AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende salı günü sipariş vemiştim ve hala sipaişlerim gelmedi
neden böyle oldu bu sefer anlamadım arkadaşlar sanırım bir cok kişinin böyle oldu
inşallah yarın ulaşır elimize

saatler kasım sonu gelcekmiş bölge sorunlum öyle dedi bana

Kızlaaaarr ben geçen katalogdan grup olarak parfüm ruj el kremi almıştım ama geri vermeyi düşünüyodum. Dayanamadım rujun jelatinini açtım ve denedim. Rujda da dudağımın izi var besbelli bi de dudağım çatlak olunca çizik çizik oldu

Geri verebilirmiyim hala? Açılan ürünün iadesi oluyomu?

vay be avon aşmış kendini ek katalok hiç fena değil devamı gelir inşallah

mrb kızlar nihayet kargom subeye ulaşmış dağıtım yapılacak 2 dir kargom eve teslim olmadığı için gidip kendim almak durumunda kaldım herzamn zamn yetmedi notu düşüyolar şimdi aradım ve özelikle benim kargom adrese teslim olsun dedim bakalım inş olur yoksa ben daha yukarıları arıycam

mrb kızlar nihayet kargom subeye ulaşmış dağıtım yapılacak 2 dir kargom eve teslim olmadığı için gidip kendim almak durumunda kaldım herzamn zamn yetmedi notu düşüyolar şimdi aradım ve özelikle benim kargom adrese teslim olsun dedim bakalım inş olur yoksa ben daha yukarıları arıycam

kızlar bende yeni üye oldum avona ilk siparişimi vercem. kargo parası ödememek kaç liralık sipariş vermem lazım.

kızlar bende yeni üye oldum avona ilk siparişimi vercem. kargo parası ödememek kaç liralık sipariş vermem lazım.

canım bu sefer ayın otuzuna kadar özel 50tl lik sipariş verirsen ödemiyorsun.
normalde 85 tl sipariş verirsen ödemiyorsun :)
bence kaçırma fırsatı ver 50 tllilk 30una kadar :)
bu arada yanılmıyorsam ilk seferin olduğu için senden bir 8.5 lik zaten ücret alacaklar kayıt ücreti diye :/ bir üstüne sor bence

teşekkür ederim yanıtın için. avonun sitesinde bu ay kayıt olanlar için kayıt ücreti 1 Tl diye yazıyordu. tam zamanında üye olmuşum :)

Çok sağolun cevaplamadığınız için sorumu.

kesin bilsem cevaplardım canım , eminim zaten kesin bilen olsa yardımcı olmaya çalışır .
yanlış birşey de söyleyip yanlış yönlendirmek istemem ama ruju o şekilde açtıktan sonra iade edebilceğini sanmıyorum
takım öncün veya sorumlun kimse ona danışman en doğrusu, onlar kesin bilir ,yol gösterir sana

haha teşekkür ederim sağol ilgilenmişsin gene de. Yanlış anlama bilip de yazmayan varsa diye dedim zaten

Kızlar gene de bakın ya bi önceki sayfada soruma

ben dün üçte girmiştim siparişimi bugün sabah 10da getirdiler bu ne hız şoktayım haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…