AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaslar bıraz dagınık oldu kusura bakmayın bıdakıne daha guzel yuklerım ınsallah

K 13 ün panaroma hediyelerini hiç beğenmedim zaten kızartma makinasını sevmiyorum evde var kullanmıyorum bile e diğeride çok yüksek tutara veriliyor ben 1320 ye elektrkli süpürgeyi bile alamadım bu ay ikiside güzel değil bana göre tabiki

kızlar ürünler sevkiyata hazırlanıyor dedikten sonra ne kadar süre içinde geliyor ?

faturan hazırlanmışsa 2 gün içinde gelir..

ben bu akşam üstü sipariş verdim cuma günü gelir diye tahmin ettim ama faturam cok cabuk hazırlandı,
fakat bir önceki siparişimde hazırlanması 1 gün sürmüştü çarşamba akşamı sipariş verip cuma sabahı gelmişti.
bu kez hızlı sürdü yarınmı gelir acaba sabahtan öğlene evdeyim ama öğleden sonra evde yokum napıcam bilemedim

Son düzenleme:
katalog , panorama ve indirim broşürünü yükleyen raziye06 ve asker arkadaşım elinize,emeğinize sağlık. sayenizde meraktan kurtulduk. haticecrm konu açarak destek olduğun için teşekkürler.

katalog yükleyen var sanırım bende aldığım ürünlerden çekeyim paylaşayımm saatler kolyeler falan var :)

raziye06 cım neler aldın bu ay , çekip yüklesen ne güzel olur objektifimizden konumuz şenlenir hem de sayenizde ürünleri görmüş oluruz işteyken görmüştüm mesajını , ürün fotoğraflarını merakla bekliyorum

selam canım :)

avon müşteri hizmetleriyle görüştün mü? ne yanıt verdiler acaba ? iadelerle ilgili bir değişiklik var mı? kargodan mı kaynaklı sorun ? lütfen bizi de bilgilendir

selam canım :)

avon müşteri hizmetleriyle görüştün mü? ne yanıt verdiler acaba ? iadelerle ilgili bir değişiklik var mı? kargodan mı kaynaklı sorun ? lütfen bizi de bilgilendir

ben kaçtır iade yolluyom alıyolar arkadaslar gelen kargocuyla alakalıdır geçen banada kaybolmasın bu dedi kargocu yuzuk yollamıstım bende kaybetme yanı hep böyle gönderiyom dedim :) aldı iademi . daha dün yine iade verdim.

katalog , panorama ve indirim broşürünü yükleyen raziye06 ve asker arkadaşım elinize,emeğinize sağlık. sayenizde meraktan kurtulduk. haticecrm konu açarak destek olduğun için teşekkürler.

rica ederim arkadaşım :) eline ulaşmayıp merakla katalog beklemek ne demektir bilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…