SLM KIZLARben yeni avon üyesiyim. ilk sparişlerimi bugün verdim. fakat olduki bir müşterim ürün istedi. tekrardan giriş yapabiliyormuyum. tekrardan giriş yaparsam 85 altında olurda karğo ödermiyim.
hafta sonu sparişlerimi girdiğim için kargom gelinceye kadar giriş yapabiliyormuyum. kafam allak bullak oldu. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben de veremedim...
eğer sipariş listene ürünleri ekleyip gönder'e basmadıysan düzeltebilirsin ama göndere bastıysan düzeltemezsin ancak siparişini tamamen silip tekrar girmen gerekir eğer henüz sevkiyata hazırlanmamışsa..
kızlar hafta sonu siparişim geldi.Adam iademi almadı artık kendiniz götürüyorsunuz dedi.Bu yeni mi çıktı yahu :S Birde aynı gün mü vereceğiz yoksa başka gün verirsek oluyor mu ve kargo parasını nasıl yapıyoruz acil bilgi lütfennn
vall arkadaşım bnde hiçbir soruma yanıt alamıyorum
kızlar hafta sonu siparişim geldi.Adam iademi almadı artık kendiniz götürüyorsunuz dedi.Bu yeni mi çıktı yahu :S Birde aynı gün mü vereceğiz yoksa başka gün verirsek oluyor mu ve kargo parasını nasıl yapıyoruz acil bilgi lütfennn
kızlar stok bi oluyo bi bitiyo sanırım takıp etmek lazım :)
önceden ne güzeldi burası herkes konusur sohbet eder bildiklerini paylaşırdı
merhaba canım,
peki sen sipariş verebildin mi panoramadan? ben kampanya saat 18:00 de başlayacak sanıyordum. o şekilde güncellendiği için önceki aylarda. 18:00 de girdim hiç bişey yokbir aldatmaca mı var yoksa almayı başaran oldu mu ?
merhaba canım .
bende 18 de başlıyo sanıyodum 5 bucuk gıbı actım baktım kalmamıs stokta . daha sonra denerken sıparişim gitti ve bugun faturalanmış yanlız gönderilemeyen ürünler dio naıl oluyo anlamıyom ya 25 tane perceve yazmıstım bunları daha sonra yollarlarmı kı kafam karıştı
merhaba canım .
bende 18 de başlıyo sanıyodum 5 bucuk gıbı actım baktım kalmamıs stokta . daha sonra denerken sıparişim gitti ve bugun faturalanmış yanlız gönderilemeyen ürünler dio naıl oluyo anlamıyom ya 25 tane perceve yazmıstım bunları daha sonra yollarlarmı kı kafam karıştı
ben şimdi aradım soordum avonu stok bitmiş yollanmıyor yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?