• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yaaaa üfff geç kalınca hiç bir üründen kalmıyor :( geçen ay hiç bişe kalmamıştı:(

kesinlikle geç kalmamak ve onaylamayı hemen yapmak lazım. onaylayana kadar geçen sürede bile stok bitebiliyor başıma geldi.

sonra insanlar soruyor neden benim siparişim gelmedi diye sonra açıkla dur.

sevmiyorum ondan indirim katalogu.

kesinlikle geç kalmamak ve onaylamayı hemen yapmak lazım. onaylayana kadar geçen sürede bile stok bitebiliyor başıma geldi.

ucuz ve güzel şeylerde hep o katalogta oluyor genelde:) geçen ay siparişler açıldığı gibi girdim onayladım ama maalesef:((( hiç biri stokta kalmamıştı:( walla ekmek kızartma makinasını zor aldım:) bu ayda amacım barbekü yü almak:)

güzel ve ucuz ürünlerde hep orda ama herkes ondan sipariş veriyoo:( geçen ay zor aldım ekmek kızartma makinesini wallaa:) bnu ayda kısmetse barbekü:D

ucuz ve güzel şeylerde hep o katalogta oluyor genelde:) geçen ay siparişler açıldığı gibi girdim onayladım ama maalesef:((( hiç biri stokta kalmamıştı:( walla ekmek kızartma makinasını zor aldım:) bu ayda amacım barbekü yü almak:)

O Hediyeleri alacak kadar satışı bi kere yaptım,onda da istanbul desenli kahve takımı aldım.
zaten kendim de çalıştığımdan özellikle avon için zaman ayıramıyorum,ne çıkarsa o kadar sipariş yazıyorum.
ortalama 200-250 arası oluyor hep,hele ki bu ay ızgara 490 olmuş mümkün değil ulaşmam.

O Hediyeleri alacak kadar satışı bi kere yaptım,onda da istanbul desenli kahve takımı aldım.
zaten kendim de çalıştığımdan özellikle avon için zaman ayıramıyorum,ne çıkarsa o kadar sipariş yazıyorum.
ortalama 200-250 arası oluyor hep,hele ki bu ay ızgara 490 olmuş mümkün değil ulaşmam.

aslında çok güzel bi makinaaa:D ama tabi siparişleri girmeden bişe diyemem stokta olmazsa sipariş tutarım düşük olabilir:(

iyi akşamlar kızlar siparişlerimi girmek için gezmemden bile erken döndüm hadi bakalım az kaldı k14e

kızlar panaromadaki k 14 te colr trend metalik göz farlarının kodlarını yazarmısınız yanımda yok panorama lütfennn...

bende şimdilik 85 tl lik verdim küçük broşürde olanları istedim hepside vardı geri kalanıda ayın sonuna doğru vercem:36:

Mahşallah canım kaç yıldır Sipariş limitlerin harika :1: Allah arttırsın katalogu beklıyoruz ozaman ımkanın var ise :16:

ah canım bu sene siparişlerim düşmüş hali valla,ben ilçede oturdugum için kargonun günün cuma,cumadan önce gelmiyor maalesef keşke gelse de koysam yeni katologu

gecen sefer indirim brosurunden hic bisey alamamistim bu ay istediklerimi girebildim cok sukur 333,72 tl kismet olursa yilbasina kadar bi siparis daha verip barbekuyu alcam:) siparisi faturalanan varmi arkadaslar

Back