AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar yardım edin lütfen, ben daha önceden kredi kartı bilgisini girerek ödemelerimi yapıyordum, fakat bu ay geciktirdim. şimdi ödemek istiyorum ama o borç yok, daha sonra 50 liralık birşey almıstım o görünüyor sadece ne yapmam lazım?

otomatik ödeme alınmış olmasın? çok ilginç ya borcun görünmemesi :/

yok canım ödenmemiş, siteye giriş yapınca şu kadar geçmiş dönem borcunuz var diye uyarı veriyor. ödeme kısmına geliyorum ama o borç yok malesef

o zaman ben senin yerinde olsam o miktarı direkt akbanktan nakit yatırırdım .

ya bu arada k14 sipariş daha giremiyoruz değil mi ben mi yanlış biliyorum ya?

Kızlar merhaba,

Birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevap verirseniz çok memnun olucam.

Öncelikle kendi siparişlerim için üye olmak istiyorum.

1- Netten mi başvuru yapmalıyım yoksa bir temsilci aracılığı ile mi?

2-Üyelik ücreti 1 lira diyen var 8.5 diyen var hangisi?

3- Siparişleri netten yapıyoruz ama ödemelerde iş bankasından yapınca ek ücret ödeniyor mu?

4-Bahsetmiş olduğunuz 85 lira altında sipariş verince ne kadar kargo ücreti ödeniyor?

arkadaşlar yarın yeni katalog siparişlerini saat kaç gibi verebiliriz kaç gibi başlar siparişler

kızlar ben avona başlayalı 3 ay oldu. geçen ay sipariş vermedim bu ayda vermicem çünkü çok az oluyor siparişlerim etrafımdaki kimse avondan alışveriş yapmıyor. bırakmak istiyorum işi ama takım liderim her ay arıyor resmen sipariş vermeye zorluyor beni. nasıl bitirebilirim üyeliğimi bir sorun çıkar mı

canım nettende başvuru yapsan sana avon tarafından bir takım öncüsü yönlendirilecek ve nufus fotokopin ile elektrik yada su faturanı ona vereceksin kaydını yapacak ama çevrende yada başka bir ilde bile olan herhangi bir takım öncüsü de aynı şeyleri isteyip kaydını yapacak birşey faketmiyor yani ama çevrende takım öncüsü olmayıp sadece avon temsilcisi olan birisi seni üye yapmak isterse o da kendi takım öncüsüyle tanıştırıp kaydını yaptırır ama bu kez o avon temsilcisi hediye kazanır üyelik ücreti 1 lira idi bu ay cumadan sonra yine 8,5 lira olacak 85 in altındaki siparişilere kargo bedeli 8,5 lira ödemeni akbanktan yaparsan 2lira havale parası ödersin sormak istediklerin varsa özelden sana mesaj atayım konuşalım canım

merhaba ben yeni üye oldum ve arkadaşımı üye yapmak istiyorum siteden tavsiye et bilgilerinden bilgileri tamamlayıp yolladım peki devamı nasıl geliyor?

arkadaşlar K14 için sipariş girmek istiyorum,saat kaçta başlıyor bilen var mı?
bir yerde cuma 16.00 diye okudum doğru mu?
indirim katalogundan da birşeyler almak istiyorum,korkuyorum yine biterler diye,açılır açılmaz girmem lazım yani

acaba fırsat broşüründe kı kadar sınırlı mı hedıye kataloğundakıler bende saat 16,00 dıye okudum bakalım 4 ten 6 ya kadar nöbet tutucz

K14 katoluğunu nerden görebiliyoruz :26:

indirim kataloğundan ne alacaksın canım sen bende almak istiyorum

merhaba kızlar
avon ödemelerini nereden yapabilirim ve ne kadar masraf alıyorlar
yapı kredi internet şubesinden ödemek istiyodum fakat faturada şube vs. bişey belirtmemişler.

acaba fırsat broşüründe kı kadar sınırlı mı hedıye kataloğundakıler bende saat 16,00 dıye okudum bakalım 4 ten 6 ya kadar nöbet tutucz

mrb hanımlar kampanya 14 için sipariş bugün kaçta vermeye başlayabiliyoruz

k13 50 tllik siparişe ulaşım ücreti zaman sonu 30 kasım saat 18.00 olduğuna bakarsak saat 18.00'de açılacak k14 diye bir sonuç çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…