• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

peki sizce ne zamn gelir siparişim.2 gün önce verdim.kredi kontrolünde beklemede yazıyo. ilk siparişim ve kendim verdim...

Merhaba canım, temsilci fiyatıyla 75 tl yi dolduramazsan 7.5 tl lik kargo paranı cebinden ödüyorsun ama sanırım onun ayrıntıları varmış ben çok bilmiyorum. bazen yaz dönemlerinde avon bu limiti 25 tl ye falan düşürüyor. sana gelen temsilci fiyat listesinde yazıyor zaten o ayki limit.
kayıt olurken de seni kayıt edecek olan takım öncüne nüfus cüzdanı fotokopini ve bir sefere mahsus verilecek olan 7.5 tl kayıt ücretini veriyorsun.

Ben uğraşmayı seviyorum üstelik çok boş vaktim olmamasına rağmen. kozmetiği ve bu tarz şeyleri seviyorsan bağımlı olucaksındır. Ben kaç kez avona kızdım sinir ettiler kaç kere bırakıcam artık yapmıcam dedim ama olmuyo :) umarım hayırlı olur.

evet kuşum bırakılmıo bende hep bırakacam diorum ama olmuo bağımlılık yapıo ayrıca cümlende kayıt olurken de seni kayıt edecek olan takım öncüne nüfus cüzdanı fotokopini ve bir sefere mahsus verilecek olan 7.5 tl kayıt ücretini veriyorsun.demişsin bu takım öncüsüne 7,5 tl parayı veriomşsn gibi oluo tatlım yanlış anlamasn arkadş belirteym ben ilk siparişinde faturanda ürün dışı bedel olarak 7,5 tl eklenmiş oluo faturayı öderken onuda ödemiş oluosn

evet kuşum bırakılmıo bende hep bırakacam diorum ama olmuo bağımlılık yapıo ayrıca cümlende kayıt olurken de seni kayıt edecek olan takım öncüne nüfus cüzdanı fotokopini ve bir sefere mahsus verilecek olan 7.5 tl kayıt ücretini veriyorsun.demişsin bu takım öncüsüne 7,5 tl parayı veriomşsn gibi oluo tatlım yanlış anlamasn arkadş belirteym ben ilk siparişinde faturanda ürün dışı bedel olarak 7,5 tl eklenmiş oluo faturayı öderken onuda ödemiş oluosn

ay evet canım haklısın biraz öyle gibi anlaşılabilir, hemen düzelteyim, arkadaşlar yanlış anlamayın, ilk seferde verilen kayıt ücreti takım öncüsüne değil avona veriliyor. takım öncüsü yalnızca parayı teslim almakla yükümlü olan kişi.

cnm mesajıma bakarsan ben supermagnfy i hiç begenmediğimi dile getirmiştim hatta birazdan mesajı bulup yayınlayacagım :)

Allah allah ben super magnifity yi çok beğendim gerçekten de yani özenle ayırıyor en uç bölgelere ulaşabiliyorsunuz. super shock da benim favori rimelimdir ama magnifity de çok güzel geldi bana da anneme de.

kızlar secret fantasy parfümü bayağı satmışsınız burdan okuduğum kadarıyla peki siz nasıl buluyorsunuz o kokuyu ? bende aldım kızım kullanıyor ama bana göre deyil biraz gelişmiş çocuk parfümü gibi bon bon şekerler gibi kokuyor şişeside katologta göründüğü gibi deyil fisfisfis

Ben 22 yaşındayım, ben pek beğenmedim ya da tarzım değil diyelim. daha çok 14-17 yaş arası kızlara sanırım uygun kaçarmış gibi geldi ama kızına isteyenler de oldu kendisine isteyen kocaman kadınlar da. dediğin gibi bon bon kokulardan çok hoşlanmıyorum bana küçükken artık içmekten gına getiren öksürük şurubunu hatırlatıyor yerimseniben

secret fantasyi katalogta bileğimin iç kısmını sürerek bakmıştım kokusuna ama bende hiç beğenmemiştim ursulanında dediği gibi hiç tarzım olmayan şekerli bir kokusu var farfümün.ben kışın hafif baharat tarzı yazında çok daha fresh temizlik hissi veren yada çiçeksi kokular seviyorum.

magnfy bende beğenmedim yani en azından diğerlerinden daha kötü olduğunu düşünüyorum.ben iade edicem hiç kullanamıyorum.aslında fırçası kötü ama benim kullanmama nedenim siyah olması.ben kahve/siyah kullanmaya alışmışım o yüzden sade siyah çok koyu geliyor yapay bir havası var.diğeri daha sıcak daha doğal geliyor.ama hediyesinide vermek zorunda kalıcam o ayrı tabi:(

bu arada kızlar perfect wear eyelineride iade edicem onuda kullanamıyorum tam rengi çıkmıyor maalesef kimi yerlere renk çıkıyor kimi yerlere çıkmıyor.sallasamda sonuçdeğişmiyor.sadece gözümde değil elimde denedim yine renk çıkmadı.zaten siyahıda sevmemiştim.iade edip yerine anew un kalem gibi olan eyelinerini alıcam umarım o iyi çıkar .zaten sadece onun kahve/siyah olanı var.

bu arada kızlar perfect wear eyelineride iade edicem onuda kullanamıyorum tam rengi çıkmıyor maalesef kimi yerlere renk çıkıyor kimi yerlere çıkmıyor.sallasamda sonuçdeğişmiyor.sadece gözümde değil elimde denedim yine renk çıkmadı.zaten siyahıda sevmemiştim.iade edip yerine anew un kalem gibi olan eyelinerini alıcam umarım o iyi çıkar .zaten sadece onun kahve/siyah olanı var.

Eyeliner kullananlara yada kullanacak olanlara benim tavsiyem her zaman anew serisindeki eyeliner oldu hatta sana tavsiyemde bu yöndeydi ama beni dinlemedin.tabi burda herkes bişi söylediği için kimin hangi ürün hakkında daha tecrübeli olduğunu kimi zaman kestiremiyebiliyoruz,orda seninde bir suçun yok aslında.bu sefer ki seçiminde memnun kalıcağına eminim cnmyerimseniben

kızlar avon bu ay k13de fiyat listesi yollamadı biliyosunuz...sitedede k12ninki var..:(

geliş fiyatını nasıl hesaplıyoduk kızlarr konuşulmuştu ama unuttum...

LÜTFEN BİRİ SÖYLESİN LAZIM GELİŞ FİYATINI NASIL BULUYODUK...???

k13 hediyelerini beğenmedim he ne o ya anew anew.birde şu pembe havlu takımını tekrar mı veriyorlar.

Back