kredi kartına otomatik ödeme talimatı verirsen 1 ay diye biliyorum ben canım
ben yeni temsilciyim bu 5. kataloğum ilk başladığımdan beri benim hiç ertelenmedi ben kredi kartına erteleniyor diye biliyorumsanmam canım ya çünkü ben ilk siparişde nomal ödeeydi ve ertelenmişdi yenimi çıktı u kural
kataloğu taradım panaromayı taradım mini broşürü tarıyorum az kaldı yüklicem birazdan k 14 ü
yükledim kızlar bakabilirsiniz
herseferinde farklı farklı olıyor canım, ne zamanki kargo maesaj atıyor yada kapıya geliyor ozaman çözüyorumkızlar bişey sorucam,benim siparişim dün faturalandı yarın gelir diye tahmin ediyorum fakat daha önceki bir iki siparişimde kargoya verdikleri zaman kargolandı diye yazıyordu bu sefer hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor,kargosu eline geçen arkadaşlar sizde nasıl oldu kargo bilginiz çıkmışmıydı yoksa faturalandıktan 2 gün sonra elinize geçtimi:44:
arkadaşlar aranızda yeni luxe koleksiyonundan ruj veya far sipariş etmiş olan var mı?
ya rica etsem bu koleksiyondan getirttiğiniz ürünlerin resmini çekip, ekler misiniz?
internette pek bi resim bulamadım far ve ruj alacağım ama renk konusunda baya bi kararsız kaldım.
nere yükledin canım lınk verirmisin ?:26:
Günaydın kızlar benim dün saat 2 de sipariş ettiğim ürünlerim halen sevkiyata hazırlanıyo olarak görünüyo anlam veremdim yarın elimde olur diye düşünmüştüm birde city rush saatleri halen gelmedi ne zamn yollancak biilen varmı
bir önceki siparişlerinin kargo bilgisine bak canım orada dün verdiğin şipariş eğer kargodaysa görünür ordan takip edebilirsin
arkadaşlar aranızda yeni luxe koleksiyonundan ruj veya far sipariş etmiş olan var mı?
ya rica etsem bu koleksiyondan getirttiğiniz ürünlerin resmini çekip, ekler misiniz?
internette pek bi resim bulamadım far ve ruj alacağım ama renk konusunda baya bi kararsız kaldım.
bir önceki siparişlerinin kargo bilgisine bak canım orada dün verdiğin şipariş eğer kargodaysa görünür ordan takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?