- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #19.941
anew koşullu olmayan sadece o pembe havlu takımı var sanırım hediyeler içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bayan jet homme tekrar kataloğa gelir mii acabaa??
tşk canım:)sanmıyorum cnm ancak fırsat köşesinde falan olur diye tahmin ediyorum ama ne zamandır görünmüyor öyle bir kampanya da.
tşk canım:)
kış gelince soran çok oluyor bu parfümüde:)müdavimi çokk.
Allah allah ben super magnifity yi çok beğendim gerçekten de yani özenle ayırıyor en uç bölgelere ulaşabiliyorsunuz. super shock da benim favori rimelimdir ama magnifity de çok güzel geldi bana da anneme de.
Ben 22 yaşındayım, ben pek beğenmedim ya da tarzım değil diyelim. daha çok 14-17 yaş arası kızlara sanırım uygun kaçarmış gibi geldi ama kızına isteyenler de oldu kendisine isteyen kocaman kadınlar da. dediğin gibi bon bon kokulardan çok hoşlanmıyorum bana küçükken artık içmekten gına getiren öksürük şurubunu hatırlatıyor yerimseniben
doğrudur bazı ürünler tutulunca soranı çok oluyor ama avon tutulan ürünleri neden kaldırıyor anlamadım katalokta onca yüzüne bakılmayan şey varken birde.anlamadım gitti bari eliceklerse onlardan elesinler
kızlar avon bu ay k13de fiyat listesi yollamadı biliyosunuz...sitedede k12ninki var..
geliş fiyatını nasıl hesaplıyoduk kızlarr konuşulmuştu ama unuttum...
LÜTFEN BİRİ SÖYLESİN LAZIM GELİŞ FİYATINI NASIL BULUYODUK...???
Eyeliner kullananlara yada kullanacak olanlara benim tavsiyem her zaman anew serisindeki eyeliner oldu hatta sana tavsiyemde bu yöndeydi ama beni dinlemedin.tabi burda herkes bişi söylediği için kimin hangi ürün hakkında daha tecrübeli olduğunu kimi zaman kestiremiyebiliyoruz,orda seninde bir suçun yok aslında.bu sefer ki seçiminde memnun kalıcağına eminim cnmyerimseniben
k13 hediyelerini beğenmedim he ne o ya anew anew.birde şu pembe havlu takımını tekrar mı veriyorlar.
cnm ben makyajımıda yapınca yogun yaptıgım için kirikleriminde ok gibi kocaman olmasını istiyorum ama magnify sadece yapıştırmıyor pek özellik yok kirpikler büyümüyor ama süper shock kocaman yapıyor ok gibi yani bu beklentiyle alakalı benim beklentim fazla rimelden :)
merhaba arkadaşlar..ya k 12 den arkadaşın biri full speed istiyo ama 25 tl lik alışveriş yapmadan..bende başka alışverişle birleştiririm die düşündüm. oluyo mu öle ?? 25 tl lik siparişi tek seferde mi vermemiz gerekio??
evet hem beklenti hemde kirpik şekliyle alakalı bence.mesela kirpikleri seyrek ama uzun olanlar bu rimel daha iyi çünkü daha çok görünüyor ama kirpikleri çok olmasına rağmen kısa olanlarada senin bahsettiğin rimel daha hoş oluyor.mesela ben çok fazla ben burdayım desin istemiyorum.eski türk filmlerindeki türkan şoray gibi takma kirpikli görünmek istemiyorum:)ben bir ara cecillenin bir rimelini almıştım.2 uçlu bir şeydi önce beyazını sürüyordun o kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyordu sonra rimel kısmını sürüyordun(bu tarz ürün birçok markada var ama loreal ve cecille inanılmaz yapmış)öyle koskocaman oldularki kesin takma dersin yani:)ama ben 1 kez kullandım sonra kızımın elinde gördüm aradım taradım tekrar bulamadım nereye atmış bilmiyorum.yenisinide almadım çünkü beklentilerimi çok çok aşıyordu.eğer sen seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim ebrucum.
rimelim bitince dediğini deneyecegim cnm teşekkürler tavsiyen için iste ben oldumu takma gibi olsun istiyorum abartıyı seviyorumama göz makyajında abartsamda hiç abes durmuyo
kaç tllik sipariş verdin canım ona göre yanıt vereceğim
cnm yanlış anlama sakın ama galiba rimeldede öyle zevkimiz uymuyor pek cünkü dün bir müşterim için istediğim secret parfümler geldi ve kokusuna bayıldım tarz meselesi dediğin gibi yanlış anlamadın umarım beni cnm