kızlar avona yeni siparışler verdim önceden badem yagı ve avakadolu Naturals markalı balsamını almıştım çok memnun kaldım şimdide saç kremi ile şampuanını şipariş ettirdim kızlar sizce nasıll??? kullanan varsa nasıl bi etki aldınız söylermisinizzz
illa ürün hasarlı diye iade yapmak zorunda değilsin. herhangi bir hatalı kodlama veya müşterin memnun kalmadıysa iade yapabiliyorsun. ama illa o deodorantı istiyorsa yeni sipariş vermelisin sanırım. kurallar değişmediyse öyleydi. yeni siparişin geldiğinde elindekinide faturasını doldurarak kargoya geri vereceksin.
kızlar avondan msj geldi hergün yüzde 75 indirim diye. baktım da sitesinde o yazı var ama içerik yok. bilginiz var mı
arkadaşlar yüzde 75 indirimi görmek için temsilci girişi yapmalısınız.
temsilci girisinden girdigim halde goremiyirum ben sen nerden baktinki?
kızlar paketlerin üstünü tıklayınca çıkıyor.. bugün için 3 ürün var.. ben akşam sipariş verdimm... 500ml duş jeli 3.5 tl ruj vardı 5.90 a bide erkek vücut şamp. vardı.. ben duş jelinden 20 tane yazdım...
satış temsilcilerinin sunduğu katologlar sayesinde ürün seçiyorsunuz,katolog bizim dükkanımız. ücretini temsilciye veriyorsunuz o hallediyorkızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz ben bu duruma baya uzağım anlata bilirmisiniz
online alışverişmi ödemeler nasıl oluyor ben aslında hiç netten alışveriş yapmadım kredikartı korkusundan kapıda ödeme olsa
kızlar nasıl alışveriş yapıyorsunuz ben bu duruma baya uzağım anlata bilirmisiniz
online alışverişmi ödemeler nasıl oluyor ben aslında hiç netten alışveriş yapmadım kredikartı korkusundan kapıda ödeme olsa
iptal olmuştur ödemezsin..
bana dediniz sanırım teşekkür ederim
bugün sipariş girdim sonra tekrar sipariş çıktı kızlar durum şu aşamada iptal şansım var mı siparişi
Eki Görüntüle 581742
sipariş alınmış canım, bu durumda artık iptal edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?