AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kataloğu taradım panaromayı taradım mini broşürü tarıyorum az kaldı yüklicem birazdan k 14 ü

kızlar bişey sorucam,benim siparişim dün faturalandı yarın gelir diye tahmin ediyorum fakat daha önceki bir iki siparişimde kargoya verdikleri zaman kargolandı diye yazıyordu bu sefer hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor,kargosu eline geçen arkadaşlar sizde nasıl oldu kargo bilginiz çıkmışmıydı yoksa faturalandıktan 2 gün sonra elinize geçtimi:44:

herseferinde farklı farklı olıyor canım, ne zamanki kargo maesaj atıyor yada kapıya geliyor ozaman çözüyorum

arkadaşlar aranızda yeni luxe koleksiyonundan ruj veya far sipariş etmiş olan var mı?
ya rica etsem bu koleksiyondan getirttiğiniz ürünlerin resmini çekip, ekler misiniz?
internette pek bi resim bulamadım far ve ruj alacağım ama renk konusunda baya bi kararsız kaldım.

ben sipariş ettim canım eğer gelirse denemek amaçlı 2 ruj sipariş etmiştim resimlerini ekler koyarım

Günaydın kızlar benim dün saat 2 de sipariş ettiğim ürünlerim halen sevkiyata hazırlanıyo olarak görünüyo anlam veremdim yarın elimde olur diye düşünmüştüm birde city rush saatleri halen gelmedi ne zamn yollancak biilen varmı

bir önceki siparişlerinin kargo bilgisine bak canım orada dün verdiğin şipariş eğer kargodaysa görünür ordan takip edebilirsin

ya bende fondoten istedim, diğerlerine göre bayagıda pahalı.. acaba nasıl cıkar bilemiyorum offf

benimde siparişlerim salı günü faturalandı ama hala sevkiyata hazırlanıyor diyor hatta bugün kesin gelir diyordum kargoya tlf.açtım yok dedi sinir oldum umudum yarına kaldı inş.yarın ulaşır

bir önceki siparişlerinin kargo bilgisine bak canım orada dün verdiğin şipariş eğer kargodaysa görünür ordan takip edebilirsin

arkadaşım sağol ya dediğin gibi yaptım verilmiş dün akşam kargoya ama daha yola çıkmamış sadece belge düzenlendi diyor sanırım yarın gelir tekrar teşekkürler

kızlar ben bugün 2 kez aradım müşteri hizmetlerini yarın yada cumartesi kesin gelir bugün çıkar yola diyo hiç böle röterli olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…