Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar temsilci numaram mesaj olarak geldi. siteden şifre belirliycem fakat temsilci numara geçersizdir diyo. Ne yapmam lazım bilen var mı
25 tlnin gelişi 18.75 oldugu iiçin bundan kar yaptıgımız için,botlardan olmuyor..bu tür promosyonlarda
Selam bende dün avon sitesinden temsilci başvuru formu doldurdum kaydınız alındı dedi ama ses yok seda yok pek bilgim yok burdan sonra nasıl oluyo nasıl irtibata geçiyorlar bilgi verirseniz sevinirm
bi fikri olan yokmu kızlar
canım palet görseli gayet hoş gözüküyor. sanırım yabancı bir blogtan swatch u da olduğu için. gerçekten tozamayan renk veren farları varsa paletlerin fiyatı uygun aslında. içindeki adetleri düşünerek. sen alacak mısın dersen elimdeki ürünlerden birkaçı bitse bir bahane bulabilirdim almak için.
benim birçok ihtiyacımı karşılıyan bişey aslında hem yanında taşınabilecek bi ürün ihtiyaç duyduğun anda bence güzel diye düşünüyorum
bence de canım. benim elimde bir palet mevcut o yüzden alamayacağım. hatta ben bunun daha büyüğü olan diğer paleti tercih ederdim :) daha çok ürün bir sürü renk çok cazip duruyor
canım internetteki başvurulara dönüşler biraz geç oluyor sana özel mesaj attım cep numaramı verdim istersen bende izmirdeyim buluşup tüm detaylarını sana anlatabilirim