Canım bi de tanıdık biri zaten ondan pek takmadım hatta ya unuttu ya da bir kaç hastalıkla uğraşıyordu ondan fırsat bulamadı dedim kendi kendime aradım abla böyle böyle avon mesaj yolluyor dedim tamam ben şimdi hallediyorum dedi ama üçgün oldu yapmamış yaa :-(
Ya kızlar benim üstümdeki bayan yani temsilcim üyeliğim bitmesin diye kendi siparişlerini benim adıma vermişti taa ekim ayında hala ödemedi üstüne faiz bindi faturanın ama görünmüyor ne kadar faiz bindiği iki ay oldu aradım pazartesi aklımda ödüçem dedi perşembe oldu baktım hala ödememiş napcam ben ya miktarda baya var ben veremem o kadar ya almadığım şeylerin parasını ödeyemem narabilirim ya avon mesaj atıp duruyor faiz üstüne faiz off
kızlaaaaar bişey sorucam
little black dress in çanta boyu var mı 30 ml mi ????
Şuanda Satışta mı var diye soruyorsun Pınarcım..
Ya kızlar benim üstümdeki bayan yani temsilcim üyeliğim bitmesin diye kendi siparişlerini benim adıma vermişti taa ekim ayında hala ödemedi üstüne faiz bindi faturanın ama görünmüyor ne kadar faiz bindiği iki ay oldu aradım pazartesi aklımda ödüçem dedi perşembe oldu baktım hala ödememiş napcam ben ya miktarda baya var ben veremem o kadar ya almadığım şeylerin parasını ödeyemem narabilirim ya avon mesaj atıp duruyor faiz üstüne faiz off
ben bu yaz avona mail attım satış temsilcisi olmak istediğimi belirten, onlarda beni yaşadığım şehirde bir temsilciye yönlendirdiler o kişi beni arayıp görüşmemizi ve nüfus cüzdanı fotokobimi istedi insan güvenemiyorum avonun kendi sitesinden başvurunca direk temsilci olamıyor muyuz ??
kızlar ben ilk kez sipariş girişi yapacam ama şu son sayfalarda vücut spreyleri herhangi 2 si 13 tl diyor onu anlamadım.yani bi perceive ve bi little black dress sprey alsam 13 tl mi? sipariş listeme giriyorum kodlarını ama 15 tl den hesaplıyor 30 tl diyor. yardımcı olursanız sevinirim.
sınırlı sayıda ürünse, stokta bitmişşe bekleme..arkadaşlar bişi sorucam da yardımcı olurmusunuz k14 kataloğunun ekinde 35.sy da lindsey çapraz asılan çantadan sipariş eden var mı stokta kalmamış da tekrar stoğa girme ihtimali varmıdır bilgisi olan var mı?
farketmiyor cnm istersen ikisini aynıda seçebilirsin,önemli olan sipariş verirken son sayfada fırsat köşesinden sonraki devam sayfasından bahsediyorum orada fatura tahmini tutar kısmı var orada promosyonların hesaplanmış en son hali yazar,siparişlerini yollamadan önce ordan kontrol edebilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir
anladım teşekkür ederim :) o kısıma kadar devam etmeyip iptal etmiştim.peki fatura tahmininden sonra siparişleri silme şansım oluyor gene dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?