseniz Şuanda Bölgeyi Arıyorum Siz hesabını verin de kapat 1 saat içinde ödenmezse Ara avonu Telefon numaralarını Biliyor musun ?

ben bu yaz avona mail attım satış temsilcisi olmak istediğimi belirten, onlarda beni yaşadığım şehirde bir temsilciye yönlendirdiler o kişi beni arayıp görüşmemizi ve nüfus cüzdanı fotokobimi istedi insan güvenemiyorum avonun kendi sitesinden başvurunca direk temsilci olamıyor muyuz ??

Senin adına nasıl verebiliyor? Yok mu bunu herhangi şifre falan?.. Endişelendim şimdi.:18: Kızlar bu nasıl olur biri bana anlatabilrmi? Üstelik siparişini teslim ederken Yurtiçi kargocu hep kimlik istiyor benden... Ondan niçin istememiş ki?

kızlar ben ilk kez sipariş girişi yapacam ama şu son sayfalarda vücut spreyleri herhangi 2 si 13 tl diyor onu anlamadım.yani bi perceive ve bi little black dress sprey alsam 13 tl mi? sipariş listeme giriyorum kodlarını ama 15 tl den hesaplıyor 30 tl diyor. yardımcı olursanız sevinirim.

direkt temsilci olamıyorsun bildiğim kadarıyla.yönlendiriyorlar dediğin gibi.görüşünce anlarsın muhtemelen,sıkıntı olmaz :) ben de tesadüfen takım öncümle kargoda karşılaştım ayaküstü ikna etti beni :) tanımıyordum.şimdi ablam gibi resmen :)

acil cevap bekliyorum yardımcı olabilecek yok mu ya? takım öncüme ulaşamıyorum 2 gündür,burada sormak zorunda kaldım.siparişlerim duruyor vermem gerekiyor.

arkadaşlar bişi sorucam da yardımcı olurmusunuz k14 kataloğunun ekinde 35.sy da lindsey çapraz asılan çantadan sipariş eden var mı stokta kalmamış da tekrar stoğa girme ihtimali varmıdır bilgisi olan var mı?

farketmiyor cnm istersen ikisini aynıda seçebilirsin,önemli olan sipariş verirken son sayfada fırsat köşesinden sonraki devam sayfasından bahsediyorum orada fatura tahmini tutar kısmı var orada promosyonların hesaplanmış en son hali yazar,siparişlerini yollamadan önce ordan kontrol edebilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir

anladım teşekkür ederim :) o kısıma kadar devam etmeyip iptal etmiştim.peki fatura tahmininden sonra siparişleri silme şansım oluyor gene dimi?

anladım teşekkür ederim :) o kısıma kadar devam etmeyip iptal etmiştim.peki fatura tahmininden sonra siparişleri silme şansım oluyor gene dimi?

siparişi göndermeden geri dönüp silebilirsin ama yolladıysan da sipariş takibi bölümüne hemen girip siparişlerin faturalanmadan iptal edebilirsin faturalanırsa yapıcak birşey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…