Kizlar bana da yardimci olur musunz ? Yengem istanbulda yasiyor ben antalyada yasiyorum ve siparis verdi. Siparsi nadil ona gonderebilirim , direk ona gondermemin bir yolu var mi :)
kızlar perşembe günü üyelik için bilgilerim gönderildi. üyelik numaram ne zaman gelir pfff gelse bi an önceçok sürer mi ?
bir önceki katalogtaki true force paketinde böyle değildi ama ben ona güvenerek vermiştim siparişi
Kizlar bana da yardimci olur musunz ? Yengem istanbulda yasiyor ben antalyada yasiyorum ve siparis verdi. Siparsi nadil ona gonderebilirim , direk ona gondermemin bir yolu var mi :)
merhaba arkadaşlar bende bugün avona üye formunu doldurdum internetten. birşey merek ediyorum sipariş verdikten sonra ne kadar süre de ödüyebiliyoruz parayı süre veriyorlar mı yoksa direk kapıda falan mı ödüyoruz ?
normalde 15 gün ama otamatik odeme yapınca 1 ay oluo dıye bılıorum
teşekkür ederim :)siparis verdiginiz urunler sevkiyata verildigi gun fatura islemi basliyor ve onbes gun icindee borcunuzu yatirmaniz gerekiyor aksi taktirde aylik yuzde bes faizisliyor. odemeyide kapida yapamiyorsunuz banka veya pttt araciligiyla yapiyorsunuz ben ptt yoluyla 2,5 tl karsiligi yatiriyorum
bir de para mı yatırıyoruz ödemeyi yaparken kötüymüş yasiparis verdiginiz urunler sevkiyata verildigi gun fatura islemi basliyor ve onbes gun icindee borcunuzu yatirmaniz gerekiyor aksi taktirde aylik yuzde bes faizisliyor. odemeyide kapida yapamiyorsunuz banka veya pttt araciligiyla yapiyorsunuz ben ptt yoluyla 2,5 tl karsiligi yatiriyorum
kızlar merhaba, yarın sipariş vericem ama 55 lira oldu kargo ücreti yüzünden vermek istemiyorum ama arkadaşlarım ısrar ediyor. bazı arkadaşlar limit 50 demişler doğru mu
ben anlamadım..
53 tl'lik sipariş verdim ve kargo ücreti ödemedim :/ ?
arkadaşlar bende 3 gün önce pazar akşamı internetten üyelik formunu doldurdum fakat ne aradılar nede temsilci numaram geldi ne zaman geri dönüş yaparlar acaba ?
85 tl altında olduğunda kargo ücreti oluyordu ama :/
canım bi kaç gün içinde dönerler fakat sen acele istiyorsan avonun wep sitesinden avona sor bölümünden mesajını ilet onlar sana hemen dönüş yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?