slm kızlar. bu aya özel 1 tl'lik fırsattan yararlanıp temsilci olayım diyorum. size birkaç sorum olacak:
-her ay sipariş vermek zorunda mıyım ?
-sipariş vermediğim takdirde üyeliğim düşer mi ?
-herhangi bir sorun çıkar mı?
ben aslında satıştan çok kendi ihtiyaçlarımı geliş fiyatına alma niyetindeyim. bana yardımcı olur musunuz kızlar ? ne yapayım sizce ?
arkadaşlar aciill yardımınıza ihtiyaım avr siparişi giridm daha sonra bi kaç tane daha ürün girmek için iptal ettim fakat panoromadan gireceğim ürünü tkrar giremiıyorum
Örnek ürün sipariş limitine ulaştınız, bu üründen daha fazla sipariş veremezsiniz. diyor napıcamm yardım iptal ettiğim siparişi tekrar gönderemiyorumda !!!
cnm ben bir senedir kullanıyorum çok memnunumkızlar avonun elektiriklenme karşıtı saç kremini spariş ettim sizce nasıl ?
essence erkek parfümünü bulma şansım var mı müşterim istiyor maalesef kataloglarda da yok artık
gittigidiyorda gördüm bugün.
ben de yeni üye oldum da ödeme hakkında bilgim yok ürünler geldikten ne kadar süre sonra ödeme yapıyoruz acaba?
bir de kataloğun siparişini katalog üzerinde yazan tarihler arasında herhangi bir zaman yapabiliyor muyuz? yani k13ün siparişini 30 kasıma kadar verebilir miyim??
merhaba k 14 ten sipariş verebiliyormuyuz şimdi ??
kızlaaar bişey sorucam ya k13 ten kolye aldım faturada gönderildi gözüküyo ama kutudan çıkmadı ne yapmalıyım ?????
selam arkadaşlar bir sorum daha olcaktı ben avondan kendim için ürün spariş etmek istiyorum çevremde kendim için sipariş ederbilceğm hiç kimse yok aslında varda karşımızda oturan bir kız bir kaç kere söyledim bana istedgm ürünleri getirdi şimdide zorlasamda getirmiyo ağız burun yapıyo bende almak üstelemek istemiyorum. avon stesinde en yakın temsilciyi bulun telefn flan istiyo bilğilerimi yazsam yüzde yüz o kız çıkıcak ve ben istemiyorum. kimden spariş vermeliyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?