AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kizlar bana da yardimci olur musunz ? Yengem istanbulda yasiyor ben antalyada yasiyorum ve siparis verdi. Siparsi nadil ona gonderebilirim , direk ona gondermemin bir yolu var mi :)

Kizlar bana da yardimci olur musunz ? Yengem istanbulda yasiyor ben antalyada yasiyorum ve siparis verdi. Siparsi nadil ona gonderebilirim , direk ona gondermemin bir yolu var mi :)

güzel bir şekilde paketleyip yurtiçi,mng ya da benzeri bir kargo ile gönderebilirsiniz.
önerim sağlam bir kutunun içine her ürünü tekrar poşetletip sararak araya varsa köpük yada başka poşetler gazete kağıdı ile doldurup koymanız.Yani sallanınca birbirlerine çarpıp kırılmasınlar.
ptt ile gönderemezsiniz büyük ihtimalle çünkü sıvı ve benzeri şeyler olmamasını istiyorlar.

kızlar cuma günü ürün iadesi yaptım, bugun sabah ürünler gönderilmiş fakat fiyat hala düşürülmemiş , yarın son ödeme günü yarına kadar iadem onaylanır mı?

bir önceki katalogtaki true force paketinde böyle değildi ama ben ona güvenerek vermiştim siparişi

şu kadralık alışveriş yaparsan ürün şu kadar diyorsa olmaz hiç bir zaman kar o üründe

eğer yengeniz en az 85 tllik sipariş verdiyse ki kolide sadece onun ürünleri olması lazım,siparişinizi onaylamadan adres kısmını geçici adres butonunu tıklayarak adresinizi yazdıktan sonra yengenize gönderebilirsiniz hiçbir ücret ödemeden

siparis verdiginiz urunler sevkiyata verildigi gun fatura islemi basliyor ve onbes gun icindee borcunuzu yatirmaniz gerekiyor aksi taktirde aylik yuzde bes faizisliyor. odemeyide kapida yapamiyorsunuz banka veya pttt araciligiyla yapiyorsunuz ben ptt yoluyla 2,5 tl karsiligi yatiriyorum

kızlar merhaba, yarın sipariş vericem ama 55 lira oldu kargo ücreti yüzünden vermek istemiyorum ama arkadaşlarım ısrar ediyor. bazı arkadaşlar limit 50 demişler doğru mu

teşekkür ederim :)

bir de para mı yatırıyoruz ödemeyi yaparken kötüymüş ya

kızlar merhaba, yarın sipariş vericem ama 55 lira oldu kargo ücreti yüzünden vermek istemiyorum ama arkadaşlarım ısrar ediyor. bazı arkadaşlar limit 50 demişler doğru mu

ben anlamadım..
53 tl'lik sipariş verdim ve kargo ücreti ödemedim :/ ?

arkadaşlar bende 3 gün önce pazar akşamı internetten üyelik formunu doldurdum fakat ne aradılar nede temsilci numaram geldi ne zaman geri dönüş yaparlar acaba ?

arkadaşlar bende 3 gün önce pazar akşamı internetten üyelik formunu doldurdum fakat ne aradılar nede temsilci numaram geldi ne zaman geri dönüş yaparlar acaba ?

canım bi kaç gün içinde dönerler fakat sen acele istiyorsan avonun wep sitesinden avona sor bölümünden mesajını ilet onlar sana hemen dönüş yapıyorlar

kızlar dün öğleden sonra sipariş vermiştim, hala "Sevkiyata Hazırlanıyor" yazıyor. yarın gelir diye düşünüyordum ama gelmeyecek galiba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…