yaaaa üfff geç kalınca hiç bir üründen kalmıyorgeçen ay hiç bişe kalmamıştı
kesinlikle geç kalmamak ve onaylamayı hemen yapmak lazım. onaylayana kadar geçen sürede bile stok bitebiliyor başıma geldi.
sonra insanlar soruyor neden benim siparişim gelmedi diye sonra açıkla dur.
sevmiyorum ondan indirim katalogu.
kesinlikle geç kalmamak ve onaylamayı hemen yapmak lazım. onaylayana kadar geçen sürede bile stok bitebiliyor başıma geldi.
sonra insanlar soruyor neden benim siparişim gelmedi diye sonra açıkla dur.
sevmiyorum ondan indirim katalogu.
güzel ve ucuz ürünlerde hep orda ama herkes ondan sipariş veriyoogeçen ay zor aldım ekmek kızartma makinesini wallaa:) bnu ayda kısmetse barbekü
ucuz ve güzel şeylerde hep o katalogta oluyor genelde:) geçen ay siparişler açıldığı gibi girdim onayladım ama maalesef(( hiç biri stokta kalmamıştı walla ekmek kızartma makinasını zor aldım:) bu ayda amacım barbekü yü almak:)
Kismet olursa benimde niyetim barbekuyu almak:)ucuz ve güzel şeylerde hep o katalogta oluyor genelde:) geçen ay siparişler açıldığı gibi girdim onayladım ama maalesef(( hiç biri stokta kalmamıştı walla ekmek kızartma makinasını zor aldım:) bu ayda amacım barbekü yü almak:)
O Hediyeleri alacak kadar satışı bi kere yaptım,onda da istanbul desenli kahve takımı aldım.
zaten kendim de çalıştığımdan özellikle avon için zaman ayıramıyorum,ne çıkarsa o kadar sipariş yazıyorum.
ortalama 200-250 arası oluyor hep,hele ki bu ay ızgara 490 olmuş mümkün değil ulaşmam.
Kismet olursa benimde niyetim barbekuyu almak:)
christian lacroix noır etrkek parfümü güzel mi bilenınız varmı acil cvp yazabılırmisiniz
kızlar panaromadaki k 14 te colr trend metalik göz farlarının kodlarını yazarmısınız yanımda yok panorama lütfennn...
girdim 391.08
Mahşallah canım kaç yıldır Sipariş limitlerin harikaAllah arttırsın katalogu beklıyoruz ozaman ımkanın var ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?