• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bişey sorucam, cevap verirseniz çok sevinirim. mesela k14'te sipariş girdim, diyelim ki 100 tl olsun. 85'in üzerinde olduğu için kargo ücreti ödemicem. peki k14'ten ikinci bir sipariş daha girince ilerleyen günlerde, yine mi 85'in üzerinde olması gerekiyor ?

kızlar bişey sorucam, cevap verirseniz çok sevinirim. mesela k14'te sipariş girdim, diyelim ki 100 tl olsun. 85'in üzerinde olduğu için kargo ücreti ödemicem. peki k14'ten ikinci bir sipariş daha girince ilerleyen günlerde, yine mi 85'in üzerinde olması gerekiyor ?

evet canım her seferinde 85 ve üstü olmalı

arkadaşlar ben amerıkan servis setinden bıde rahatlatıcı fondötenden soledım amerıkan servislerı 18,9 yazıoda fondötenın normalde temsilci fiyatı 9,92 ama burda 9,92 yazıo 15 tl yazıcağına aca ba ben mı yanlış bılıorum yoksa onlar mı yanlıiş yazmışlar

ya hemen fatulansın artık stokta olan ürünler gelcekmi gelmicekmi
700tl lik siparişim var bakalım nasıl bişeymiş şu grill

günaydın kzlar benim sorum şu bu 3lü parfüm setinden istediğimizi seçemiyomuyuz mesela 2si full speed tekide pur blance olsa olmuyormu ya :53:

ah canım bu sene siparişlerim düşmüş hali valla,ben ilçede oturdugum için kargonun günün cuma,cumadan önce gelmiyor maalesef keşke gelse de koysam yeni katologu

Uuu bayağı geç geliyormuş sanada. Neyse ilk gün sipariş veren diğer arkadaşlar yükler heralde.bizde görmüş oluruz :16:

henüz faturam çıkmadı amaaa büyük ihtimalle aldım barbeküyüü:D:D:D:D

ya hemen fatulansın artık stokta olan ürünler gelcekmi gelmicekmi
700tl lik siparişim var bakalım nasıl bişeymiş şu grill

maşallah yaa ben de tebrik ediyorum sizi. nasıl bu kadar sipariş alabiliyorsunuz bir püf noktası mı var bu isin ben 85i ayarlayana kadar bi hal oluyorum :))

Merhaba kızlar
Ben avondan 2 adet ürün almak istiyorum bu katalogdan fakat Kartala yeni taşındık ve ürün alabileceğim bi temsilci yok buralarda.Konu çok uzun olduğu için okuma imkanım olmadı eğer aranızda Kartalda olan bir temsilci varsa lütfen bana yardımcı olur musunuz?Teşekkürler şimdiden...

kızlar planet spa serısının soyulan kıl yuz maskesı kalktımı bu katalogta yok yerıne turk hamamı kıl maskesımı geldı..geldıyse oda soyuluyormu??

bende bu ay 340 tl siparş verdim..şu grili almayı çok istiyorum..inşallah 150 tllik sipariş daha veririm bu ay içinde.. 40 liralık sipariş aldım kaldı 110 tl..

Arkadaşlar bişey sorucam.
Bu ayki katologda Perceive'in 3lü paketi var ya; 1 erkek 2 bayan şeklinde. Onun katolog fiyatı 62 lira ama temsilcilere geliş fiyatı nedir acaba söyleyebilir misiniz ?? :S

Back