Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar benim dün saat 2 de sipariş ettiğim ürünlerim halen sevkiyata hazırlanıyo olarak görünüyo anlam veremdim yarın elimde olur diye düşünmüştüm birde city rush saatleri halen gelmedi ne zamn yollancak biilen varmı
arkadaşım sağol ya dediğin gibi yaptım verilmiş dün akşam kargoya ama daha yola çıkmamış sadece belge düzenlendi diyor sanırım yarın gelir tekrar teşekkürler
atm lerden ödeme yapabılıyormuyuz
kızlar bende yeni üye oldum avona ilk siparişimi vercem. kargo parası ödememek kaç liralık sipariş vermem lazım.
canım bu sefer ayın otuzuna kadar özel 50tl lik sipariş verirsen ödemiyorsun.
normalde 85 tl sipariş verirsen ödemiyorsun :)
bence kaçırma fırsatı ver 50 tllilk 30una kadar :)
bu arada yanılmıyorsam ilk seferin olduğu için senden bir 8.5 lik zaten ücret alacaklar kayıt ücreti diye :/ bir üstüne sor bence
kargom gelmiş,ama şubede offfffffff
Çok sağolun cevaplamadığınız için sorumu.
kesin bilsem cevaplardım canım , eminim zaten kesin bilen olsa yardımcı olmaya çalışır .
yanlış birşey de söyleyip yanlış yönlendirmek istemem ama ruju o şekilde açtıktan sonra iade edebilceğini sanmıyorum
takım öncün veya sorumlun kimse ona danışman en doğrusu, onlar kesin bilir ,yol gösterir sana