kyakınsak ben sana geliş fiyatıyla verebilirim canım
k
k 14 ve k13 kataloğundan siparişlerimi verdim başka bir arkaşamdan ama avon temsilciliğini bırakıcağnı söyledi yeni yılda. kadıköyde oturuyorum eğer ulaştırabilirsen gerçekten çokkk sevinirimm
olur canım ne zaman istersen konuşuruz
kızlar perşembe günü üyelik için bilgilerim gönderildi. üyelik numaram ne zaman gelir pfff gelse bi an önceçok sürer mi ?
kızlar avonun sitesinde A-F33 ile İnce Çizgi Görünümünü Düzgünleştirici Losyon deneme ürünü bedava diyo getirdiklerinde kargo ücreti ödermiyiz.?
evet ödersiniz.
ayın 30una kadar geçerli bir kampanya var,50 tl lik ürün alımında kargo ücreti ödemiyorsunuz ,bence o fırsatı kaçırmayın birkaç şey daha beğendiyseniz katalogtan
tamam canım çok sağol
kızlar avonun sitesinde A-F33 ile İnce Çizgi Görünümünü Düzgünleştirici Losyon deneme ürünü bedava diyo getirdiklerinde kargo ücreti ödermiyiz.?
yakınsak ben sana geliş fiyatıyla verebilirim canım
Konunun ilk mesajında gerekli bilgi verilmiştir...Diğer başlıkda ki kurallarımız bu yeni başlıkta da aynen geçerlidir..
Merhaba..
Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..
Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..
Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..
Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.
Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..
Ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..
Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..
Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..
Kolay gelsin
Kadınlar Kulübü
Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..
Bende uye olacagim ilk defa cok heyecanliyimmm :) maddi olarak bir kazanci olmadigini biliyorum ama iste oyle eglence olsun :) internette yuzde 33 kar marji diyorlar bu konuda fikri olan varmi kizlar ne demek yani her siparisin 100de 33 u kadar kazaniyor muyuz? Maddi olarak kazanci varsa eger bu bize nasil odeniyor bilgilendirirseniz sevinirim
CEVAP VERDİĞİN için teşekkürler bu ay 50 mi ilk üyelere 85 mi?üyeliğiniz hayırlı olsun 100 de 33 kar marjı yok orda atıyo avon 100 de 25 kar oluyo kazancınızı ürünleri katalok fiyatıyla satıp temsilci fiyatını avona yatırıyosunuz geri kalan karı size kalıyo örneğin 115 tl lik satış yaparsanız 85 i avona yatıracaksınız geri kalan 25 size kalıyor.temsilci fiyatıyla 85 e tamamlarsanız kargo ücretini ödemiyosunuz ama 85 in altındaysa 8.5 tl faturanıza yansıyor
üyeliğiniz hayırlı olsun 100 de 33 kar marjı yok orda atıyo avon 100 de 25 kar oluyo kazancınızı ürünleri katalok fiyatıyla satıp temsilci fiyatını avona yatırıyosunuz geri kalan karı size kalıyo örneğin 115 tl lik satış yaparsanız 85 i avona yatıracaksınız geri kalan 25 size kalıyor.temsilci fiyatıyla 85 e tamamlarsanız kargo ücretini ödemiyosunuz ama 85 in altındaysa 8.5 tl faturanıza yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?