• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar. bu aya özel 1 tl'lik fırsattan yararlanıp temsilci olayım diyorum. size birkaç sorum olacak:

-her ay sipariş vermek zorunda mıyım ?
-sipariş vermediğim takdirde üyeliğim düşer mi ?
-herhangi bir sorun çıkar mı?

ben aslında satıştan çok kendi ihtiyaçlarımı geliş fiyatına alma niyetindeyim. bana yardımcı olur musunuz kızlar ? ne yapayım sizce ?

ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım :)
aynı amaçla başladım bende senin gibi,arkadaşlar falanda bakıp alıyor gerçi .
her ay sipariş verme zorunluluğu yok
yanılmıyorsam 3 ay hiç vermezsen düşüyordu üyelik ama bu 3 ay mıydı ne kadardı yüzde yüz hatırlamıyorum,yanlış olabilir.

1 tl iken kaçırma bence :D

arkadaşlar aciill yardımınıza ihtiyaım avr siparişi giridm daha sonra bi kaç tane daha ürün girmek için iptal ettim fakat panoromadan gireceğim ürünü tkrar giremiıyorum
Örnek ürün sipariş limitine ulaştınız, bu üründen daha fazla sipariş veremezsiniz. diyor napıcamm yardım iptal ettiğim siparişi tekrar gönderemiyorumda !!!

canım sen sipariş listeni hazırla sonra danışmanını ara o ekler

ben bugün elektriklenmeye karşı olan şampuanı ilk kez kullandım :)
şimdilik memnun gibiyim sonuçtan,gerçi bakalım dışarı çıkınca nasıl olacak

arkadaşlar ben erken sipraiş verdim . mesaj geldi 5 14den verebilirsiniz diye. sadece parfüm numunesi istedim k14 kataloğundan istemedim. acaba olur mu? hediyem gelir mi?

essence erkek parfümünü bulma şansım var mı müşterim istiyor maalesef kataloglarda da yok artık :(

gittigidiyorda gördüm bugün.
ben de yeni üye oldum da ödeme hakkında bilgim yok ürünler geldikten ne kadar süre sonra ödeme yapıyoruz acaba?
bir de kataloğun siparişini katalog üzerinde yazan tarihler arasında herhangi bir zaman yapabiliyor muyuz? yani k13ün siparişini 30 kasıma kadar verebilir miyim??

gittigidiyorda gördüm bugün.
ben de yeni üye oldum da ödeme hakkında bilgim yok ürünler geldikten ne kadar süre sonra ödeme yapıyoruz acaba?
bir de kataloğun siparişini katalog üzerinde yazan tarihler arasında herhangi bir zaman yapabiliyor muyuz? yani k13ün siparişini 30 kasıma kadar verebilir miyim??

evet canım k13 den 29 kasıma kadar sipariş erebilirisn 30unda k14 başlıyo

]kızlar50 tl değerindeki 7 ürün nsıl sizce almaya değer buluyormusunuz

Son düzenleme:
kızlar avon clınıcal kırışık dolgunlaştırıcı kalem ve yeni olan AF33 ile ilgili tecrubeleriniz neler kendim ve müsterim için bilgi istiyorum ve bunlardan mimik çizgileri için hangisi daha etkili yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben dün 350 lira lık bir sipariş verdim henüz faturalanmamış ürün stoğu var diyor ve hesap bakiyesi ise 311 görünüyor stokta olmayan ürün düşülerek hesaplanmış ben de ekmek kızartma makinesi için 350 lirayı doldurdum şimdi stokta olmayan ürün temin edilmezse hediyem gelmeyecek offffff ya siparişi iptal mi edeyim ya

merhabalar ben de avon temsilcisiyim 3 aydır yapıyorum şimdilik güzel gidiyor.

artık bu sayfayı da takibime alıyorum:)

selam arkadaşlar bir sorum daha olcaktı ben avondan kendim için ürün spariş etmek istiyorum çevremde kendim için sipariş ederbilceğm hiç kimse yok aslında varda karşımızda oturan bir kız bir kaç kere söyledim bana istedgm ürünleri getirdi şimdide zorlasamda getirmiyo ağız burun yapıyo bende almak üstelemek istemiyorum. avon stesinde en yakın temsilciyi bulun telefn flan istiyo bilğilerimi yazsam yüzde yüz o kız çıkıcak ve ben istemiyorum. kimden spariş vermeliyim şimdi

selam arkadaşlar bir sorum daha olcaktı ben avondan kendim için ürün spariş etmek istiyorum çevremde kendim için sipariş ederbilceğm hiç kimse yok aslında varda karşımızda oturan bir kız bir kaç kere söyledim bana istedgm ürünleri getirdi şimdide zorlasamda getirmiyo ağız burun yapıyo bende almak üstelemek istemiyorum. avon stesinde en yakın temsilciyi bulun telefn flan istiyo bilğilerimi yazsam yüzde yüz o kız çıkıcak ve ben istemiyorum. kimden spariş vermeliyim şimdi

yakınsak ben sana geliş fiyatıyla verebilirim canım

Back