AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar cuma günü ödenmesi gereken bir faturam varmış bende 3 günde bir sipariş girdiğim için açıkcası unuttum takip etmiyorum bi sipariş girerken diğerini ödüyorum sorun olmuyodu cuma ödeme yapmadığım için geciken borç olarak dün uyarı geldi sayfayı açınca ve cuma günü 350 tllik siparişim vardı girdim pazarteside yani yarın erkenden ödemeyi yaparım siparişim faturalanır diye düşündüm ve şuan baktım ki geciken borçtan dolayı siparişim faturalanmamış ve çoğu siparişim stokta yok durumunda. cumartesi pazar işlem yapmıyordu avon ne oldu da kontrol edileceği tuttu anlamadım. yarın erkenden ödemeyi yapsam girdiğim sipariş faturalanır mı yoksa stokta olmayanlar yine gelmezz mi çok üzüldüm ya.

benimde grile 90 falan kaldı hadi bakalım

Merhaba, yaw o grill bir acaip görünüyor. direk reziztansların üzerinde mi pişiriliyor? e o zaman üstünde pişen şeylerin yağları filan direk alttaki reziztansa akmayacak mı? sonra o elektrikli reziztans mıdır nedir, ay yazmayı beceremiyorum, o zımbırtılar nasıl temizlecek ki? bir tasarım saçmalığı var sanki!! yoksa yanılıyormuyum?

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Avon temsilcileri fatura kesmek zorunadalar mı? eğer öyleyse nasıl olacak, şirket mi kuracağız? Gittigidiyorda bir yığın Avon satıcısı fatura kestiklerini yazmışlar. faturasız ürümlere itibar etmeyin filan diyorlar. sanki fatursızlar sahteymiş gibi saçma bir durum yaratmışlar...

merhaba, çok emin değilim, ama siparişiniz henüz faturalanmadıysa, siparişinizdeki ürünleri sizin için ayıracaklarını sanmıyorum. faturalandığı andaki stok durumuna göre kesilecektir faturanız. Yani stokta olmayan ürünler dahil olmayacaktır sanıyorum. ama yanılıyor olabilirim...

bu kadar erken verdik birde stoktan olan ürünleri göndermezlerse çok kızacağım.. çünkü biz verirken siparii hala bitmemişlerdi ( off
acaba yoğunluktan mı,faturalanan var mı hiç?

ben geçen siparişin faturasını henüz ödemedim. daha 10 günü var. bir sorun olur mu kızlar ? göndermemezlik yapmazlar dimi ? ilk siparişimdi de :)

bu kadar erken verdik birde stoktan olan ürünleri göndermezlerse çok kızacağım.. çünkü biz verirken siparii hala bitmemişlerdi ( off
bence oyle olmaz canim sen urunleri sepetine aliyosun zaten sepete atarken kalmayanlari stokta yok yaziyor ben gelir diye dusunuyorum bakalim kismet

bende tam 6 da verdım ama hala fatauralanmadı ya ufff

benim siparişim de hala faturalanmamış. noluyo acaba :S

ben de 18.02 falandı onayladığımda siparişimi dün baktım faturalamışlardı,bugün de kargoya vermişler.

daha önce hiç bu kadar erken olmazdı ben de şaşırdım,ama bazen internete geç yansıyabiliyor, birkaç defa da hiç internete yansımamıştı meğer kargoya vermişler sürpriz bir şekilde geldi.

Son düzenleme:

peki siparislerinin hepsi geliyormu canim

bende biraz önce siparişlerimi verdim kızlar
inşallah hepimizin siparişleride bu gün onaylanır, bazen yogunluktan uzun sürebilir sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…