• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar merhaba.bende bu ara avona üyemi olsam diyorum.çok bi alıcım yok.arkadaşlar ve kendim için.peki bu işten bi kar oluyomu 100 tl sipariş verdim diyelim ne kadar karım olacak.gerçi sipariş verdiğin ürüne göre değişiyo diye duydum.parfümden kazanç fazla oluyomuş heralde.ne dersiniz bilgi verin

100 liralık satıştan ortalama 25 lirası sana kalıyor tatlım.. evet parfümden epey kar alıyorsun ..

arkadaşlar merhaba.bende bu ara avona üyemi olsam diyorum.çok bi alıcım yok.arkadaşlar ve kendim için.peki bu işten bi kar oluyomu 100 tl sipariş verdim diyelim ne kadar karım olacak.gerçi sipariş verdiğin ürüne göre değişiyo diye duydum.parfümden kazanç fazla oluyomuş heralde.ne dersiniz bilgi verin

canımm avonda kar marjı %33 evet fiyat yükseldikce karda yüseliyor.. tatlım geliş fiyatından 75 i tamamladıgında kargo ücreti ödemiyorsun.. parfumlerde de 40 tlilk bir parfumde 10 tl gibi bir kar oluyor evett. ama 4 tlik bi rujda 0,75 tl falan oluyor karr

cevaplar için teşekkür ederim kızlar.75 dolmadı diyelim 50 falan olduyinede bi 7.5 tllik karım olur dimi kargo için.cebimden ödemem heralde.birde üyelik için ne yapmam gerekiyor.ücret alınmıyor dimi. itediğim zaman çıkabilirim dimi.sizce üye olayımmı değermi yorucu tarafı varmı bu işin.

ya kızlar ben çok istiyorum temsilci olmak ama etrafımda kimse yok beni üye edecek buradan da olurmu ..hani bir kişi seni üye ediyor ona soruyon herşeyi öle bişey duydum burdan da olurmu acaba o kişi...ya nasıl bişey zormu benim pek çevrem yok yapabilirmiyim yinede

ya kızlar ben çok istiyorum temsilci olmak ama etrafımda kimse yok beni üye edecek buradan da olurmu ..hani bir kişi seni üye ediyor ona soruyon herşeyi öle bişey duydum burdan da olurmu acaba o kişi...ya nasıl bişey zormu benim pek çevrem yok yapabilirmiyim yinede

özeline bakarisen temsilcilik hakkında bilgilendireyim..

cevaplar için teşekkür ederim kızlar.75 dolmadı diyelim 50 falan olduyinede bi 7.5 tllik karım olur dimi kargo için.cebimden ödemem heralde.birde üyelik için ne yapmam gerekiyor.ücret alınmıyor dimi. itediğim zaman çıkabilirim dimi.sizce üye olayımmı değermi yorucu tarafı varmı bu işin.

bir tane parfüm satsan zaten kargo ücretini karşılamış olursun .. Ki yaparsın 75 lik satış ..7.5 lira birdefaya mahsus kayıt ücreti var ..3 ay siparişverme otomatiküyeliğin iptal olur ..Eger kozmetik ilgi alanına giriyor ve ek kazanç istiyor isen üye ol derim..Bende takımöncüsüyüm.. takımöncüsü arkadaşlardan bilgi alabilirsin..

Son düzenleme:
ama bence bu sete çok zarif taşlardan yapılmış sarkmalı küpelerde yapılabilrdi şöyle çok kaba olmayan ince uzun küçük renkli taşlarla kolyeninki gibi bişey de olurdu belki.o zaman daha süper olurdu bence

benim bilekler ince o yüzden kaba mı durur diye tereddütüm var bakıcam ona göre alıcam müşterilerden getirten olursa görmüş olurum

arkadaşlar ben yeni temsilci oldum.ilk siparişimi verdim ama sipariş takibinde kredi kontrolünde beklemede yazıyor.sanırım ilk siparişi beni temsilci yapan kişi vermeliymiş.o vermeden gelmez mi benim siparişlerim.yardımcı olur musunuz lütfen?

kızlar iş bankasından 1 ay vadeli ödeme nasıl oluyor? iş bankasından hesap mı açtırmam lazım anlatırmısınız ?
bide mesela iila 150 ytlkil siparişemi 1 ay vade oluyor iş banksında,yoksa daha az olsa bile yine 1 ay vade oluyormu?

arkadaşlar ben yeni temsilci oldum.ilk siparişimi verdim ama sipariş takibinde kredi kontrolünde beklemede yazıyor.sanırım ilk siparişi beni temsilci yapan kişi vermeliymiş.o vermeden gelmez mi benim siparişlerim.yardımcı olur musunuz lütfen?

hyr gelir:) bn de öle yaptm ama geldi meraklanma :)

kızlar iş bankasından 1 ay vadeli ödeme nasıl oluyor? iş bankasından hesap mı açtırmam lazım anlatırmısınız ?
bide mesela iila 150 ytlkil siparişemi 1 ay vade oluyor iş banksında,yoksa daha az olsa bile yine 1 ay vade oluyormu?

Canım 150 Tlyi Geçtiginde 1 Ay Vade Oluyo Ancak..

Back