• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar temsilci numaram mesaj olarak geldi. siteden şifre belirliycem fakat temsilci numara geçersizdir diyo. Ne yapmam lazım bilen var mı

kızlar 25 tllik sipariş verene botlar 20 tl ya faturada da 20 tl onlar neden bize biraz daha ucuz gelmiyor ?? hamallık mı yapıyoruz biz anlamadım

25 tlnin gelişi 18.75 oldugu iiçin bundan kar yaptıgımız için,botlardan olmuyor..bu tür promosyonlarda

yalnız botları herkese tavsiye ederim aldığımdan beri ayağımda haha şu anda bile hatta <3
bu arada bu tarz bir bot ben çok bakmıştım 20 tl altı bulamadım hiç bir yerde ,sizde araştırın bulamazsanız kaçırmayın derim,kaliteli buldum ben yani ;)

pure 02 aldım bende K13 ten. çok sevdim,hiç kalıcı değil şeklindeydi yorumlar ama kalıcılığı da hoşuma gitti hafiften sanki pur blancayı andırıyor :)

arkadaşlar aciill yardımınıza ihtiyaım avr siparişi giridm daha sonra bi kaç tane daha ürün girmek için iptal ettim fakat panoromadan gireceğim ürünü tkrar giremiıyorum
Örnek ürün sipariş limitine ulaştınız, bu üründen daha fazla sipariş veremezsiniz. diyor napıcamm yardım iptal ettiğim siparişi tekrar gönderemiyorumda !!!

günaydın kızlar ben bişey sormak istiyorum avon k14 kataloğundaki go glom color palettedeki rujlar neden oyuk gb görünüyo bnmi yanlış görüyorum almayı düşünüyorum ama dolu değil gb geldi bakarmısınız rica etsem resmide yüklüycem

$0.jpg $1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $7.jpg $8.jpg $0.jpg $1.jpg $2.jpg $3.jpg $8.jpg Image Upload !

kızlar almaya değermi sizc ne dersiniz

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam ben ödemelerimi akbank neo kart ile yapabilirmiyim yapanlar varsa bankamatikten nasıl yapılıyo bilgi verebilirmisiniz

Selam bende dün avon sitesinden temsilci başvuru formu doldurdum kaydınız alındı dedi ama ses yok seda yok pek bilgim yok burdan sonra nasıl oluyo nasıl irtibata geçiyorlar bilgi verirseniz sevinirm :1:

Selam bende dün avon sitesinden temsilci başvuru formu doldurdum kaydınız alındı dedi ama ses yok seda yok pek bilgim yok burdan sonra nasıl oluyo nasıl irtibata geçiyorlar bilgi verirseniz sevinirm :1:

canım internetteki başvurulara dönüşler biraz geç oluyor sana özel mesaj attım cep numaramı verdim istersen bende izmirdeyim buluşup tüm detaylarını sana anlatabilirim

bi fikri olan yokmu kızlar

canım palet görseli gayet hoş gözüküyor. sanırım yabancı bir blogtan swatch u da olduğu için. gerçekten tozamayan renk veren farları varsa paletlerin fiyatı uygun aslında. içindeki adetleri düşünerek. sen alacak mısın dersen elimdeki ürünlerden birkaçı bitse bir bahane bulabilirdim almak için.:34:

canım palet görseli gayet hoş gözüküyor. sanırım yabancı bir blogtan swatch u da olduğu için. gerçekten tozamayan renk veren farları varsa paletlerin fiyatı uygun aslında. içindeki adetleri düşünerek. sen alacak mısın dersen elimdeki ürünlerden birkaçı bitse bir bahane bulabilirdim almak için.:34:

benim birçok ihtiyacımı karşılıyan bişey aslında hem yanında taşınabilecek bi ürün ihtiyaç duyduğun anda bence güzel diye düşünüyorum

benim birçok ihtiyacımı karşılıyan bişey aslında hem yanında taşınabilecek bi ürün ihtiyaç duyduğun anda bence güzel diye düşünüyorum

bence de canım. benim elimde bir palet mevcut o yüzden alamayacağım. hatta ben bunun daha büyüğü olan diğer paleti tercih ederdim :) daha çok ürün bir sürü renk çok cazip duruyor :34::9:

bence de canım. benim elimde bir palet mevcut o yüzden alamayacağım. hatta ben bunun daha büyüğü olan diğer paleti tercih ederdim :) daha çok ürün bir sürü renk çok cazip duruyor :34::9:

haklısın aslında o daha cazip ama fiyatı cazip değil arada 10 20 olsa alınırdı birde benim o kadar allık çeşidine ihtiyacım yok

slm kızlar. bu aya özel 1 tl'lik fırsattan yararlanıp temsilci olayım diyorum. size birkaç sorum olacak:

-her ay sipariş vermek zorunda mıyım ?
-sipariş vermediğim takdirde üyeliğim düşer mi ?
-herhangi bir sorun çıkar mı?

ben aslında satıştan çok kendi ihtiyaçlarımı geliş fiyatına alma niyetindeyim. bana yardımcı olur musunuz kızlar ? ne yapayım sizce ?

canım internetteki başvurulara dönüşler biraz geç oluyor sana özel mesaj attım cep numaramı verdim istersen bende izmirdeyim buluşup tüm detaylarını sana anlatabilirim

çok teşekkür ederimn aradılar yarın görüşeceğiz :)

Back