• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arakadaşlar panoroma da seri sonu fırsatları yazan bölümden sınırsız sipariş verebilirsiniz yazıyo ya gerçekten verebiliyomuyuz :)

arkadaşlar k11 deki göz kalemlerinin koyu mavi ve başta pembe olanları göze sürünce çok mu açık oluyo yoksa koyu mu hangi renkleri tavsiye edersiniz arakaşlar acil cevap lütfen

arkadaşlar bu ay 4 saat siparişim vardı.saatlerden biri k12 de çıkacak olan incili saat ben onu Sipariş vermedim yeni üyeyım ne yapicam bilmiyorum şaşırdım kaldım

arkadaşlar vakıf bankın otomatik ödeme talimatı var mı avon için? iş bankasını kullanıyorum ama 2 faturam otomatik talimatlı olmasına rağmen ücret kesiyo ilk dönemden muaf değilmişim diye kapattırıcam kartımı. hangi bankalara var otomatik talimat bileniniz var mı?

kızlar k11 de sadece 1 adet 15 tllik siparişim var :9:

şimdi aklıma geldi siparişi 85 e tamamlayıp sonradan iade etsem olur mu sizce ?

k12 kataloguda gelmiş olur böylece .

bir sorun olmaz değil mi?

kızlar k11 de sadece 1 adet 15 tllik siparişim var :9:

şimdi aklıma geldi siparişi 85 e tamamlayıp sonradan iade etsem olur mu sizce ?

k12 kataloguda gelmiş olur böylece .

bir sorun olmaz değil mi?

iade edince limitin altına düştüğün için malesef kargo ücretini bir sonraki siparişinde faturalandırıyorlar :50:

Merhaba
Ben bi ürün sorucam size erkek parfümü I'm perfect, mavi şeffaf cizgili bi patfümdü ben 2-3 sene önce almıştım şimdi üretilmiyor...bileniniz varsa cavap yazabilir mi?

arkadaşlar k11 deki göz kalemlerinin koyu mavi ve başta pembe olanları göze sürünce çok mu açık oluyo yoksa koyu mu hangi renkleri tavsiye edersiniz arakaşlar acil cevap lütfen

Kahverengi tonlarını sevdiğim için Mocha Flash olurdu benim tercihim canım (:
Açık renkleri seviyorsan, maviyi al bence :34:

arkadaşlar bu ay 4 saat siparişim vardı.saatlerden biri k12 de çıkacak olan incili saat ben onu Sipariş vermedim yeni üyeyım ne yapicam bilmiyorum şaşırdım kaldım

Siparişlere girmeyi mi unuttun ?
Tekrar girersen, ekstrada kargo bedeli ödüyorsun, tek ürün sipariş edeceğin için.
Bence temsilci başkanın kimse ona söyle, o kendi siparişlerine girsin, sen de ondan al canım :34:

Merhaba
Ben bi ürün sorucam size erkek parfümü I'm perfect, mavi şeffaf cizgili bi patfümdü ben 2-3 sene önce almıştım şimdi üretilmiyor...bileniniz varsa cavap yazabilir mi?

2 senedir satış temsilcisiyim, ilk defa duydum bunu canım.

Back