• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu yıl K15le kapanır deil mi?

ben K10 ve K11de sipariş verdim..

temsilciliğimin devamı için K14de sipariş vermem gerekli mutlaka değil mi? 3 kampanyada bir mi yoksa 3 ayda bir mi sipariş vermeliyim? yılbaşı kataloğunu beeklediğimden aslında yılınson kampanyasında sipariş vermek istiyorum.. ne dersinizz??

kızlar color trend serisi sizde de topaklanma yapıyor mu??

çok beğendiğim renkleri var fakat bi kaç saat içinde çirkin bi topaklanma yapıyo dudaklarımda??

ya kızlar bu kargo acayip bişey. bugün tüm öğleden sonra bekledim gelmedi akşamüstüne doğru şubeyi aradım geliyo dediler pencereden bakıyodum yurtiçinin arabasını gördüm kapıya yöneldim bekle bekle gelen yok sonra bi daha baktım gidiyo salak herif. ilk de deil ki bu adrese kargo getirişi. sonra eşim aradı pzt anca getirebilirlermiş miş, hep yaşıyoruz bu sorunu. bana muhtemelen mini katalog getirdiydi ben d e işyerinde pzt verirdim k13te hemen sipariş vermek istiyordum ama ne mümkün bu kargoyla çalışılmaz ki!!!

ya kızlar bu kargo acayip bişey. bugün tüm öğleden sonra bekledim gelmedi akşamüstüne doğru şubeyi aradım geliyo dediler pencereden bakıyodum yurtiçinin arabasını gördüm kapıya yöneldim bekle bekle gelen yok sonra bi daha baktım gidiyo salak herif. ilk de deil ki bu adrese kargo getirişi. sonra eşim aradı pzt anca getirebilirlermiş miş, hep yaşıyoruz bu sorunu. bana muhtemelen mini katalog getirdiydi ben d e işyerinde pzt verirdim k13te hemen sipariş vermek istiyordum ama ne mümkün bu kargoyla çalışılmaz ki!!!
yurtiçi bana da rezillikler yaşattı..

slm kızlar

avon marie claire'e K13'ün mini kataloğunu reklam vermiş..

evet tatlım zaten bu ay heryere reklam verdi

temsilciliğimin devamı için K14de sipariş vermem gerekli mutlaka değil mi? 3 kampanyada bir mi yoksa 3 ayda bir mi sipariş vermeliyim? yılbaşı kataloğunu beeklediğimden aslında yılınson kampanyasında sipariş vermek istiyorum.. ne dersinizz??

malesef cnm en fazla k14e kadar oluyor artı kaydının pasif olmaması içn 3 kampanya da bir sipariş vermen gerekio en az yani en son 11de vermişsen 14te de vermen gerekio

Son düzenleme:

bu yıl k14 kataloğu yılbaşı kataloğu olcak cnım 13de sipariş vermeye bilirirsin 3 ay üst üste sipariş vermezsn üyeliğin iptal olur

kızlar color trend serisi sizde de topaklanma yapıyor mu??

çok beğendiğim renkleri var fakat bi kaç saat içinde çirkin bi topaklanma yapıyo dudaklarımda??
o topaklanma arada bendede oluo sürüm şeklinden kaybaklanıo sanrım tam çözemedim her zaman olmuo arada bir oluyo

antika bu yurt içi kargo çarşamba kargom saat 23:53de geldii bi açtım kapıyı kargoo bu saate kadar çalışımuydunuz dedim ewt bitene kadar çalışıoruz dedi bideee kızlarr ben 1 sefer kapıdan iade yaptım bana makbuz fln vermedi cari hesab özetinden indi çarşamba vermiştim cuma inmişti bu seferki verdiğim cuma inmedi yine bana makbuz fln vermedi eksiksiz doldurdum iade formunu acaba cumhuriyet bayramı olduğundanmı oldu anlamadımki bilmiyorumkismile

he melis bana da bitene kadar çalışıyorz dedilerdi ay zaten sinirlerim tepemdeydi iyice fitil oldummm hala burnumda soluyorum bu ne canımmm

antika bu yurt içi kargo çarşamba kargom saat 23:53de geldii bi açtım kapıyı kargoo bu saate kadar çalışımuydunuz dedim ewt bitene kadar çalışıoruz dedi bideee kızlarr ben 1 sefer kapıdan iade yaptım bana makbuz fln vermedi cari hesab özetinden indi çarşamba vermiştim cuma inmişti bu seferki verdiğim cuma inmedi yine bana makbuz fln vermedi eksiksiz doldurdum iade formunu acaba cumhuriyet bayramı olduğundanmı oldu anlamadımki bilmiyorumkismile

bayram dolayısı ile avon ve kargolar çalışmadı cnm ama çarşamba vermişsen perşembe ulaşır avona normalde fakat perşembede avon sabah 11e kadr çalışıodu ulaşmamş olabilr o yüzden önümzdeki hafta içi görünr ayrıca arkadaşlar ambar tesellüm fişi vermediyse kargo bir kaç saat sonra şubeyi arayıp kargo takip numarası isteybilrsn böylece takibini yaparsnz avondan ne zaman ve kim teslim almış die

he melis bana da bitene kadar çalışıyorz dedilerdi ay zaten sinirlerim tepemdeydi iyice fitil oldummm hala burnumda soluyorum bu ne canımmm

nedense ben burdaki kargodan hiç şikayetçi olmadm hiç problemsz getiriolr hergün sipariş veriorum 1 gün ara ile kargo gelio eve ve ilk bana geliolar sabah 10da 11de :D yataktan kalkıp alıorum

ilkşah ne kdar şanslısın bi bilsen ben de burda her defasında prob yaşıyorum ya
neyse artık pzt gelcek mini katalogları merak ediyorum

ilkşah ne kdar şanslısın bi bilsen ben de burda her defasında prob yaşıyorum ya
neyse artık pzt gelcek mini katalogları merak ediyorum

canım mini katalog şu kış paketleri 3 sayfa 3üde aynı paket renkler değişk hani heryerde reklamları var o

Son düzenleme:
teşekkür ederim yanıtladığın için:D peki kaç gün sonra geldi senin ki?

kuşum kime yazdın bunu die parçaladm biras kendini ama sonunda buldum alıntı yapman daha iyi olur tatlım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cevaplar için teşekkür ederim kızlar.75 dolmadı diyelim 50 falan olduyinede bi 7.5 tllik karım olur dimi kargo için.cebimden ödemem heralde.birde üyelik için ne yapmam gerekiyor.ücret alınmıyor dimi. itediğim zaman çıkabilirim dimi.sizce üye olayımmı değermi yorucu tarafı varmı bu işin.

Merhaba canım, temsilci fiyatıyla 75 tl yi dolduramazsan 7.5 tl lik kargo paranı cebinden ödüyorsun ama sanırım onun ayrıntıları varmış ben çok bilmiyorum. bazen yaz dönemlerinde avon bu limiti 25 tl ye falan düşürüyor. sana gelen temsilci fiyat listesinde yazıyor zaten o ayki limit.
kayıt olurken de seni kayıt edecek olan takım öncüne nüfus cüzdanı fotokopini ve bir sefere mahsus verilecek olan 7.5 tl kayıt ücretini veriyorsun.

Ben uğraşmayı seviyorum üstelik çok boş vaktim olmamasına rağmen. kozmetiği ve bu tarz şeyleri seviyorsan bağımlı olucaksındır. Ben kaç kez avona kızdım sinir ettiler kaç kere bırakıcam artık yapmıcam dedim ama olmuyo :) umarım hayırlı olur.

Back