Temsilci hediyelerinide merak ediyorum aslında. o panoramadi parfüm setleri dışında yine şöle paket parfümleri olsa keşke yılbaşı katalogundan çok sattım o şekilde müşterilere çok cazip geliyor
Gözün aydın canım Darısı başımıza inş. Normalde gelmesi gerekir. çünkü benim faturalandık tan sonra ertesi gün evime ulaşıyordu. Senin daha önceki siparişlerinde nasıl oluyordu ki ?
gelır canım bencede ıstanbul da oturuyorsan hemen gelıyor sanırım ben gebzeye cok yakınım hemen ertesı sabah gelıyor
evt istanbulda oturuyorum canım...
inş yarın qelir yaa.. :26:
kızlarrrrrrrrrrrrr SİPARİŞİM KARGOYA VERİLMİŞ :)))
ama 2.si hala faturalanmadı
ben cok sevıyorum programını ızlemesem bıle dogal gelıyor bana esra erol saglıcakla kucagına alır ınsallahAy çok duygulandım Rabbim Herkese nasip etsin
aaa bugunde gelebılır ozaman benım kargom nette kargıoya verıldı yazınca yarım saate gelıyorkızlarrrrrrrrrrrrr SİPARİŞİM KARGOYA VERİLMİŞ :)))
aaa bugunde gelebılır ozaman benım kargom nette kargıoya verıldı yazınca yarım saate gelıyor
kızlarrrrrrrrrrrrr SİPARİŞİM KARGOYA VERİLMİŞ :)))
yok kız masallah:)))
sen baya yakınsın heralde ben samsundayım...yarın öğleden sora kargoma gelir onlarda ertesi gün getiriyo hep
Benim neden hala YENİ olarak gözüküyor :84: ağlıcam yaa
kızlar sıparıs numaranız ne bı yazarmısınız
benımkının tekı2238159 bu ıslendı yazıo ve kargoya verılmıs haha ıkı gun ayrı ayrı gelcek kargolar
digerıde 2258034 bunda daha yenı
2245678 benmkide inş bugun faturalanr. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?