• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar 80 tl lik hediye paketi diye yolladıkları seyin içini görünce şoka girim ve cok sinirlendim , ya gönderdikleri kalemi bile gecen ay indirim broşüründe 2 tl ydi.. insanları salak yer diye düşünüp yolluyorlarya.. bu ediyeler 20 tl bile yapmaz!!
2.olarak bişey sorcam kampanya11 de 180 tllik alısveriş yapan kampanya 12 de sipariş verirse dökme pur balanca yollamıcaklarmıydı:15: oda yok
ojeler tamamen alakasız renkler, birtek siyah tutmus onunda baska gelebilecek rengi yok oyuzden:47:
saat aldım arkasında çin malı yazıyor (ilk kez dikkatimi cekmedi aslında)
cidden cok sinirlendim!!

katılıyorum sürpriz kazanç paketi tamamen bi fiyasko!

kızlar bana avondan mesaj geldi temsilci numaranızı ve istediğiniz saç boyasını yazın k13 siparişinizle yollayalım diye başka gelen var mı bu msj önce avondan ardından 532 li no lu bir numaradan :S

kızlar bana avondan mesaj geldi temsilci numaranızı ve istediğiniz saç boyasını yazın k13 siparişinizle yollayalım diye başka gelen var mı bu msj önce avondan ardından 532 li no lu bir numaradan :S

bana gelmedi keşke banada gelse inşallah gelir

arkadaşlar ben yeni üyeyim daha neyi nasıl yapacagımı pek bilmiyorum ben bu aldığım fazladan urnleri nasıl iade edicembide ptt den odeme yaparkenneler gerekli yardım edibilirseniz cok sevinirim bide bu idalerin parasını odeyecekmiyim .......

arkadaşlar ben yeni üyeyim daha neyi nasıl yapacagımı pek bilmiyorum ben bu aldığım fazladan urnleri nasıl iade edicembide ptt den odeme yaparkenneler gerekli yardım edibilirseniz cok sevinirim bide bu idalerin parasını odeyecekmiyim .......

canım sipaişin gediği zman ürünleri kargoyla yolluyosun ama yolladığın ürünlerin faturasından adedini iade sebebini işaretlemen gerekiyo internete avon iade nasıl yapılır yazarsan resimli anlatım çıkıyo . hediye felan geldiyse iade ettiğin zman hediyeyi de faturuyolar ama ona dikkat et. ben akbanktan yatırıyorum faturamı 2 lıra ücret alıyolar sadce okadar. iade ettiğin ürünlerin parasınıda faturadan düşüyolar .

canım sipaişin gediği zman ürünleri kargoyla yolluyosun ama yolladığın ürünlerin faturasından adedini iade sebebini işaretlemen gerekiyo internete avon iade nasıl yapılır yazarsan resimli anlatım çıkıyo . hediye felan geldiyse iade ettiğin zman hediyeyi de faturuyolar ama ona dikkat et. ben akbanktan yatırıyorum faturamı 2 lıra ücret alıyolar sadce okadar. iade ettiğin ürünlerin parasınıda faturadan düşüyolar .

teşkür ederim canım

çok teşekkur ederim canım

arkadaşlar k13 teki kırmızı çaydanlık nasıl bişey sizce almayı düşünüyorumda birde pata krem fondoten var tavsiye edermisiniz 6 aydır temsilciyim ilk defa katalokta görüyorum

Back