Arkadaşlar bişey sorucam.
Bu ayki katologda Perceive'in 3lü paketi var ya; 1 erkek 2 bayan şeklinde. Onun katolog fiyatı 62 lira ama temsilcilere geliş fiyatı nedir acaba söyleyebilir misiniz ?? :S
benimde grile 90 falan kaldı hadi bakalım
kızlar cuma günü ödenmesi gereken bir faturam varmış bende 3 günde bir sipariş girdiğim için açıkcası unuttum takip etmiyorum bi sipariş girerken diğerini ödüyorum sorun olmuyodu cuma ödeme yapmadığım için geciken borç olarak dün uyarı geldi sayfayı açınca ve cuma günü 350 tllik siparişim vardı girdim pazarteside yani yarın erkenden ödemeyi yaparım siparişim faturalanır diye düşündüm ve şuan baktım ki geciken borçtan dolayı siparişim faturalanmamış ve çoğu siparişim stokta yok durumunda. cumartesi pazar işlem yapmıyordu avon ne oldu da kontrol edileceği tuttu anlamadım. yarın erkenden ödemeyi yapsam girdiğim sipariş faturalanır mı yoksa stokta olmayanlar yine gelmezz miçok üzüldüm ya.
kızlar planet spa serısının soyulan kıl yuz maskesı kalktımı bu katalogta yok yerıne turk hamamı kıl maskesımı geldı..geldıyse oda soyuluyormu??
bence oyle olmaz canim sen urunleri sepetine aliyosun zaten sepete atarken kalmayanlari stokta yok yaziyor ben gelir diye dusunuyorum bakalim kismetbu kadar erken verdik birde stoktan olan ürünleri göndermezlerse çok kızacağım.. çünkü biz verirken siparii hala bitmemişlerdi( off
acaba yoğunluktan mı,faturalanan var mı hiç?
bende tam 6 da verdım ama hala fatauralanmadı ya ufff
benim siparişim de hala faturalanmamış. noluyo acaba :S
bu kadar erken verdik birde stoktan olan ürünleri göndermezlerse çok kızacağım.. çünkü biz verirken siparii hala bitmemişlerdi( off
acaba yoğunluktan mı,faturalanan var mı hiç?
ben de 18.02 falandı onayladığımda siparişimi dün baktım faturalamışlardı,bugün de kargoya vermişler.
daha önce hiç bu kadar erken olmazdı ben de şaşırdım,ama bazen internete geç yansıyabiliyor, birkaç defa da hiç internete yansımamıştı meğer kargoya vermişler sürpriz bir şekilde geldi.
kizlar benim faturam cikmamis ama hesaplanmis toplam bakiyeyle verdigim siparis tutari ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?